Ja ..za dru?ino bolj?e Mazda CX5..moje mi?ljenje ..oba avta sta varna in ok...stvar posameznika kaj mu je v?e?..udobje lega avta vi?ina sedenja in itd ....probaj oba...zoom zoom lp
Alex...pribli?no tako nekako..poraba Benz -dizel..odvisno od voznika tudi..meni osebno je ta 2.5 Benz.motor z AT.menjalnikom.odli?na kombinacija dela ok ...imel tako Mazdo 6.nadomesto ...super se vozi...lahko bo to tudi moja naslednja Mazda ...zoom zoom lp
Ej..J.J...pejdi hitro pogledat res ...je videt ok...poglej srvisno kartico ...kje so bili Delani servisi in itd...pa dobrega mehanika vzami sabo...zoom zoom.lp
Ej...Alex..mora? vklopit smernik..ko menjujes vozni pas pol te opozori..mrtvi kot..probaj ?e deluje ..mene deluje tako..ja ?e me pa prehiteva avto me zmeraj opozori Lu?ka rumen trikotnik.zoom zoom lp
Ej...jaz imam cx5 benzin 2.0 165.k.l.2015..poraba 8 l do 8.3lpa jo ne ?param..tle je velika vloga aerodinamika oblika avta te?a ..in itd..malo ga treba na obrate.. he he zoom zoom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja...kako je .???? Moja cx5 2.0 benzin ima normalno porabo olja pa jo ne ?param ...zoom zoom lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani