Z novo te?avo se spet obra?am na vas in na va?a mnenja. Trenutno imam 17col feltne stare cca. 5 let. Ker so ?e malo opraskane me zanima, koliko in kje vi peskate in barvate feltne?
P.S. Spodaj je slika.
Pa ?e to, kak?na barva bi se najbolj podala feltnam da bi pasala avtomobilu?!
Za oboje sem dal cca 100-110 eur. Zve?er se res vidi ?isto druga?e. dela pa tudi ni bilo veliko. Kaj pa vem videl sem da nekateri zakrivajo tabloce pa sem jih ?e jaz.
postal sem ?lan kluba in seveda sem avto ?e polepil z nalepkami. Da bo pa ?e lep?a mazda sem v lu?i dal xenon. V kratke 4300k v dolge pa 6000k policaji so me ?e vstavili in niso ni? te?ili. sveti pa lepo saj je le?a v lu?i kar je zelo dobro saj ne razbije svetlobe.
Mogo?e kdo ve koliko bi me pri?lo ?ipanje ma?ine za MAZDO 6 1.8TE SPORT Hvala za informacije
Kaj menite v tej GPS navigaciji. Me pa zanima, kako je z monta?o, kaj vse je potrebno priklopiti na gps da brezhibno deluje in kaj je lahko na robe na YOUTUBU sem ?e iskal kak?nen film?ek ampak zaman na?el nisem nobenega filma kako se to vgradi in kak?ne komplikacije so prisotne zato bi rabil nasvete. ?e pa kdo najde kak?en film?ek bi lepo prosil za povezavo...
Zopet imam te?avo in se obra?am na vas. Zanima me kje bi dobil GOODYEAR gume na obroke saj je v zdaj?njih ?asih te?ko dati 700 eur na enkrat hvala za odgovore
Danes sem kupil akumulator pri avtohi?i kr?i?nik zagorje ker so jih danes dobili na zalogo. Za 60aH original od mazde sem dal 97eur ali se vam zdi veliko?
Ne vem ?e se bo? lahko glih zmi?ljeval glede mo?i. Vsaj pri moji 6-ki je bilo bolj pomembna vi?ina akumulatorja zaradi njegovega utrjevanja.
Ko sem danes klical na poobla??eni servis so mi rekli da jim je zelo ?udno da so mi v mazdo 6 2005 dali akumulator z ?ele 50aH zato me zanima katere akumulatorje imate v mazdih oz koliko mo?i. rabim pa novega ker mi je ta crknil na servisu jih pa nimajo na zalogi jaz ga pa rabim ?im prej. Kje v bli?ini ?en?urja in zagorja bi dobil akumulator? Na poobla??eni servis v zagorju
(avtohi?a kr?i?nik sem ?e klical ampak jih nimajo na zalogi) Zato prosim povejte kje bi dobil akumulator in koliko kaj stanejo hvala
To sem prilepil ker menim da je v sloveniji malo predelanih mazdic zato si ?elim da bi bila ?e kak?na, leta 2009 so predelali mazdo MX-5 SPODAJ PA ?E POVEZAVA do mazde mx-5 leta 2009
Obve??am vas da se s ponedeljkom 17.10.2011 DR.GLASS seli v nove prostore v sredi??u ljubljane. V bli?ini ?elezni?ke postaje v neposredni bli?ini bauhausa. otvoritveni popust bo samo v Ponedeljek
temnenje stekel
reklame
carbon folije
perle
mat bela
...
POPUST SAMO V PONEDELJEK
DR.GLASS zelo dobro dela saj sem dal za MAZDO 6 temnenje stekel in pla?al samo 120eur zdaj je pa ?e popust ampak na ?alost samo v ponedeljek
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako je napisan oglas.... Sem mislil da tak?ni oglasi ne obstajajo pa vidim da se najdejo take ..... ki napi?ejo oglas slovni?no pravilno
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6699374&show=1
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani