Mojo povpre?no porabo lahko preberete spodaj. Imam pa vsak dan relacijo 40 km v obe smeri skupaj in 25% mestne vo?nje. Vsak tank pa se sppravim tudi na AC in tam mi hitrosti 200+ niso tuje, tako da povpre?je(skoraj pol leta) pov svoje. Klima ali brez ni razlike 0,5 litra. Motor pa je 2.0 V6 144 KS.
@Bo?ko - ra?unaj ?e potem nekaj popusta kot ?lan MK (pokli?i Viperja na MK gsm).
falken ziex ni dobra...
Sem kolegu par let nazaj zrihtov dve nove iz Avstrije. Jih je dal na Renault 19. No, po dveh mesecih ni blo ve? profila - je pa res da so se fino dr?ale ceste.
"Filozofija se je od tistih dni povsem spremenila, trend narekuje, da SUV-i limuzinam in kupejem sledijo v takoreko? vsem, tudi v ?portnosti, medtem ko makadam ti avtomobili dandanes vidijo ?e redkeje kot Tina Maze doma?o posteljo."
Na M6 (letnik 11/2008) bencin 2,5 GT mi ka?e BC povpre?no porabo 10,00l na 100 km. Vo?nje je prete?no obvoznica 100-120 km/h, 2-3x na mesec pa tudi center mesta (LJ), zimske gume polnjene s plinom 16 colske. Zanima me kak?no porabo imate kaj ostali z istim motorjem.
Jst mam tud 2.5 sam je V6 narejen v prej?nem tiso?letju
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst sm tole kupu letos. Ni blo nobenih problemov. ?e carine ni blo n?. Mogo?e na carini naklju?no gledajo pakete.
http://www.ebay.com/itm/QTY-6-NGK-2477-ZFR...=item53dac76177
Povezava za deljenje
Deli na druge strani