Skoči na vsebino
Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
2 hours ago, Janez007 said:

@SpEkTr, zakaj si zamenjal prejšnjo dizel Mazdo s sedanjo? Koliko je imela prevoženih?

Predvsem sem hotel novejšo in automatika, mela je pa mislim da ccan 125 tisoč če se ne motim. Sedajle jih ima pa kolikor vidim okoli 180 tisoč.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tudi po mokrem se spomnim, tam pod enim podvozem je bilo kar spolzko, če je bilo mokro, in ni bilo nikoli težav. Res pa da nisem vsako leto probaval tega.. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

To eagle F1 sem imel še jaz svoj čas. No ta čas je že doolgo nazaj, ampak spomnim se da so kar hitro postale stopničaste in so tulile huje kot če ti tuli ležaj. Držale so se pa na cesti res noro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
[mention=5237]SpEkTr[/mention] plug & play, al si mej kaj dodatnega dela, razn raznašanja armature (oz. a se dajo visokotonci direkt vn potegnt?)

Prespajkal sem konektor, to je pa to. Bi pa dal še na sredino armature, samo mi potem 1 zvočnik ostane.

To je srednjetonec, potegneš ven in je. Tile jbli pašejo notri, tako da se lepo mrežica še zapre.

2 vijaka imaš in zelo malo prostora. Jaz sem si pomagal z nastavkom in kombinirkami in je šlo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja sej , to je itak priporočljiv datum oz datum, od katerega dalje lahko v lepem sončnem vremenu pač voziš z letnimi gumami. Čim so na cestišču zimske razmere, moraš imeti zimsko opremo , bodisi na avtu ali v avtu :) Potem pa vsak presodi sam glede na to kje živi ipd.. 

Če se pa slučajno znajde z letnimi gumami na cesti kjer so v tistem momentu zimske razmere, je pa odgovoren vsak sam. izgovor, da je rok menjave 15. marec ne pije vode :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Ma, sej DPF problemov ni načeloma več no zelo redko, da crkne prav DPF.  Prej kej  drugega, ampak glede na to ,da ni navita mašina, upam da je naštelana na vzdržljivost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Končno , še je upanje

SIOL.NET

Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro" kljubovanje ali premišljena poteza? Prvi vtisi motorja, ki na cesti prinaša uglajeno delovanje, žlahten zvok šestvaljnika in tudi zelo ugodno porabo med petimi in šestimi litri goriva, so zelo pozitivni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
8 minutes ago, TiEn said:

Glih to sem hotel napisat 👍

Toj to ja, varovalo navojnih zvez :)

Sem ga uporabil že pri tistih fedrih, ki prednjo haubo držijo gor, ker tam če se kaj losa, ne vem kako dobiš potem matico nazaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.