Ti si imel mirai opremo in ni isto usnje kot pri GTA
baje je tut v osnovi bila razlika med usnjem v generacijah. vsaj tko so mi rekli na servisu. da so mele prve 6ke najbolj?e usnje, bolj kot so nove, slab?e da je...
mel sem 2012 letnik. Mirai Oprema, SPC, 185tkm, pa je ?la februarja za 9500 z dvemi kompleti gum in felten. tko da kej ve? pomojm da se ne dobi za 6ko.. mogo?e zadnji letnik tam do 10500, ve? pa dvomim...
moja je mela zguljen ?iv komplet na voznikovem delu, pa mal je blo zgubano usnje. Je pa FL mela bistveno slab?e usnje kot pa PFL, tut to je dost pomembno pomojem...
Je kdo nakupoval gume v eurotonu mogo?e pa ste bili zadovolnji? i??em kako dobro zaneljivo trgovino tako, da ?e imate predlog kar na plano.
Hvala
Jst sem zadnje zimake kupil v Felnarju. Edini je bil v slo, ki je dobavil gumo teh specifikacij. Sicer so bile na popgom 2 evra cenej kot pa tam sam jebi ga. Vse te strani majo sede? al francija, romunija, itn.. Komu se bom ?alil ?e ne bo vse ok? Pr Felnarju sm pa prsu po gume in jo vidu preden sem jo pla?al.
Tudi meni so v mailu odgovorili, da imajo DOT 1517, dobil sem pa dve 0417, dve pa 0217.
Sem jih klical in jim povedal, da to ni na?in, so se za?eli opravi?evat da tehni?no ni mo?no blablabla... in sem jim lepo razlo?il, da sem do sedaj povsod kjer sem naro?il gume (tudi preko spleta) dobil to?no tisti DOT, ki so mi ga povedali v mailu ali preko telefona. Ponudili so mi vra?ilo denarja ampak se nisem odlo?il za to, gume so itak OK, gre se bolj za princip.
Kolikor vem se da pri AC Cosmos v BTC kar shendlat. obrni se direktno na gospoda Majesa 051 394 590 pa te bo odre?il negotovosti.
Majes je legenda. Niti nismo verjetno hotl predra?unov met za servise, vsaj ve?ina. VAG je itak ljudski avto, tko kt BMW. Majo ga skor vsi, ?raufajo ga skor vsi in zato je dost pocen za vzdr?evanje. Ti pa njihove stvaritve definitivno ne po?enejo adrenalina po ?ilah, za razliko od Mazde. In to se pla?a. ?e ne.pro ceni pa pr servisih hahahaha
Napisal je, da je avto se v garanciji... Ce noce imeti problemov kasneje, ce bi slucajno kdaj moral uveljavljati garancijsko popravilo... bo verjetno najbolje, ce servis naredi na enem od pooblascenih servisov... Osebno svetujem A Cosmos BTC ...
To je moje osebno mnenje
Jp. Pa? 200 do 300 evri?ev mu ne gine. Pa? tko je.
Kort nov lastnik sicer rabljene Mazde sem naletel na nenavaden problem. Vozilo je ?e v garanciji, kmalu bo potreben redni servis, zato sem poslal povpra?evanje na nekaj servisov v LJ in okolici, pa ?e od nobenega nisem prejel konkretnega specificiranega predra?una (za delo in material), ve?inoma neke bolj ali manj splo?ne opise del.
Ne razumem, zakaj je to za servise problem, saj gre za povsem enostaven redni servis in sem prepri?an, da so servisi s strani proizvajalca natan?no opredeljeni in ovrednoteni.
Zanima me, kak?ne so va?e izku?nje oz. komentarji.
Vnaprej hvala.
Vsi servisi majo toliko dela da nekak se jim verjetno ni za tepst za eno stranko. Tko da jst ti predlagam Acosmos BTC al pa Pelkota in ne bo? falu. Tok k bo pa? bo, se na mestu mal shendlej.
Na mazdi bi rabil 2gumi,zadnji sta novi,prednji pa 5let stare GY z 5mm..
Avto seveda vo?en po lepem,razen ce me kje ujame dez.
In je jeba brez abs_a.
Imam moznost kupiti nerabljene sava intensa hp, ampak letnik 14...
Ima kdo izkusnje,mnenje , glede nerabljenih nenovih gum?
60eur je dal ceno. To je itk prevec...
Jst bi kupu vse 4 nove, stare pa prodal. Al pa kupi iste kot mas nove dve. Pri?paral ne bos neki zlo pomojm.
Tudi jaz gledam Turanzo T001 Evo, ki pa je ne delajo ve?. Nadomestila jo je T005, ki pa jo na tyrereviews ravno ne pohvalijo najbolje. Tako da se ?e vedno bolj nagibam k T001 EVO...
Mel T001. Men ni bla noben prese?ek. Korektna guma.
Sava pa Fulda mata res konkreten za??itni rob, nista pa tok na hard uhp gumi kot eagle f1. Recmo da mata bolj zna?aj touring gume. Jst sm z uhp2 zlo zadovoljen.
Opa sori jest sem imel intensa UHP in ne UHP2. My bad. Kako je pa s prenovljeno razlicico pa nevem
Jst sm kr navdu?en nad njimi
Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk
Sumitomo.. Prvi? sli?im. Za Hankook pa vem edin da jih majo skor vse Kie Ceed osnovna varianta gor kot prvovgradne. Drga? sem z njihovimi zimskimi winter icept rs 2 zadovoljen. V cetrtek je slo super z njimi cez nesplu?en Ljubelj, mogu sem le ASR izklopit
Malo off topic,ker ni govora o moji dimenziji,pa tudi model ni cisto isti;imam namrec intenso hp... pri meni je ravno obraba minimalna,3sezone,cca 60t km,se zmeraj 5mm
Hm. Uhp2 je zdej nova verzija od hp in je bistvena razlika. Men zaenkrat na 5ki kr ok sluzijo. Obraba tut nc posebnga. Na testih je mela najpo?asnej?o obrabo sicer.
Jst mam sicer 5ko 2012 1.6dv 115km pa bi blo lahko tut ve? ?e sm iskren. Tm chipanje na 145 bi blo prov fajn po ob?utku.. Tko da kaj bi delal z bencinarjem v 5ki se sam spra?ujem. Pomojem se kr ustrelim zarad premalo navora.
Odlo?il sem se za nakup nove Mazde 3 v 165 konjski izvedbi z opremo revolution in me zanimajo predvsem zanesljivost motorjev ter ali ima avto kak?ne serijske napake/pomankljivosti? skratka dobrodo?la so VSA mnenja lastnikov v zvezi s tem avtomobilom.
Obstaja tudi razli?ica G120 s 120 konji, ker je v prodaji teh tudi najve? me zanima predvsem zakaj ? ali je to dovolj ? Nameravam iti na tesno vo?njo pred nakupom, vendar imam izbiro samo G120 serijo.
Hvala za odgovore
lp Benjamin
Zivjo. Vozil sem le sibkejso razli?ico in kot dizela?u mi je bila noro v?e?. Navor, pro?nost, noro. Leti pa 200 po ?tevcu. Ve? ni ?la.
Razmi?ljam, da bi klasik lu?i na 5ki.pa 6ki komplet zamenjal z LED. Pozna kdo tole zadevo iz Avstrije? Sem dobil. Ponudbo na avto 96? za komplet dolge-kratke-meglenke. http://erfolgled.com/sl/domov/
Ewo Hankook winter icept naredu zdj neki km, tko po mokrem in tut snegu in zaenkrat je super na 5ki dost trda in vseen udobna. Edin poraba je mal visja sam kaj cmo, vsega ne mormo met!
Labi, kaj pa recmo 94 nosilnost pa xl? Morm priznat, da sem z mojim Hankookom ful presene?en, 94H pa XL 55 vi?ina pa je res dober ob?utek na gumi, isti, kot je bil prej na 50 vi?ini in xl..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hahahah.... useku direktno s cifro brutalno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani