Skoči na vsebino
Mazda 6 2019 dizel
Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

Kilometre vrtijo vsepovsod...tako v tujini kot tudi pri nas, zares imaš lahko pri vsakem rabljenem avtu SKRB, da bi bili zavrteni kilometri. Kakšn je pa procent je pa že AMZS pred časom objavil članek, ki je bil tudi tu na forumu, cca vsak 4ti avto je prevrten.

Tle piše, da so v Nemčiji prevrteni kilometri pri vsakem tretjem, morda celo vsakem drugem avtomobilu.

LIVE.FINANCE.SI

Prilagajanje stanja kilometrov v avtomobilih je težava, ki avtomobilski svet spremlja že dolga desetletja. S prihodom novih avtomo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2019 dizel
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Ej @Boss si črnogled.😀

MILEAGEBLOCKER.COM

Welcome to MileageBlocker.com

Ima pa ta prodajalec dostikrat tudi avte z zelo malo km, kot recimo tale Mazda pred meseci in se je prodajala za cca. 26.000 €. V vsakem primeru nekaj ne štima (ali preveč, ali premalo km). 😂

image.png

Jo je prodal pol a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

Včeraj sem bil na morju. Regionalka in mal strah pred omejitvami, tako da sem na ac vozil 140 (tisti odsek na AC je limitiran na 110 po zakonodaji). Sem prišel domov in je kazala poraba 7.4. Šparovček.

To ti je super, 7.4 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 minutami je curko napisal:

Naredil redni servis pa podlozke zamenjal na sobah po si je pa zasluzla se malo pranja5423807b390b10ee2141129e404aabc4.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

To si dol pr Hoferju pral a ne. A je res interval krajši, da za isti denar manj pereš? Tko so mi povedali. 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 16 minutami je Jest napisal:

Meni je tudi tale temen krom bolj vsec kot svetel ...

98EFE642-9C9F-4A6D-9439-5AB8A70BABAD_1_102_a.jpeg

CF14CCCB-E2CE-42C7-9897-8B9B3D90911D_1_102_a.jpeg

Super izgleda👍 Kaj pa kej sosedje pravjo? 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)

@Slivka tvoja mazda je izvenserijska, to smo že ugotovili. 🙂 Bolj mirno se bo vozil z bencinarjem, kot z dizlom, saj tko tle pišejo fantje o izkušnjah z dizli, kake težave se vse lahko pojavijo pri dizlu. 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)
pred 23 urami je Enos napisal:

Evo bom poslal se link od avta katerega imam namen vzeti in svojo Mazdo CX-5 175 Aut 2014 letnik bi dal v ceno. Na mazdi sem se pozanimal in po pogledu št. šasije so mi preverili in naj bi bili vsi servisi narejeni redno. Je pa uvožen iz Nemčije. 

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 CD175 AWD AT Revolution VELIKO OPREME, letnik:2017,22890 EUR ::...

Prosim kar v napad z mnenji🙂

Raje vzmemi kakega SLO poreklo in ne iz uvoza, kaj veš kaj se je iz avtom dogajalo. Pa raje pri pooblaščencu vzemi, kot pri teh preprodajalcih. Aja, pa bencinarja vzemi, kot so že ostali napisali...tankaj, servisiraj, vozi....prej se ga boš naveličal, kot da bo šlo kej narobe. Bolj varen nakup od dizla.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je scania napisal:

Danes pa so sledile finese. Opral, posesal, sčistil znotraj, menjal vse led zarnice, menjal brisalce. 🙂

IMG_20230402_103556.jpg

Pa vi ste vsi preveč pridni, čist normo zjebe...😊😛

pred 3 urami je FuManchu napisal:

Definitivno najlepša barva za moje pojme:punk:

+ črna 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
dne 28. 3. 2023 ob 10:20 je TBA napisal:

Zato pa do velke noci ponavadi ne menjam gum😆

Ja, al pa še kasneje, kot jaz, 30.4. je pa tisti datum, ko bom lahko brez skrbi verjetno in bom pred prvomajskimi počitnicami zamenjal gume.

pred 23 urami je Janez007 napisal:

Torej nekje od 23. marca do 23. aprila? 😀

image.png

😮 u kak razpon 😆

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Janez007 napisal:

Si pa bolj na varni strani. Pa verjetno narediš tudi bistveno več km, morda po slabših cestah. :) 

Sem se vozil z 10 let starimi letnimi Continental gumami na Opel Corsi, profila še vsaj 5 mm, sicer bolj previdno, ampak nikoli nisem imel težav. Na istem avtu sem imel tudi 6 let stare zimske Sava Eskimo z veliko profila, ampak so na mokrem drsele in sem jih zamenjal z novimi. 

Sem pa tja naredim test, ko nisem prepričan, recimo je na cesti nekaj snega in je cesta prazna, na polno zabremzam, za občutek. 

Ne vem, morda pa res na bolj varni strani in pa morda preveč ziheraški in ne zvozim gum do konca. Na leto pa naredim cca.25k km.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 27 minutami je Janez007 napisal:

5 let starimi letnimi (prvimi) gumami Michelin Pilot Sport 3

image.png

Jaz pa ugotavljam, da čist prehitro zamenjam gume 🤔 Max. 3 sezone in menjava za nove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.