Imam Mazdo 3 1.6 bencinarja (2006). Prej?nji lastnik je vlival olje 5w30. Prebral sem negativna mnenja o Dexeliji. Zanima me, ?e je to olje OK za ma?ino ali bi mi priporo?ali kaj drugega http://www.euroton.si/avtodeli/motul-8100x...e-p-217657.aspx.
Je ok. C3 olje z visokim HTHSom. Nobene ?kode ne bo? naredil. Tudi 5w40 lahko uporabi?. lp
Ah Labi no... tud ti si svoje ?ase prehiteval po desni pa po odstavnem pasu... pa ne da si pozabil Rekordov v hitrostni vo?nji do Pri?tine pa sploh ne bi omenjali.
Mislim, da mamo klele verjetno vsi kak?no slabo potezo in trenutek slabosti. Ne odobravam takega po?etja, vem, pa da ni nih?e brezmade?en vklju?no z mano ne.
Pa to ni opravi?evanje Lumpija, ki je ?e do?ivel trenutek sramote, ko se o njemu pi?e po forumu na tak na?in... Je pa v?asih tako, da napake nekoga drugega vidimo v veliko huj?i lu?i kot dejansko so...
Jaz bi pa samo vpra?al, ali je slu?ajno na tem forumu v?lanjen tudi lastnik bele mazde 323F (se mi zdi) z registrsko tablico GO CERAR?
V petek, 30. avgusta popoldan, enkrat zve?er, si po vzhodni ljubljanski obvoznici pridrvel po levem pasu s hitrostjo 110 + X (jaz sem ?el 110, ti pa X hitreje, po moji oceni med 160 in 180 km/h), pred menoj je bila kolona na obeh pasovih (mimo izvoza Zalog), prehiteti si sku?al po desni, a je bil tik pred mano na desnem pasu nek avto, komaj si se izognil trku z njim, avto ti je razmetavalo ?ez oba pasova, da si se vrinil pred mene in potem naprej izsiljeval avtomobile diagonalno od levega do odstavnega pasu in nazaj.
V mestu sem videl, da si svoje podvige snemal s kamero, pritrjeno na vetrobran, po moji oceni si star nekje med 18 in 25 let (lahko se seveda tudi motim). Zapeljal si v Trnovo in tam potem nekam levo, proti Vi?u.
Avto ti je pri vo?nji proti centru kr neki metal vn ?rne oblake. S kolegom sva upala, da ti bo zaribal.
Rad bi ti seveda le prijazno sporo?il, da cesta ni dirkali??e in ni kaskaderski poligon.
Enkrat se ti morda ne bo iz?lo ... da ne bo? povzro?il po?kodb ali smrti komu. No, tudi to, da normalnim voznikom dviguje? pritisk z neobvladovanjem svojega vozila, predvsem pa hormonov, je odve? in nepotrebno.
Naj te kdaj sre?a pamet in upam, da ne bo preve? bolelo.
No, mogo?e je malo zgodaj ampak glede na ceno je bila to prava stvar. No, tako sem ?e kupil zmske Goodyear UG8 195 65 15T pa me zanima kako so kaj in ?e ima kdo izku?nje z njimi? Zimskih GY gum ?e nisem vozil. Do sedaj sem od bolj?ih gum imel Continental TS830, Nokian WRG2, Vredestein Snowtrac in nobena od teh me ni razo?arala. ?e najbolj?e so se mi zdele Vredesteinke.
Kaj pa kaksni grafi in podatki? Na facebooku ni nic...
nwm, CSS bi potem trbalo povpra?ati ?e bodo gor kaj dali. Jaz sem pa? na lastne o?i videl da so boxi, tisti ki jih je Hippo prinesel, dodali le tam nekje borih -15% mo?i in to je vse. ?e pri prvem boxu je iz original izmerjenih 108km mo? zrasla na 121km in potem pri Powerboxu ?e za par konji?kov.Testni avto pa je bila ?koda Octavia 1.9tdi PD 77kw l2007.
Ja, boxi so vsekakor dali "nekoliko" slab?e rezultate od chipa. Jaz verjamem da so boxi ki so nekako 100% kompatibilni za dolo?en model vozila ampak to iskati je kar zamudno in mogo?e drago. Tako je zadevo komentiral hippo(g. Savo, ki je prinesel boxe): Rezultati so bili bolj porazni (mogo?e pa? ni bila prava kombinacija box-motor, o tem lahko samo ?pekuliram, pa? ?tevilke so take kot so , Alen in sodelavec(CSS) sta se izkazala kot prava doma?ina in profija...
Aja, glede ?tevilk, mislim da so grafi in rezultati gor na CSS FB strani, tako da lahko tam preverite.
Ajoj no... pa sej ni bila poanta v tem kako to zrihta? ampak v tem, da gre za neoriginalen odbija? in zato verjetnost, da je avto bil udarjen ter v opozorilo morebitnemu kupcu, da avto dobro pogleda.
Ja, sej, v SLO pri na?ih vele po?tenih avto dilerjih to ziher pomeni da je avto bil sesut ali kakorkoli druga?e po?kodovan in potem ?im ceneje poflikan za naslednjega sre?nega kupca. lp.
In zdaj me ?e zanima ?e kdo pozna ta avto...ugoden je...sumljivo ugoden...ne bi pa rad nabavil ma?ka v ?aklju!
Pozna mogo?e kdo...sam ?e ga nisem hodil gledat...
Gled nobena cena na netu ni dokon?na tako da je kdaj bolje stisniti in dodati kak ojro ve? za OK avto kot pa gledati cenej?e opcije pri kar nekih ?udakih.
Ta bi znal biti ok in mogo?e tudi nekje v tvojem rangu glede cene:
Tudi mene to zanima... kr mam oboje oziroma od css sm dal stran in zdej mam sam powerbox... sam razmisljam da bi dal nazaj od css kljub nekaterim omejitvam..
No, jaz pridem 100% pa ?e prileti? imajo takoj zraven fajn lokah k se da kaj spiti tako da ja te povabim na pivo . lp.
Pa iceman, jest, boss....ste bili 1.lastniki in seveda ste lepo servisirali va?e mazge oz. jih ?e vedno. Vemo pa kako se zna zgodba zaplesti pri nakupu rabljenih od bog ve kje .
Fantje, to soboto 3.8. se pri CSSu - Mestinje, obeta fajn dogodek pa ?e koga zanima, je blizu in se mu da bi lahko pri?el kaj pogledati. Jaz bom tam k se poznam s fanti iz CSSa pa me zanima kak bo razplet. lp.
In sicer je tako da imam namen kupit to strujo...dizla 2.0 140km!
Modelno leto od 2008 gor!
In sedaj me zanima kak?ne so kaj izku?nje glede motorjev...samega avta...so kak?ni problemi?
Od mehanika sem sli?al da ti dizlski motorji naj ne bi bili najbolj?i...da se neke dize al nekaj kvarijo!?
Se mi zdi malo ?udno,glede na to da kar vem o mazdah in taki ki so jo ?e vozli...nobenih pripomb!
Zato se obra?am na vas kot ?oferje mazd, ?e mi lahko pomagate s kak?no izku?njo!
Hvala!
Ja se v?asih kvarijo. Pa ne kar tako. So dolo?eno predpogoji. ?e naleti? na dober avto od SLO lastnika ki ima komplet zgodovino kot mora biti, zna? dobiti dober avto. Pa je nuuujno da je dizel?
Ji zamenjal zadnje plo??ice po priporo?ilu Zmaja, kateremu je priporo?al Pelko, sem dal gor Textar Moram poslikat stare, mislim da so bile ?e original(175kkm)), niso povsem obrabljene, ampak ko sem se spustil po kakem malo dalj?em klancu, so za?ele ?kripati. ?e po eni testni vo?nji se mi zdi da bolje primejo kot prej, kaj bo ?ele ko se usedejo
Jaz samo se na ebayu za avte, motor....vse. Gledam ceno rating, material. Ravno narocil za motor letno servis material. Iz Nemcije pride v 3-4 delovnih dni.
Ima? kak link od specifi?nega prodajalca ki mu zaupa? oz ima? dobre izku?nje? lp.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanima me ?e je ?e kdo probal to olje Motul 300V 5w30 ali 5w40?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani