?e je govora o stro?kovni plati, lahko iz lastnih izku?enj 1,5 letnega lastni?tva dizla povem, da se ceneje skoz pride z bencinarjem..?koda edino,da je dost manj?a ponudba v primerjavi z dizlom.
ps.vidim,da me je strela za mal prehitu pri priporo?anju bencinarja
Ima.Se vidi posodica od olja. Sam mal jo je zaje.. na?timat da je cool.JVsaj jaz sem se kr naigral.. :S
Jaz to precej pogosto ?telam. Nekateri pravijo od 6 do 8 kapljic na minuto, Primo? iz Sigas-a pa pravi da za 2.3 in 2.5 motorje kar raj?i 10, to pomeni, da se preto?i 1 na vsakih 6 sekund.
Pelko mi je zadnji? rekel, da nekateri imajo mazanje, ampak noter nobene teko?ine (ne govorim o tvojem primeru, da ne bo pomote), pa da jim bo po novem on tudi to dolival, da bodo ?li ?e bolj zadovoljni iz njegove delavnice in se bodo zato manjkrat sre?evali z njim.
V kolegi?inem imenu (ni prijavljena na forumu) hvalim Simona Pelka, ki ji je za minimalno ceno naredil redni servis ter pripravil vozilo na tehni?ni pregled.
?e sem iskren, sem kar vesel, da sem danes dobil nazaj svojo. Sicer pa mislim, da 1.8 120KM popolnoma zado??a za vsakodnevne potrebe in povpre?no umirjenega voznika.
Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju.
Ti razvajas mazdico z 5000km manjsim intervalom al je kaka posebnost? Vsekakor moja je bla prejsni teden na sistematskem pregledu in servisu Naslednji teden pa zamenjat ta nesrecni nosilec masine.
Jaz sem z mojo 6-ko tako zadovoljen (za razliko od predhodnice R Lagune), da ji z veseljem privo??im nadstandardno storitev.
Delam na tem, da bo tudi njen prihodnji lastnik zadovoljen in mu bo ?e dolgo zvesto slu?ila.
Dr. Pelko je moji Mazdi naredil redni servis, ki ji pripada na 15.000km, kasneje sem jo po od veselja mal prehitro pelju po nekaterih odsekih in cestah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa, ?e pokli?e? na AMZS oz. neke tehni?ne? Nekdo to mora vedet, da ne bo potem kak?nih te?av, pa pohiti ker je sobota.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani