Skoči na vsebino
Nekdo spet bu?e prodaja po avto.net
Napisano

to?ba :) ?e se ugotovi zbite kilometre na poobla??enem servisu izdajo potrdilo in ima? pravno podlago za to?bo... simple...

Ha ha ha kere buce, in dokazal bos da je to on naredil kako?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lahko grem na primer v zg pa nazaj ali rovinj pa nazaj - 5 ur pa ni ne vem kakega drasticnega upada.

Je pa res da se na motorju fila skoz, sigurno da je vgrajena naprava komoditeta

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No dobro so izjeme, ampak tam noben gps ne ve kje in kako, zgolj predvideva. Drugace pa naceloma ni problemov, vsaj nova generacija mobijev folga vse skupaj.

Mene je najbolj skrbela baterina ko sem sel na standard firme (jabuk) pa moram priznat da sem presenecen, bt stalnonon, gps stalno on, lte, ekran...lavfa skozi pa drzi dan in pol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuneli so sedaj ze avtomatsko podprti v vseh napravah - vzame zadnjo hitrost prek satelitov in jo drzi. Cez tunele tezko da spreminjas (naj ne bi) hitrost

Meni je pa ravno mobi boljsi ker mam vse waypointe not, pa em loh na biciklu, mopedu, mojmu, sluzbenem, zeninem avtu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, tako kot sva napisala, problem pa je da se zemljevidi posodabljajo z aplikacijo, ki se sploh ne posodablja.....zadnja posodobitev sep 2014 so bili zgolj popravki zaradi ios8 ne zaradi zemljevidov.

Seveda treba jailbrakeat da sam posodobi?, ampak to ni namen pla?ljive aplikacije! Glede na to da ga nujno rabim na motorju po vukojebinah mi je to pomembno, zato sem jo pla?al. Nazadnje bom pa moral imeti ?e en cheap android da bo mir al kaj.

Omenil sem avtocesto Rijeka - Crikvenica, odprte 2013 ?e se ne motim, ker sem reden gost Magistrale, in kar na enkrat je remaining 3:00 padlo na 2:10, pa ?e ?e ne bi poznal ceste bi zavil dol proti bakarju in se jeb....kaj ?ele v Evropi kjer hodim zgolj po stranskih prelazih itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa dobr ljudje, ko govorimo o free govorimo o torrentih a ne, jaz mam vsaj 4 verzije za androida in 3 za CE. Verzij na voljo je pa prejo 30, ker prime vsak program (izrael, america, eu....) ker program je isti samo language pa voice pa mape in poi rabis. In mapa je bistvo, lahko je 3 leta star program z zadnjo mapo pa te bo vodil kot mora, obratno pa............

Mape sem pa vceraj posodobil, ker so iste tako za ce in androida.

Aja  :mellow:  Kaj to, kak?na stara "gusarska" verzija?

Ker kakor gledam, na njihovi strani, se za androida sploh ne dobi ve?... edino za iphone, ta pa stane 75$.

?e se pa motim, pa prosim za link  :lol:

Glede tega, ta za 75$ ima ?e vedno mape za eu iz 2013 in za vzhodno eu iz 2012! Imam na jabuku.....katastrofa od podpore, pa ?e te mape so pri?le (zadnji update) sep 2014, medtem ko sem v avtu na CE ro?no posodobil na 2014.Q3 - na primer je gor ?e avtocesta do crikvenice, medtem ko supa dupa pla?ljiv ajfon je nima

Tako da ?e kdo rabi mape za androida in Win CE v avtu:

http://android-zone.ws/topic/16177-igo-r3-here-navteq-europe-2014q2-full-fbl-fda-fpa-fsp-ftr-hnr-3dl-3dc-poi-torrent/

post-2637-0-46978400-1429013838_thumb.png

post-2637-0-04194300-1429013852_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Poleg truge sta se 2 kolesa seveda....:)

Imel mazdo 6 karavan 1, 2 in je bil prtljaznik spodoben, medtem ko pasji box iz teh dveh mazd sploh ni sel v mazdo 6 karavan 3.....

Zgolj zaradi manjsega prtljaznika je ta nova 6ka pri meni izgubila ta glavne pike....glih prejsnji petek 4.4 sem napopal sliko kako se vozmo k cgani....

Ampak zato je avto

http://www.mazda-si.net/topic/9128-kaj-ste-pa-danes-naredili-na-va?i-mazdi/page-121

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Ha ha ha se en pacient z boxerjem in kompaktnim enoprostorcem s trugo na strehi.

I feel you (mazda 5 s trugo + 2 froca + cepec od psa) no pa zena sevede = pavsal v kempu

Iz kje pa si?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lastniki novej?ih Mazd pozor!
Napisano

Iz ?esa pa delajo ?ipe, da jih ni mogu razbit z dvigalko? Ali je dvigalka iz pene ali dec bolj nesposobn kot 2 letn otrok? :D

Lani ko je bilo to tle na forumu smo kar nekaj lukenj nasli v zgodbi. Kot prvo kako je prisel v avto brez kljuca, razen ce ni bil odklenjen, drugo kako se je avto lahko zaklenil, razen ce sam ni pritisnil na tipko za zaklep (ce ga sploh ima)

Its

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

hvala za obrazlo?itev. torej ta dpf ni neben bavbav...., glede na to da sem Primorec kaj pomeni ?tand gasu - je to  minimum.

prosti tek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ARAG - pravna pomo? in za??ita
Napisano

Pa vendar obstajajo tudi nepravilno in nekorektno vodeni postopki in tedaj je fajn, da ti na pomo? prisko?i strokovnjak tega podro?ja, se strinjate? Kar je ?e potrebno poudariti, da imajo ni?elno toleranco do vo?nje pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih substanc. To se mi vsekakor zdi po?teno.

prekr?ek je prekr?ek......tako kot odvetniki ki i??ejo prostost kriminalcev v postopkih, a dejanje je bilo storjeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Mazda 8 je drugace one and only ampak mi je ne bomo dozivel v eu

post-2637-0-78258500-1428254017_thumb.jpg

post-2637-0-01517200-1428254027.jpg

post-2637-0-08814200-1428254035.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Na zalost ja, so pa tudi sami krivi ker so iz mazde 5 II naredili grd sangyong z samo 1.6 dizlom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Prtljaznik je najvecji minus nove 6 (moje mnenje) ne eazumem kako so sli limizino daljsat kot gosposko vozilo, druzinsko pa manjsat.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Vsak ki ima avto za prevozno sredstvo ima pac tako, in drugace ne more bit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kaj bi rekli na servisu, ?e bi pri?el tja in rekel, da ti ne dela Coming/Leaving home... in da ?e lahko pogledajo v okviru garancije?!...  :harhar:

kot da ne vidi po vin kdaj je avto proizveden???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Res je, ravno zato upam, da cena tega releja ne bo visoka....kajti Mazda bi lahko to brezpla?no vgradila na obstoje?e 3-ke, ?e ?e ponuja v novih 3-kah brezpla?no.

Upam tudi, da se bo zadeva lahko regulirala v samih nastavitvah - torej da bo kot original serijska oprema, kjer lahko nastavlja? dol?ino osvetlitve (20, 30, 40, 50, 60...sekund).

Nove imajo to ?e serijsko vgrajeno v vse opreme. Ni? dra?ja ni ta "nova 3-ka" kot "stara" 3-ka, zato si lahko razlagamo, da bodo oni to dobili brezpla?no, mi pa z dopla?ilom.

Napisal si kot dodatna oprema ne brezplacno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Malo nefer do tistih, ki so avto ?e kupili...

Zakaj ce je isto za stare in nove - dokup

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.