Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Ne na ?alost se ne ampak mora? pritisniti tisto stikalo, ki je zraven ro?ke za odpiranje vrat...tudi sam sem to pogre?al a sem se navadil, ko potrebuje? pa? pritisne? tisti gumb oz stikalo...mene je tudi motilo recimo, da lahko brez klju?a odpre? samo na voznikovih in sovoznikovih vratih pa sem se tudi navadil  :zvizga: ...pa? imajo dolo?ene stvari ne najbolj?e re?ene, verjetno bo to pri novi bolj?e. Se pa odkupi pri sami vo?nji, zanesljivosti ter manjkom ?ri?kov, ki so ponavadi pri drugih avtomobilih  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Js mislim da ja...nekaj slik je ze bilo z digitalno armaturko...mene pa najbolj zanima ta skyactive x motor,zanimiv bi bil tudi recimo skyactive g 180 k8 je v novi mx5 in se vrti do 7500 min-1 ...upam tudi da ne podra?ijo avta preve?,kot je v navadi z vsemi novimi avtomobili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Potem pa vsaj to kerami?no za??ito laka...ne vem no meni se res zdi nenormalno ob?utljiva ta barva pri mazdi...po prvi zimi sem debelo gledal ker nisem verjel da je lahko toliko po?kodb od kamen?kov...res pa je tudi da nismo su?nji avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Pozna? koga, ki bi to lahko kvalitetno naredil? Bi mu takoj peljal mojo mazdo, zdaj, ko je ?e nova... 

Po hitrem guglanju sem odkril tega izvajalca - http://fazer.si/sl-SI/52578/zascitna-folija

in pa http://www.nevidna-zascita.si/ 

Ma lahko pelje? kateremukoli...tisti, ki ni imel mazde ne ve kako se poznajo praske na teh avtih...na peugeotu v 6 letih nisem imel toliko prask kot na mazdi v letu in pol...prozorno folijo gor pa mir.jaz si ga sedaj vsako pomlad z originalnim retu?erjem popravim  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Jaz imam mazdo 3 letnik 2017 in zaenkrat sem super zadovolen, vse dela brezhibno, da o motorju sploh ne govorim. Na za?etku sem rabil malce ?asa, da sem se navadil brez turbine vozit, zdaj je pa pravi u?itek. Edino kar sem razo?aran je barva, za kar sem malce sam kriv saj sem vzel ?rno kjer se vsaka pikica vidi, ?e posebej ?e se veliko po avtocesti vozi? hitro kamen?ki naredijo svoje. To je edini minus kar ga trenutno vidim na svoji mazdi 3.

?e te ?e kaj konkretnega zanima, kar vpra?aj. Zato smo tu na forumu:)

To +1  :P ...barva, barva in ?e enkrat barva...drugo top

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume CX-3
Napisano

Samo nekaj mi razlo?ite...vsi govorite, da potrebujete nove senzorje za gume...?e pa mazda ne potrebuje senzorjev oz ventilov za nadzor tlaka saj ga nadzira preko senzorja za ABS...je pri CX modelih druga?e? Jaz sem za mojo m3 lani raje vzel 16 colske gume z litimi plati??i, saj bi me pri?le 18 colske gume par deset evrov ceneje kot pa 16+lita plati??a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Tudi jaz imam okoli 6,5l, me?ano...relacije 70km na dan pa cca. 10-15 km mesto...na morje (dobrih 500 km na eno stran) sem imel porabo malo manj kot 7 l, ?e upo?tevam obe smeri, dol 6,8 nazaj 7,2 pa ga nisem ravno ?paral, tako da bi imel lahko vsaj 0,5 l ni?jo porabo ?e bi bil bli?je omejitvam...z zimskimi 16 colskimi gumami je bli?je 6 litrom ponavadi deci ?ez. Zaenkrat s porabo izredno zadovoljen in tudi jaz tankam 100 oktansko gorivo, ?e nikoli nisem 95...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 vs CX-5
Napisano

Jaz bi na tvojem mestu tudi raje vzel mazdo 6 karavan kot pa cx-5...meni osebno bistveno lep?i ter bolj *nobel* avto...sploh pa te osnovne cx-5 ne izgledajo ravno najlep?e :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 vs CX-5
Napisano

Tak?en ?tevec pri M3 je samo od revolution opreme naprej in pa takumi ga ima...ostale opreme imajo na sredini hitrost in levo mali display za obrate...jaz sem se z opremo kar razvadil in bi te?ko vzel osnovno stopnjo...mogo?e od druge naprej...najraje pri mazdi pa revolution ali takumi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

U?ivaj, tudi sam u?ivam v vsaki vo?nji posebej, ker za vozit je pa avto nor  :notworth: . ?e po letu in pol je vsaka vo?nja u?itek  :jupiii: ...sploh ovinki  :jezicek:. Kmalu bom moral spet na servis (?e cca. 2000 km, delam ga na 18.000), olje sem ?e nabavil, mislim da mi pri drugem servisu zamenjajo ?e zavorno teko?ino kolikor sem gledal. Sam pa sem si pri 30k km zamenjal ?e motorni filter ter vsakih 10 k km kabinski filter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Pa potem bi bila varijanta, da se g120 odklene na g165? Brez da izgubi? garancijo seveda :) . Ker jaz bi rad, da bi se originalna g165 mapa nalo?ila na g120, samo da se odklene ta blokada na 4000 rpm...

Evo sem kontaktiral...optimizacija doda 50km in 20Nm navora na g120, poraba bencina baje ostane enaka...Morem malo razmislit ali bi ali ne bi... :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.