Z ?eno sva ?la k ?ebelnjaku, ki je na pa?niku v bli?ini hi?e, in tja peljala ?e hrano za ?ebele, da jih nakrmim pred zimo. In na tem travniku tik ob ?ebelnjaku je BTjka obstala. Zoprno, ker se mi je mudilo ?e v gozd napravljat drva za zimo (prava luna). Pa so pri?li trije majstri in se eno uro pasli po moji BTjki. Kar na pa?niku. No, po eni uri sva se z ?eno lahko odpeljala naprej po svojih opravkih.
Sem malo poslikal, kako so se vrteli okoli nje:
Koliko vas je zdaj mislilo, da se je BTjka pokvarila?
A so sam senco iskal, al jih je mikala kak?na plastika okrog koles?
Mojo povpre?no porabo lahko preberete spodaj. Imam pa vsak dan relacijo 40 km v obe smeri skupaj in 25% mestne vo?nje. Vsak tank pa se sppravim tudi na AC in tam mi hitrosti 200+ niso tuje, tako da povpre?je(skoraj pol leta) pov svoje. Klima ali brez ni razlike 0,5 litra. Motor pa je 2.0 V6 144 KS.
@Bo?ko - ra?unaj ?e potem nekaj popusta kot ?lan MK (pokli?i Viperja na MK gsm).
falken ziex ni dobra...
Sem kolegu par let nazaj zrihtov dve nove iz Avstrije. Jih je dal na Renault 19. No, po dveh mesecih ni blo ve? profila - je pa res da so se fino dr?ale ceste.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povpre?na poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani