Skoči na vsebino
Zavorne plo??ice
Napisano

iz CD136 si dobu?

poro?aj... jaz grem tut iskat ko kon?am ?olsko leto :) pa bi zadnje tut zelo rad ker me ubistvu ?e bolj motijo kot sprednje...

no, napi?i za zadnje kako bo? re?u pa kok je vrtanja pa ?vasanja involved :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

ops nism vidu prej.

sm vesel da si se ti prej spravu... vsaj nam js najebu.

brata tich sta dala diske od M6 gor, ampak samo SPREDNJE.

nism pa vedno da zadnje ne pa?ejo na nosilce. jeba. kaj pa zdaj? kak zgleda pa na avtu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b4rl1nl2btmx

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b4pq2lswbolx

Ktera se vam najbol dopade :D ?

mislim da so to vse tri modre, temno modra, zelenotemno modra, pa malo svetlejsa temno modra. :lol:

ena ma mal rje, sam to bi dal popravt. Opremo imajo isto, pri zeleno modri me mot ker nima original feltn gor, ker je to ponavad slab znak. bi blo treba poklicat pa vprasat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

Jaz bi tudi MX5 ?e ti gre skozi druga?e je pa tudi M6 1,8-2,0-2,3 dobra izbira ali pa tudi mazda 3

sam M6 so cenejse kot M3 :ne vem:

MX5 je cool, pa se zadaj pogon ima :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

vem da ma kraj?o medosno jp. Kaj to pomeni da je ?e bolj igra?kast? ker na?eloma kraj?a medosna (porsche*cough) ne pomeni kej fajnega. :D razen ?e ma res tok manj overhanga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moj je bil 19.000? pa me isto ko?ta. No 100? gor ali dol. Sam, ?e je tvoj totalka ali moj bo kar razlika koliko kdo dobi.

Tale se pa ?e lep ?as prodaja in ?e se ne motim ima kar fajn ceno. Je pa narisal lep krog z motorjem pod avtom. :P

ta se prodaja ze vsaj eno leto. :) bi pa raje 4 seaterja mel. dva lepa sta sla pred kratkim, en rdec in en sivomoder.

on sivomoder se po velenju dzira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

LabiGT: 3.0 se nisem, 2.5 V6 sem ze, pa mi ni bil tok simpaticen sound, ni bil sicer slab. mi japonec bolj pase. ceprav mi tudi od mazde 2.5 bolj kot 2.0 pase. ;) 3.0 se nisem. oz 3.2 GT 156 :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

zarad tega ker so prodajalci prijazni pa vracunavajo v ceno gorivo ce ga slucajno odpeljes v ljubljano... daj to stran pa imas skoraj 3 MPS :hohoho:

malo za salo malo za res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kilaza V konjenica mislim da jo kar hitro odnesem <_<

v ovinkih malo kasneje ampak ok...

za AC je to malo storasto :ne vem: 5 prestav pa taka konjenica, pa se vrti se sam do 7500 tok ko sestak <_<

vankla mas ja zaradi tega da se vrti.

menjalnik je pa menda nasploh slab, ne samo da ima manj prestav.

kaj pa vem, ce ze rexa kupujes pol kupi tamocnega :ne vem: jaz ta svohnih sploh ne gledam.

slisu sem se da so bremze slabse -grem koj preverit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.