Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pomislil sem, da bi jo opral.

Ja, zagotovo jo bom opral.

Jutri.

Najbr?.

Mogo?e.

sramezljiv

To si jaz govorim ?e pol leta (brez heca). Pred dvema tednoma so mi ga pti?i ornk posrali pa sem ?e mislil, da zdaj pa bo. Potem sem pa pri?el na Petrol in ugotovil, da tista njihova voda za ?ipe tudi drek dobro odstranjuje. In spet ni bilo ni?... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking :P

Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost?

Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" :) Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" :lol: So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as.

Meni novi disk cvili pri ostrem desnem zavoju in isto?asnem zaviraju. Ampak samo levi sprednji, desni pa ne :unsure:

se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu :D

Hehe, verjamem ^_^

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej z avtom me ne zanese tam preko, ampak z motorjem sem pa izklju?no na ovinkih. Razen, ?e se mi res mudi, potem grem na AC B) Vem tudi kje so Pari?lje. Tisti konec je eden najlep?ih v Sloveniji za moje pojme - za ?ivet... pa to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://goo.gl/maps/u8kto

Alles inclusive

Haha, si ga pa poslal okoli riti v ?ep :prstgor: Pa ?e najbolj?o cesto si izpustil - E69. Evo, popravljeno:

http://goo.gl/maps/ePU03

2h 40min...nimam vinjete, za miate so bolj zanimive stare ceste :D

Kaj se samo na Primorsko vsi vozite na kavice? :P Stara cesta proti ?tajerski itak sameva pa ?e polno lepih ovinkov je med Blagovico in Vranskim (ali pa po Tuhinjski?), potem gre? lahko na Velenje in proti Dobrni gume radirat (ali pa od Mislinje proti Stranicam), potem pa ?e en lep del od Vojnika proti Slivnici... pol si pa ?e itak v 02 regiji. Da ne omenjam, kak bi se dalo po Gor?kem radirat :zvizga: Ali pa ?e gre? ?e malo preko meje pogledat proti Gradi??anskemu... ko ne more? verjet, da lahko polo?ijo tako super cesto brez ene izbokline (?isto nov asfalt, cesta pa skoraj ?ir?a od Pomurske AC). Je res malo bolj ravna, ampak prava poezija. Pa nikjer ni 50 omejitve, tudi skozi naselja ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To je pri mojem isto. Najprej z istim re?imom vo?nje (+ klimo) naredim 900km, potem se mu pa sprdne in jih skoraj ne naklamfam ve? kot 700 (?e nekaj ?asa zapored). Pri Mondeu je bila poraba nizka, ?e si ga ?paral in visoka, ?e si ga turiral. Tu pa je vseeno. Ko dobi dober dizl, postane nenasitna :vino: Nobeden ne ve, zakaj do tega pride.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ne bi bil v 02 regiji, bi ga ?el iz principa gledat :)

Sej iz Brezovice pa ja ni tak problem prit. V dobri uri si z normalno vo?njo v Mariboru :) Jaz sem mojega kupil v Novem mestu B) Sicer pa zanimivo, da od zadaj izgleda kot Dodge Durango (malohecapress):

post-6662-1385518232_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pri dizlu neke razlike med voznim re?imom skoraj ni. ?e se vozim kot po jajcih, imam porabo 6,7l, ?e ga malo bolj pritiskam pa 7,2l ob?asno ?e kaj ?ez :huh: Sem pa zadnji? na Volanu gledal te nove dizla?e (mislim, da je bil Picasso, pa V50 pa verjetno ?e kak) in vsi pijejo preko 7 pri normalni vo?nji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico :ouje:

H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ?

No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi :jupiii:

35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i :) Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ja, moja Mezga mi je pa na isti relaciji do Bratislave in nazaj po omejitvah (do Graza je bila celo 100 omejitev) po?rla 6.3l :huh: Mislim, da pod to mi je ?e ni uspelo spravit. Oziroma sem prepri?an, da se je sploh ne da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Druga?e je pa zelo zanimivo, da se kej dosti tele managerji v avto industriji ne nau?ijo iz napak drugih. Recimo v zadnjem ?asu je tak izlet v neznano naredil Renault z Windom, ki je ravno tako prodajna neuspe?nica. Pa kako jim ni jasno, da ljudje ?e tako te?ko kupijo malega FWD roadsterja sploh, ?e ga da ven fabrka, ki na tem podro?ju ravno nima renomeja :hudicek:

V?asih s kak?nim modelom vsaka firma brcne v temo. Sploh tiste, ki bi ?elele biti malekost druga?ne in inovativne. Recimo Audiju in BMW-ju se to ne more zgodit, ker venomer gonita ena in isto (no, BMW-ju se celo je, ko so mno?i?no popljuvali Chrisa Bangla - zdaj so se ga pa o?itno navadili). Ko se npr. Alfa trudi igrat ?e na 3-tji in?trument, prva dva ?e zmeraj pobrenkavata evergreene na kitari. Dr?ita se preverjenih konceptov, kar pa? pali, ker ljudje ne marajo sprememb. Zveste "fane" bo? najbolj osre?il, ?e jim bo? ponudil to, kar je ?e poznano kot pa nekaj novega, na kar niso navajeni. Jaz sem v skupini, ki mi ?tance (ala Audi) nikoli ne bodo v?e?. So oblikovno zanimivi modeli, ampak ko vidi? enega, ve? kak?ni so ostali, ima ga milijon ljudi, ker je pa? ljudski avto in po?asi ti za?ne presedat. Mercedes se mi tudi zdi... zeh. No, razen ene neprodajne uspe?nice: R! Imel je celo lepo armaturno plo??o brez nekih ve?jih lesenih zaplat in nepotrebnega ki?a, ki cel avto naredijo kot da bi pri?el k svojem staremu dedku v antikvariat. In ni res, da so si okusi razli?ni. Okusi so si na?eloma zelo podobni. Le nekaj nas je, ki imamo druga?nega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V snegu je RWD ?e vedno le RWD, pa naj bo BMW, Mercedez ali pa "stabilna" RX8. ?e se zakoplje? si pri vseh v riti, in ?e se bo? peljal ?ez ovinek malo narobe/prehitro bo? z vsakim oddriftal (?e bo? imel sre?o, ?e ne pa gre? v graben). LSD in elektronika seveda pomagata, ampak kot sem napisal, da bi pri?akoval neke blazne razlike pa ni.

Ja, za sneg to ni. Mislil sem bolj za nezimske razmere.

Tej 6-ki kupec ?e malo zni?a ceno in zna imet avto za kar nekaj let vo?nje brez nev?e?nosti;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7853022&show=1

Lepo ohranjen, ampak nobene opreme pa ?e letnik ga malo j*be. Pa ?e bencinarjev se klasi?en Slovencelj izogiba. 120KM Mazge pa sploh (beri: jepre?voh).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uf glede na to, da nisem (ve?) vajen RWD, bi jo hitro sklestu in bo LPG ?katla bolj varno vozilo za ?ez zimo. :lol:

RX-8 je ultra stabilna zadeva. Mislim, da so jo v Top Gear dali med najbolj stabilne RWD-je -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.