kaj pa mi ko smo nardil po starem sistemu za te?ke motorje? bomo tut mogl vsako kategorijo ?e posebej? ?e sem lani avgusta naredil A1
If in doubt, flat out...
to?n tko.. zan? sem pelal ford focus-a karavana

pr mazdi... morem kontrolko na dnevne lu?i iz OFF zasukat da lahko dolge al pa meglenke pr?gem
If in doubt, flat out...
smo bli v novem gradu.. avto stal ob blavni cesti 4 dni pa ni blo problemov nobenih
If in doubt, flat out...
a dj.. na?i so bli mesec nazaj v ameriki na dirki RAAM... njigov RV je mel 40L (BENCINA ne dizla) porabo... na vsake ca. 400km so tankal... prera?unano majo pa 1L benza 0.4?...
If in doubt, flat out...
?e ga pa ne bom ga bom mel pa za v trgovino furat ko bom velikTih bod, da ne bo? ti tut skuterja celo ?ivljenje prodajal.
Da ne bom offtopic...
?portni trak na vetrobranskem steklu

If in doubt, flat out...
XXL ?rke na off pozicijo...
If in doubt, flat out...
100 dayshmm... tole v konzervi:
ponavadi imam tale predal?ek itak zaprt, ?e pa si za?elim mo?nej?ega vonja, pa ga samo odprem
popolnoma varno, ni? ne izteka, kriza nastane edino, ?e popolnoma odstrani? pokrov, si neroden in pomotoma prste pomo?i? v di?avo, ko daje? kaj v predal, ali jemlje? iz njega, ampak potem vsaj prsti di?ijo

If in doubt, flat out...
hahaUf mene pa mika avto od Bekima.
It's lifestyle not tunik!

If in doubt, flat out...
Napisano
tala rumena ?katla za drevesom sploh ni od policije al pa od kogarkoli ki bi imel povezavo z pisanjem kazni.. nima niti dovoljenja za ?trafanje tale ?katlca ki vse tako veselo fle?a...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani