Skoči na vsebino
pred 2 urama je curko napisal:

Malo sem zaropotal pa so po uredili.

Malo me je edino skrbelo zaradi 19" ampak je super izpadlo ker mnenj o 19" je blo toliko razlicnih da sem bil v dilemi kako pa kaj

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Evo dobro si uredil,malo jih pritisneš pa je saj nimaš kaj izgubiti.....👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 38 minutami je curko napisal:

Po 31 dneh prevzel avto. Ni primerjave 1 luc nova ena spolirana original odbijac avto cisto drugacen kot prej z motnimi lucmi zbitim odbijacem veselje emoji7.pngemoji2956.pngemoji3059.pngdb2e638ab13dd7dbaa5c0a7a09362f8f.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Kot nov.... 👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na službenem se še kar Savine zimske vrtijo,bodo ravno še za kak teden potem pa v kanto z njimi.....:whatever: 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 25 minutami je Gelipter napisal:

Ja vem kakšno je tvoje mnenje 🤣😁😁😉

Saj sem že dal dol prtljažnik in kovček 😁moram zdaj za vikend poslikat 😉😁če bo vreme 😉...hvala zoom zoom 

PS ...daj organiziramo srečanje kot lani mogoče drugo relacijo 😁..obala ???

Do Dubrovnika in nazaj pa na Trojane na 'krofe':bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Maloprodajne cene zaenkrat ostajajo take, to sedaj 

Najvišja dovoljena veleprodajna cena z davkom na dodano vrednost za motorni bencin NMB-95 tako znaša 1,483 evra na liter, za dizel pa 1,521 evra na liter. To je končna najvišja možna bruto veleprodajna cena, ki jo veletrgovci lahko zaračunajo pri preprodaji in vključuje tudi DDV.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izjava-ministra-pocivalska-po-seji-vlade.html

Aha to je to,se opravičujem za lažno veselje.....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 uro je dvorjan napisal:

No, lepo, da ste tako navdušeni nad Nexen gumami. Sam jih še nisem imel, bolj zaupam renomiranim znamkam, kar se tega tiče. Samo Savi sem dal 2x priložnost, pa me je 2x razočarala.

Tako da zadnja leta samo še Michelin, Dunlop ali Bridgestone gume vozim. Pa še Goodyear bi dal v svoj ožji izbor, vse ostalo se mi zdi druga, tretja itd. liga. Tudi Pirelli me nič ne mika.

Bo pa zanimivo opazovati, kako se bodo te Nexen gume obnašale, ko se bodo obrabile in postarale. Vas je že dovolj za en referenčni vzorec. 😃 Npr. za Dunlop vem, da drži fantastično cel čas, Michelinke in Bridgestone pa s starostjo vendarle postanejo bolj trde ...

Trenutno vozim Savo zimske na službenem, ker jo šef kupi, jaz pa na cx30 Kleberce, ki so šle na Pohorju pozimi zanesljivo po snegu😊👍

Opažam pa še vedno isto foro, da tako kot ocenijo gume na testih tako nekako v resnici se obnašajo👍

npr; Savne so odlične za po snegu drugače pa tako, tako 🥴 Po mokrem pa🤪🤪🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Čisto lahko, da je večja težava v tem, ker že dalj časa ceste ni spral dež in je ob današnjem dežju nastala emulzija. Spomnim se naše stoenke na jadranski magistrali, po plohi je nekoč kljub bremzanju šla kot po ledu.?zmeden?

To tako ali tako ampak,ampak Alexove Nexsenke so imele isto-enako cesto pa so držale vredu,na to sem ciljal😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Tudi sam sem danes zjutraj z staro 6-ko malo preizkusil enake nexen po dežju. Res presenetljivo dobro držijo. 👍

Uf, jaz sem pa danes imel živo drsalnico s zimskimi gumami Sava dve leti stare in že bolj na koncu-za proč (3mm profila)......😝

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Te stvari sem vam že pisal leto,dve nazaj,da so Nexsen in tudi Maxxis ok gume za normalno vožnjo in tak denar.....👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je Gelipter napisal:

Evo prispela je moja nova 

Mazda CX30 X motor Benz 

Vsa oprema GT plus 😉...

