Evo9 mi smrdi... Ker pomoje nekaj ne ?tima ker EVO9 ima ve?ji spojler zadaj, pa zram antene ma take male ?arkece podobne difuzorju, ki jih ta nima... Tak da tole ne vem ?e je EVO...
zadn spjler mi je res sumljiv, sam ?arkcov pa mislim, da niso mel vsi
Res se je potrudil in spedenal avto ampak to nikoli ne bo prodano....oz. res kak?nemu ibr fanu, kar jih pomoje v slo ni. ?koda ker tak?ne zadeve niso cenjene pri nas, jest jih cenim, za ves trud in vlaganje ampak da bi dal toliko denarja pa ni ?ans, raje nabavim:
Zeleno seat ibizo poznam, je od mojega biv?ega kolega, vozil jo je cca pol leta nato jo je prodal svojemu stricu, ki pa je bolj "picajzlast", jaz sem sed tudi vozil z njo avto je bil ok, bil je lakiran po levi in desni strani zaradi prask, ki so nastale ob prvih urah sve?e pe?enega voznika!
Ti povem na svojem primeru (pred ?asom sem razmi?lju o nakupu PUnta 1.1 ali Twinglna 1.2). No velika razlika mi nastane ?e ob samem zavarovanju trenutne mazde 2.3 ali pa omenjenih vozil (se pravi v tem primeru bi dobil nekih 600 EUR nazaj samo od zavarovanja, dal bi jih bistveno manj), pol gume ki jih rabim za zimo za ?rnga zmaja bojo kreeepko dra?je kot bi bile za Fiata npr. (da ne re?em da ga lahko z zimskimi ?e kupim. Potem dodaten plus da ne bi naklepal do pomladi novih vsaj 15.000 prevo?enih km. Rja oz. sol naj raz?ira koreto ki je 10 do 15krat manj vredna od aktualne 6-ke itd. Tko da tle je ra?unica ?e pa ?e!
to?no to, bi pa verjetno tega "?parov?ka" mel registriranga celo leto, med tem bi se lohk na Mazdi konkretno razviju projekt....
No in Twingo ima direkt 44KW kar je 60KM, poraba pa par litrov manj od tega kar si napisal. Podobno velja tudi za ta?vohnega Punta, 1. gen. Pa ?e delov ima? ogromno (domnevam da za bagatelne denarce)!
thx, ampak italijana pa garant nikol, glede vinte bom pa mal razmislu
Mam pa eno upra?anje ?e se mogo?e kdo z foruma na to mal bolj spozna. ?e na avtu spredaj nima? prostora za registracijo, oz avto sploh nima prostora za to (serijsko), sem po zakonu dol?an ''luknjat'' moj odbija? samo da dam tablico gor, al je kak?na ?ansa da je spredaj nima?
Mam sicer Miato NB facelift in v bistvu zadej ima avto prostor za tablico, spredaj pa ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zadn spjler mi je res sumljiv, sam ?arkcov pa mislim, da niso mel vsi
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani