Skoči na vsebino
Nakup RX-8
Napisano

zaka nimam jaz na mopedu dizla :bravo:

a je ?e kdo kaj druga probaval v 50cc moped devat kot pa benz, ker jaz vozim na plavem racing petrolovem olju pa 98ok benzu :D kaj bi nardil ?e doda? kaj druga, baje alkohol sam to ti ofne pomoje blok al pa zariba :blink:

Pa dej povej, da te mika NITRO, kaj te je sram :hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrna za??ita MX5
Napisano

Ja sej sem ?el na servis, pa me ho?ejo odret za 400EUR. Za to ceno dobim samo loke za nad vzglavnike in za??ito v vi?ini ramen. Na Ebayu pa sem gledal zadevo najdra?jo za cca. 170 EUR, z loki in vetrno za??ito , ki je v obliki teh lokov in je v vi?ini glave. Men se zdi cena na servisu mal oderu?ka. Baje pa en v Avstriji to dela in je tudi cenovno znosen, pa me zanima ?e kdo to pozna?

LP

Torej Ebay <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

v bistvu je slu?ilo hlajenju motorja... Je bil pa moj model Pugija 305 narejen za afriko in saharske razmere z ogromnim hladilnikom (res ogromen kot od kamiona) in ogromnim ventilatorjem, da ne re?em, da je bil tako visoko nasajen, da sem lahko zapeljal ?ez sredinsko travo na Tr?a?ki pred toba?no, kot bi bil s terencem - bo Boj? povedal kako je to zgledalo. :hohoho:

V glavnem ventilator ni imel svojega elektromotorja ampak jermen direkt iz motorja in elektromagnetno sklopko, ki je spojila v trenutkih, ko je rabil ve?je hlajenje (ali z gumbom ro?no ;):D) - torej bolj ko si motor prbijal v vrtlajaje bolj se je ventilator vrtel in spu??al zvoke kot pri avionskih propelerjih. In ni ga bilo ?loveka, ki se ne bi obrnil, ko je to zarohnelo. :lol::lol:

Poanta vsega tega? Je ni ampak, ko sem bil mulc se mi je pa dobro zdelo. :hohoho::hohoho:

Jap, to je bil pa po svoje res poseben avto. ?portnik, terenec in cruiser v enem... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa imamo med nami ?e dva,ki sta bolj za "?pageti" westerne aka cuore sportivo. :blink::dudek:

Ja, pa ?e eden zelo resno razmi?lja o cuore sportivo... <_<:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ohohoho..... fantje... alfa je zakon.... jaz sem bil super vesel z mojo... pa NOBENGA problema ni imela.... jeeee

Cuore Sportivo juhuhu.... :aaaaa::hohoho:

He, he, he, pa se je spet za?elo... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdo rabi katero od zgoraj na?teteih nalepk, naredim eno serijo ?

Ne bi bilo slabo naredit kak?no hecno foro...

V?asih vidim enga modela, ki mu pi?e na avtu "Najbolj?i mulc je Horjulc" in me ?e zmeraj nasmeje...

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema - kje tankati
Napisano

ti po?lem slikco najbolj?e fuzbal ?oge,...neb je zmogu :P

Ne, poslane fuzbalke sam res ne bi zmogu, avtorico pa z lahkoto :aaaaa::zvizga:

Sorry, sem mogel.... :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pravkar si odsral iz foruma, prvi? zaradi obna?anja drugi? si falil forum, tretji? dost mam takih ki ...

Tole ja pa definitivno tuma?, ma? ?ast bit prvi ki je letel. :bravo:

:policaj::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Tele debate se nisem udele?il, ampak moram pa priznat, da sem kar u?ival ob prebiranju postov B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema - kje tankati
Napisano

men manjkajo ?e 4 nalepke, mam dilemo katero izbrat :) lahko jih pa vsi na piknik prinesemo hehe...a tribute to OMV :D

Ti vzemi tisto za odbojko, jaz pa prinesem fuzbalko in za ko?arko :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema - kje tankati
Napisano

Pri nas gorenjcih sigurno ne, omw je zakon, pa ?ogo dobi?. :D

He, he, fuzbalko ?e mam, sedaj pa za ko?arkarsko nalepke popamo... :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

?e jo dobi Boss v roke in se zavzame za stvar jo bo spravil tudi na 7,5 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Hehe,ne za dolgo Boj?,verjami,sploh glede na tvoje doma?e razmere(family pa to)! :D

Saj vem, samo vsake toliko me zagrabi... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

O fuck. To RX-ko sem pa gledal po netu pred ene dvema mesecema. Ful je mel ?e na za?etku postavljeno nekam nizko ceno. Je bla pa pri eni avto hi?i iz Kopra s tremi ?rkami kot ime JBL al neki tazga, se ne spomnim. N?, jest ti ?elim sre?o pa da se vse sre?no izte?e. ?e bi po?aku ?e mal bi pa lahk mojo kupu, jest zdej ?al prodajam ker rabim karavana. Drga? pa RX-8 je nor avto, pismu te?ko se bo lo?it.

?koda, da ne ?ivim v LJ, ?e ne bi zamenjal s tabo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

garancija 5 let -Italija
Napisano

Lep pozdrav vsem skupaj.

Se opravi?ujem za 'bumpanje' stare teme, ampak zanima me ?e ima ?e kdo kako izku?njo glede kupovanja avtomobila v Italiji in potem z uveljavljanjem garancije pri nas. Pred morebitnim nakupom se nameravam vsekakor pozanimati pri Mazda servisih pri nas, samo vseeno bi rad sli?al kak?no konkretno informacijo od vas. A res toliko komplicirajo pri uveljavljanju garancije? Zakaj bi klicali v Avstrijo? Itd... :)

Pozdravljen.

Moja 6ka je bila kupljena pri Interclassu, vendar so jo oni uvozili iz Italije. Bila je ?e pol leta v garanciji. ?e bi jo servisiral pri njih, ne bi bilo problema, za servis drugje pa sem si moral priskrbeti ustrezno servisno knji?ico. Zraven sem sicer dobil neko servisno knji?ico italijanske leasing hi?e kjer je bila prej, originalne Mazda pa sploh ni imela. Pri nas so mi razlo?ili, da je to pogosta in ustaljena praksa te leasing hi?e, ki pa za na?e servise ni merodajna. ?e sem hotel dobiti SLO knji?ico, so mi zadevo preverili (baje v Avstriji) kako je bilo s servisiranjem tega avta. In ker je bilo vse BP, sem brez te?av dobil SLO servisno knji?ico. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Poka?i mi kako ki je pre?vela 10 let, al pa 100 kkm? <_<

Res je, ni jih bilo veliko. Ne enih ne drugih. Tiste nad 100 kkm so bile vse vsaj 2x zbite in v vseh pogledih v slabem stanju. Res so bile to lete?e truge, ampak u?itek v njih je pa bil. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.