Avto je TOP👍👍👍malo se morem še navadit na te nove varnostne sisteme 😉😁

Vožnja je vrhunska motor super 👍👍...drugič več ...😉

Hvala Bini-ju in Alex za pomoč 👍😉😁😁lp nosilce za prtljažnik kovček in gumi tepihe sem dobil za darilo Avto plus MAZDA koper😉

Popuste ne dajejo 😁za nova vozila🤨🤨🤨😉pa lp

IMG_20220329_164040.jpg

IMG_20220329_164047.jpg

IMG_20220329_164050.jpg

IMG_20220324_103138.jpg

IMG_20220329_164058.jpg

IMG_20220324_103136.jpg

Mojster @Gelipter vse čestitke še enkrat uradno na M.forumu.👌Super zgleda in zadovoljen boš ,gre pa bolj kot si misliš......😊 samo na radarje pazi,ker boš kmalu prehiter.....😁

Ta barva je bomba,še meni je všeč čeprav mi je najblepša mašinsko siva.....:bravo:

Pa srečno vožnjo in se vidimo.....:zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
Pred eno uro je DonFelipe napisal:

Pa še formula razdelitve in priprave je enostavna : 

1.)pozoren si pri tistih z precenjeno nemško sveto trojico kateri delajo traparije, 

2.)EV in hibridniki iščejo pozornost in se vozijo v prazno, 

3.)Pozabil si omeniti avtobusarje kateri izsiljujejo in sekajo ovinke

4.)Tekači in njih slušalkarji

5.) in KONJE takšne in drugačne.....😉😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 32 minutami je Nejc1986 napisal:

Se strinjam. Jaz se med tednom izogibam točno te ceste (pa sicer kar veliko vozim po tistih koncih), če pa vidim da se za mano ustvari kolona,se pa odmaknem na bus postajo, dvorišče, pumpo.... In potem vsi bolj mirno vozimo.

Točno tako se dela,onim trmastim kolesarjem bi pa tak zaplozo,da bi jih kap.....😛😵

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je dejannnn napisal:

Pozdrav vsem.. sem nov na tem forumu.

Vidim da sem prišel na pravšnjo debato glede vozila Mazda CX30 nad katerim se že dalj časa navdušujem in je v pravih mislih, da zamenja mojo trenutno vozilo. Glede navedenega bi se posvetoval z vami in sicer smo tričlanska družina (dojenček šele star 3 mesece), ki nimamo načeloma veliko prtljage s seboj ter nas zanima če nam bo vozilo dovolj veliko? nadalje me zanima ali je boljše vzeti avtomatika oz. ročni menjalnik, saj imam do službe cca. 65 km v eno smer (večinoma 60 km po avtocesti) in kolikšno KM moč mi priporočate? Prav tako me zanima kakšno opremo seveda predlagate plus ali kaj več? In še plusi in minusi vozila nasplošno.

Za konec pa me zanima ali se splača vzeti mazda financiranje (brez obresti z zadnjim obrokom 20% vrednosti vozila) ali navadno lizing financiranje.

Vnaprej hvala za odgovore.

Res je najbolje,da si prebereš vse za nazaj o CX30 in na koncu vprašaš o kaki specifični stvari in pa,da greš na test z avtomatikom iste moči in vidiš kaj in kako 😉

Jaz bi izbral še enkrat to kar sem že......:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 30 minutami je Bossek napisal:

@dejannnn ce rabis preverit plac se komot dobiva in pogledas. Jaz imam notri trenutno 3 zicke :) Jahac za tavelko spredi, enega za 3,5-12 let, ter enega za 9 mesecev - 4 leta. Zdaj tole za voznjo v vrtec in solo je ok. Da bi sli pa na daljso turo z zeno pa nikakor ni :D Samo razlika med 1 dojenckom in 3 otroki je precej razlike :)

Za par z enim otrokom je cisti dovolj velik. Samo malo bi moral preverit kaksen vozicek imas. Ce je sel moj maxi cosi mura 4 ... pol predvidevam da gre vsak :)

Menjalnik je tako kot je NevLado napisal, odvisno kaj ti pase. Meni je bil to prvi in najbol pomemben pogoj pri avtu. Tako da imam avtomatika.

Glede opreme .... sam bi najmanj pogresal usnje oz. ta paket z usnjem.

Glede ali se splaca vzet financiranje. V kolikor imajo se vedno 0% obresti potem bi mogoce rekel da se splaca :D Saj koliko bojo obroki / koncno placilo / ... se da vse zmenit. Tudi ni nujno da je nakoncu 20%, lahko je vec / manj / ali nic. Zdaj nisem financni ekspert ampak pri 0% obrestni meri in da imas dnar, lahko zdaj das 50%, ostalih 50% pa nekako vlozis z eno dobro obrestno mero (ce kje dobis 10%+) si zmagal.

Recimo ce je avto 30.000 eur. Placas 15.000, ostalo vzames recmo na 4 leta. 15.000 vlozis nekje kjer mas recmo 8% obresti na let in dobis 1.200 eur na leto od obresti (se pravi ti lih krije zavarovanje). Samo tole smo ze precej zasli iz teme o CX30.

Res je kar praviš,ampak na gotovinsko plačilo je pa 2.000€ popusta....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 7 minutami je FuManchu napisal:

Saj je mogoče še najbolje tako...

Pa ravno zdaj, ko lavfa forum u nulo brez štekanja... 🥴

Eni pa res nimate živcev, živciranje nič ne pomaga, pejte mal v naravo pa bo.... 😉

Smo pa v napačni temi, če niste opazli😊 Kake so pa cene goriva 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.