Mene bl zanima če bo to aktivno tud v avtomoblih kjer se politiki prevažajo? Glede na to da njih furajo krepko nad omejitvami, jim bo to skoz nabijal tm notr
Po besedah uspešnega trgovca z vozili, ki sem ga srečal včeraj, sem vprašal kako gre prodaja, mi samo reče; "zdajle je mrtva sezona, sezona za lučke gledat in smrekco krasit, prodaja nula."
Jest kar spremljam, je ze kar dolg cajta mrtva sezona
Ko je bila najvišja inflacija, so trošarine celo zviševali (če je šla cena nafte na borzi navzdol). Sedaj, ko je pred dnevi po podatkih SURS inflacija prvič opazno padla, pa so nekaj dni zatem trošarine znižali, z razlogom, da bi zniževali inflacijo. 🙃 Upam, da se ne bodo še hvalili, da so z ukrepom znižanja trošarin znižali inflacijo ... 🙃😪😂 Bi pa bilo čisto možno.
Kdo bi si mislu da bo šla inflacija v mesecu ko je največ popustov dol 🤣🤣
Zihr se bojo hvalil da so oni s tem ukrepom znižal inflacijo, bi šel pa skoraj stavit da z naslednjim večjim padcem nafte na borzi, grejo trošarine nazaj gor.
Nekje sem prebral da so rekl da je to ukrep za nižanje inflacije. Kar pohvalno da so končno dojel da se inflacija ne niža z višanjem davkov in sociale.
sicer je off-topic, ampak tole ti pa res težko verjamem, če si imel 1.5T s 150km ni variante, da je avto počasnejši kot tvoj 2.0. g122 atmosferc.....ker sem vozil isto mašino od Škode v Scali, ki je verjetno malenkost lažja, ampak poglej spec in boš videl, scala ima 8.2 od 0 do 100.....pa ne da zagovarjam Škodo, ampak tole ni ravno realna primerjava....
@skritikrt kako ti je bila pa notr udobna? Vprašam ker sem ne dolgo nazaj imel kamiqa 1.5 turbomlinček, in kot prvo, moja 3ka ga pelje scat na pospeških. V notranjosti mi je bil pa avto kot da je sestavljen iz tiste plastike ki jo v ostalih fabrikah po tleh pometejo. O sedežih pa rajš ne bi ... me začne hrbet bolet samo da pomislim da bi se spet usedu v ta avto (pa nisem še niti 40)
Glih danes je ženi padla v oko ena CX-5, in se bom očitno mogu za neko testno vožnjo zment. Javim občutke ko enkrat zvovim, zna pa trajat kakšen teden ali dva, da cajt najdem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene bl zanima če bo to aktivno tud v avtomoblih kjer se politiki prevažajo? Glede na to da njih furajo krepko nad omejitvami, jim bo to skoz nabijal tm notr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani