Skoči na vsebino
POMO?
Napisano

Za peskanje sem ?e na?el bandita ki je tudi na forumu. zanima me koliko pride potem barvanje in kak?ne barve bi dali vi feltne na tak?en avto... hvala

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

Okolica Zasavja... Koliko stane barvanje in peskanje... In kak?no barvo mi priporo?a?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

Zdravo Mazda?i :D

Z novo te?avo se spet obra?am na vas in na va?a mnenja. Trenutno imam 17col feltne stare cca. 5 let. Ker so ?e malo opraskane me zanima, koliko in kje vi peskate in barvate feltne?

P.S. Spodaj je slika.

Pa ?e to, kak?na barva bi se najbolj podala feltnam da bi pasala avtomobilu?!

Razmi?lajl

Hvala

Lp Bla?

post-6506-1349880237_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON
Napisano

Aha potem pa res nebom dal ?ipati ni ra?unice. ja nalepke nalepke :) ?e bom ?e kako za spredaj dobil bom res zamenjal ker se mi je kar dobro ponesre?ilo :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON
Napisano

Za oboje sem dal cca 100-110 eur. Zve?er se res vidi ?isto druga?e. dela pa tudi ni bilo veliko. Kaj pa vem videl sem da nekateri zakrivajo tabloce pa sem jih ?e jaz.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON
Napisano

Zdravo mazda?i

postal sem ?lan kluba in seveda sem avto ?e polepil z nalepkami. Da bo pa ?e lep?a mazda sem v lu?i dal xenon. V kratke 4300k v dolge pa 6000k policaji so me ?e vstavili in niso ni? te?ili. sveti pa lepo saj je le?a v lu?i kar je zelo dobro saj ne razbije svetlobe.

Mogo?e kdo ve koliko bi me pri?lo ?ipanje ma?ine za MAZDO 6 1.8TE SPORT Hvala za informacije

post-6506-1343577157_thumb.jpg

post-6506-1343577273_thumb.jpg

post-6506-1343577309_thumb.jpg

post-6506-1343577345_thumb.jpg

post-6506-1343577381_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MNENJA IN NASVETI
Napisano

Zdravo mazda?i

Zopet imam nekaj vpra?anj. V tem mesecu mislim kupiti GPS za mazdo 6 2005 letnik

http://www.ebay.de/itm/HD-Car-DVD-GPS-Navi...=item416160e51a

Kaj menite v tej GPS navigaciji. Me pa zanima, kako je z monta?o, kaj vse je potrebno priklopiti na gps da brezhibno deluje in kaj je lahko na robe na YOUTUBU sem ?e iskal kak?nen film?ek ampak zaman na?el nisem nobenega filma kako se to vgradi in kak?ne komplikacije so prisotne zato bi rabil nasvete. ?e pa kdo najde kak?en film?ek bi lepo prosil za povezavo... :)

Lp Curko

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

ni? novega, se ?e nekaj let vozi :), mislim da je bila celo na forumu (?lan)

aha potem pa vredu :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Res v ?etrtek sem v ?ivo videl rde?o mazdo 6 2002-2007 rde?e barve karavan. videl sem jo v ljubljani ?e jo ?e kdaj sre?am jo bom slikal lp

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KJE KUPITI GUME
Napisano

Pozdravljeni mazda?i

Zopet imam te?avo in se obra?am na vas. Zanima me kje bi dobil GOODYEAR gume na obroke saj je v zdaj?njih ?asih te?ko dati 700 eur na enkrat hvala za odgovore

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Ja kmalu bomo menjali gume :).

Zanima me kaj menite o gumi Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, na ?alost bom moral gume zamenjati in imam v mislih te gume ki sem napisal

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Danes sem kupil akumulator pri avtohi?i kr?i?nik zagorje ker so jih danes dobili na zalogo. Za 60aH original od mazde sem dal 97eur ali se vam zdi veliko?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Ne vem ?e se bo? lahko glih zmi?ljeval glede mo?i. Vsaj pri moji 6-ki je bilo bolj pomembna vi?ina akumulatorja zaradi njegovega utrjevanja.

Ko sem danes klical na poobla??eni servis so mi rekli da jim je zelo ?udno da so mi v mazdo 6 2005 dali akumulator z ?ele 50aH zato me zanima katere akumulatorje imate v mazdih oz koliko mo?i. rabim pa novega ker mi je ta crknil na servisu jih pa nimajo na zalogi jaz ga pa rabim ?im prej. Kje v bli?ini ?en?urja in zagorja bi dobil akumulator? Na poobla??eni servis v zagorju

(avtohi?a kr?i?nik sem ?e klical ampak jih nimajo na zalogi) Zato prosim povejte kje bi dobil akumulator in koliko kaj stanejo hvala

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Zanima me, kje v bli?ini ?en?urja se da kupiti akumulator za Mazdo 6, 2005 letnik?

Koliko mo?ne akukulatorje imate vi v teh Mazdah?

Novo temo sem odprl zato, ker se mi zelo mudi zato prosim za odgovore.

Lp

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

Pa kdaj drugi? vsejeno hvala. Tista mx 5 je pa enkrasna

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

Prosim vas da glasujete za...

SPODAJ JE POVEZAVA POD SLIKO DAJTE (LIKE) HVALA

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/competi...-Z&cid=1094

To sem prilepil ker menim da je v sloveniji malo predelanih mazdic zato si ?elim da bi bila ?e kak?na, leta 2009 so predelali mazdo MX-5 SPODAJ PA ?E POVEZAVA do mazde mx-5 leta 2009

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/pretekl...j-moj-avto-2009

Na zgornji povezavi pa stiskajte LIKE hvala

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OBVESTILO
Napisano

Obve??am vas da se s ponedeljkom 17.10.2011 DR.GLASS seli v nove prostore v sredi??u ljubljane. V bli?ini ?elezni?ke postaje v neposredni bli?ini bauhausa. otvoritveni popust bo samo v Ponedeljek

temnenje stekel

reklame

carbon folije

perle

mat bela

...

POPUST SAMO V PONEDELJEK

DR.GLASS zelo dobro dela saj sem dal za MAZDO 6 temnenje stekel in pla?al samo 120eur zdaj je pa ?e popust ampak na ?alost samo v ponedeljek

lep dan ?e naprej

DROLC BLA?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LETNE GUME
Napisano

Pozdravljeni!

Zanima me kaj menite na gume Michelin Pilot 215/45/17?

Katere gume ?e predlagate za mazdo 6 in kaj pravite na Michelin Pilot?

hvala

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.