Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Mene bl zanima če bo to aktivno tud v avtomoblih kjer se politiki prevažajo? Glede na to da njih furajo krepko nad omejitvami, jim bo to skoz nabijal tm notr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 27 minutami je Slivka napisal:

@Matick, imaš pa možnost "drugo", pa potem sam napišeš v kvadratek spodaj...

Sej, to sem delov. Samo tega "drugo" noben ne bo bral.
Bojo pogledal samo ostale odgovore, pa rekl da ni tolk slabo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Zanimivo ker, pod "advantages to EV", ni opcije da izbereš da jih ni, ampak pri disadvantages, imaš pa posebej opcijo, da "There is no disadvantages"

Se pa vidi da so odgovori glede pozitivnih in negativnih stvari zelo neuravnoteženi.

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 4 minutami je Shrek napisal:

Pacienti ležijo za volanom kot v BMW....muziko do konca, mal substanc...pa je to to... 

To ni pri nas... 

Jest sem tudi malo v dvomih da je pri nas, čeprov na twitterju ob posnetku piše da je primorka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Po besedah uspešnega trgovca z vozili, ki sem ga srečal včeraj, sem vprašal kako gre prodaja, mi samo reče; "zdajle je mrtva sezona, sezona za lučke gledat in smrekco krasit, prodaja nula."

Jest kar spremljam, je ze kar dolg cajta mrtva sezona

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 minutami je Janez007 napisal:

Ko je bila najvišja inflacija, so trošarine celo zviševali (če je šla cena nafte na borzi navzdol). Sedaj, ko je pred dnevi po podatkih SURS inflacija prvič opazno padla, pa so nekaj dni zatem trošarine znižali, z razlogom, da bi zniževali inflacijo. 🙃 Upam, da se ne bodo še hvalili, da so z ukrepom znižanja trošarin znižali inflacijo ... 🙃 😪 😂 Bi pa bilo čisto možno.

Kdo bi si mislu da bo šla inflacija v mesecu ko je največ popustov dol 🤣🤣

Zihr se bojo hvalil da so oni s tem ukrepom znižal inflacijo, bi šel pa skoraj stavit da z naslednjim večjim padcem nafte na borzi, grejo trošarine nazaj gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Spet je kaos proti Lj. iz smeri Celja. Šlepar na boku in po cesti polno mesa, ki ga šaflajo v kontejner.... :aaaaa: Zamude je cca pol ure.... :nevem:

boge živalce ne bojo mogle izpolnt svojega poslanstva 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Aja se vidi da še nism plaču kazni pa nimam pojma

drgač 2kmh pa 66€ je kar huda lol

Jest sem v benetkah dobil za 76 v 70, 1kmh k vracunas toleranco, 49eur, ce se dobr spomnem je bilo to do 15dni po prevzem, pol je ze 70+

So mi pa poslali z datumi za naslednjih 5let koliko moram placat ce kasneje placam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano
Pred eno uro je sportman333 napisal:

sicer je off-topic, ampak tole ti pa res težko verjamem, če si imel 1.5T s 150km ni variante, da je avto počasnejši kot tvoj 2.0. g122 atmosferc.....ker sem vozil isto mašino od Škode v Scali, ki je verjetno malenkost lažja, ampak poglej spec in boš videl, scala ima 8.2 od 0 do 100.....pa ne da zagovarjam Škodo, ampak tole ni ravno realna primerjava....

https://www.car.info/en-se/skoda/kamiq/kamiq-15-tsi-2022-25168263/specs
https://www.car.info/en-se/mazda/3/3-sport-20-skyactiv-g-m-hybrid-18311136

WWW.CAR.INFO

341 registered specifications for Mazda 3 2.0 SKYACTIV-G BN. Engine & Performance, Dimensions &...

Tale je taprav.

Za turbo mlincek je una zadeva zeeeelo neodzivna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

@skritikrt kako ti je bila pa notr udobna? Vprašam ker sem ne dolgo nazaj imel kamiqa 1.5 turbomlinček, in kot prvo, moja 3ka ga pelje scat na pospeških. V notranjosti mi je bil pa avto kot da je sestavljen iz tiste plastike ki jo v ostalih fabrikah po tleh pometejo. O sedežih pa rajš ne bi ... me začne hrbet bolet samo da pomislim da bi se spet usedu v ta avto (pa nisem še niti 40)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.