Mojstri ... samo nekaj ... teh 4k km in povprečje 48 km/h vključuje ooogrrooomnooo mestne vožnje.
Sploh pa - resetirajte vaše števce in se naslednjih 4k km vozite tako, kot se pač vozite (niti vam ne bom govoril o mestni ali zimski vožnji). Potem pa prilepite svoje screenshote in bomo predebatirali. Bomo videli, koliko vas bo dosegalo 48 km/h. Nihče z mestno vožnjo ... #pacienti
Saj vem, ko zmanjka tehtnih argumentov, se opirate na vsako bilko ...
i20n avtoceste ne vidi.
Večinoma rush hour služba in nazaj:
Malo bi družinskih izletov naredla, namesto Focusa in bi bila preko 48km/h.
Glede na to, da stojim in da je v mestu 50km/h omejitev. In da imam do službe celo vrsto ležečih, sem ok.
Ja, to je prihodnost. V resnici se osebno veselim električne mobilnosti in posledično bistvenega izboljšanja zraka v mestih (in vse dobre posledice ki pridejo s tem).
Upam da je to sarkazem.
Ker ves drek od izdelave baterij, bo zaokrožil po zemlji.
Če ne verjameš. Sevanje od jederskih poskusov je tudi.
By the early 1960s, there was no place on Earth where the signature of atmospheric nuclear testing could not be found in soil, water and even polar ice.
Ne bo po se ponovilo, so se banke izučile in imajo inflacijo vključeno 😉
dne 4. 5. 2024 ob 20:23 je DINAMIK napisal:
Ali vaše plastike na CX30 mažete ,da ne zbledijo? Ta teden kupim CX30 ,ali Forda ...,jah ja vem,da sploh nevem kaj bi,sedaj imam že predračun za fokusa ST 😅🙈
Je že padla odločitev?
Kolko js tak ST, nazadnje je bil pred enim letom z mojo opremo 41-42k€
2.3 mašina je imela 3-4 iteracije. Zadnja je z redno menjavo olja ok.
Prvim so pokale glave, ker so se luknjice zamašile, ki so med cilindri olje prepuščale, zadnja je baje sloted.
Ampak to so vse 2.3 280 mašine. In servisi nimajo pojma, ko to vprašaš.
Imam 1.5 3 cilindra in od MY2020 ima oljno črpalko gnano z mokrim jermenom in ne zobnikom. Baje penlo olje ob objestni vožnji in je lahko brez olja obstala. Na servisu nič ne vejo o tem.
Pri obeh mašinah zna bit še problematičen carbon built up, ampak ot imajo Mazde baje podoben problem.
Tudi če mi Grk tanka, rečem kartica in basta. Pa si ne more nič zaokrožit 😉
Samo to bom rekel, ker ne mislim politike mlet.
Kdo le je zdravnikom dvojne plače izplačeval. V Nemčiji in Avstriji so imeli kakih 500€ na leto korona dodatka. Zdaj pa štrajkajo, ker ni korona dodatka.
V koroni smo se zapufali tak, da glava peče. In žal nisem bil v pravem poklicu, da bi mi kaj kapnilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
i20n avtoceste ne vidi.
Večinoma rush hour služba in nazaj:
Malo bi družinskih izletov naredla, namesto Focusa in bi bila preko 48km/h.
Glede na to, da stojim in da je v mestu 50km/h omejitev. In da imam do službe celo vrsto ležečih, sem ok.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani