Ko omenjam češko prikolico ni mišljeno direkt zate. Tako smo mi te prikolice poimenovali že takoj, ko je forum nastal. Prav tako kot zavesice, ki so jih imeli nekateri nameščene na avtomobile na kolotekih, da ni špricala voda po avtu. Tudi te smo poimenovali "Češke zavesice".😊
Samo Čehinje so pa v tistih časih čeških zavesc in prikolic bile kar dobre p...e. Uh kje so že tisti časi.... 🧜♀️🧜
Za to rabiš sveto trojico ali pa kakega porša ali pa "predelanega" golfa :), JAP avti niso za to....🤣
👍ne samo avtomobili, tudi kaj sosedje delajo/imajo, kdo ima večjo hišo, več denarja, lepšo okolico/travo, itd....to je pač nacionalni šport Slovncec na splošno/v generalnem 🤣
A veš, da razmišljam, če sem sploh Slovenc..... 😀
Me nič od tega ne gane.... 🥴
Mogoče zato, ker ne morem konkurirati sodobnim mladim državljanom, ki živijo na kredite in na račune svojih neumnih staršev... 🤪
tesnilo AL, filter olja, olje, delo, potrosni material, odstranitev odpadkov - najvec je olje in delo
To cukanje obcasno opazim toda nisem preprican ali je menjalnik ali motor. Jaz sicer to opazim ce recimo pocasi speljujem iz krizisca. Nekako kar pospesi, potem prestavi in potem se zmede in malo cukne in potem je ok. Ce speljes z malo vec gasa tega ni.
To je sigurno menjalnik,mi je na testni vožnji z avt.menjalnikom x180 isto počela...👍To je normalno,če je to kar sem občutil jaz.....👌😊
Sicer ga pa cuka zato,ker ga potegnat ne more....🙈
👍 Zanima me na katerm servisu in kaj so za ta denar naredili, poleg avtopralnice? 😁
Sicer pa se za ta motor slišijo pohvale, le ena malenkost menda obstaja, da malo cukne pri spremembi režima delovanja svečke-kompresija. Je to res, zelo opazno?
Jaz nisem opazil NIČ! 😊 Pri meni je vse OK....
Je bilo rečeno, da je to bilo na x180 ker je bila večja kompresija, na X186 so zmanjšali kompresija zato tega naj nebi bilo..... 😊
Malo se pa čuti na G150 ko izklaplja dva cilindra, toda ni moteče.... 👍
Meni je CX30 lep,zelo lep in bolj uporaben avto kot M 3ka hačbek, limuzina je pa malo manj uporabna kar se prtljažnika tiče,vem ker sem jo imel😊 M 6tka mi je pa tako prevelika😊
To je razlaga moje odločitve za karavan cx30 ( tako je po homologaciji) 😁
To je bilo posneto včeraj, 16.3. okoli 11ih na glavni cesti Ajdovščina - Čepovan, odsek Predmeja - Lokve. Snemano z mobitelom, pa je malo narobe obrnjeno, a mi ni uspelo popravit - nekateri se na štirikolesni pogon, reduktorje in vitlo spoznamo boljše kot na računalnike...
Ja, glasbena podlaga za film"drzni, umazani, zli" res paše zravn😂. Drzen si, umazan tudi, če sklepam, da se voziš po drva, za zadnje pa ženo vprašaj.... 🙊🙈
Zavedaj se, da eni naredijo vse, da se slabega avta znebijo! Tisti, ki imajo vredu avto se pa ne sekirajo, ko se obrneš stran saj ga bodo z lahkoto in hitro prodali.... 😉
Saj, ko je veriga dosti raztegnjena, ne rabiš posluha Se že od daleč sliši, ko veriga leti po pokrovu - je pa res, da sem to sam slišal pri znancu, ko je še imel MKI...
Nisem tega še naredil, a jutri gredo gor letne 19". Pri nas je čez dan 15°C in je brez veze, da pilim zimske.
Pa bo spet 'lepa' kot mora biti....😉
Pri nas pa je še kar naprej zima 🥶 Verjetno jih bom menjal naslednji teden,če se kaj ogreje....🌞😊
pred 1 uro je Scr3am napisal:
Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci
Da ustaviš mrcino 2.5 GTA moraš imet odlično olje....👌
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Samo Čehinje so pa v tistih časih čeških zavesc in prikolic bile kar dobre p...e. Uh kje so že tisti časi.... 🧜♀️🧜
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani