Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

S tvojo vo?njo ni ni? narobe. ?e je taka kot pravi?. Ne pusti se na servisu prepri?ati, da je kriv tvoj na?in vo?nje. To so bu?ke. ?e pravi?, da je ve?ina relacijske je to ok. Lahko da je kaj drugega, kak senzor fu?. Lahko da je ?e slabo olje (pome?ano z nafto...)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

A to pomeni, da se regeneracija vr?i tudi, ko lu?ka ne gori? Kaj zdej? :blink:

Ja seveda. Ko lu?ka gori pomeni, da je filter nabit s sajami pribli?no 60-70%. Tam nekje se mi zdi. ?e utripa lu?ka pa brez obiska servisa nima? kaj praskat. Sicer se pa to v ozadju izvaja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Pasivne ta avto nima. Aktiva se ti izvaja, pa mogo?e ne ve?, da se ti izvaja. Tisto s trenutno porabo je tako tako. Jaz vidim po obratih v prostem teku, in po trenutni porabi. ?e bi skoz spremljal bi to najbr? opazil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ma kaj pa vem. Vo?nja s tem avtom pod 6...?louk rata ?iv?n. Pa ne da bi divjal samo..vle?e? se :)

SIcer pa v homologaciji je kolk relacijska? 6.2?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Saj ravno o tem govorim. Vsak ti nazaj prbije, 'premalo si ga teral'. Ma teram jaz njih nekam...Sej nismo kupl formule 1 pismo rosno. In valda je vsega voznik kriv, prej kot vse drugo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ja, ampak trditev v stilu ti ma? DPF ti ga mor? ti??at se mi zdi mimohod. :)

Sem ?e probaval to, ti??al po AC lepo 170, 180 in se je lepo regenracija konkretno prej vklopla kot ?e se vozim 130,140, brez naglih pospe?evanj itd :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.