Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ne ?akati rje, preventiva! :prstgor:

Aja, tam jim potem poka?i ?lansko izkaznico, bo? ?e nekaj privar?eval! :cheers:

Jaz pa danes sprehodil Mazdo do Bleda, jo parkiral v Zaki, potem pa je moja mala kolesarka naredila 6km okrog jezera s svojim mini kole??kom. :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Jaz sem mel glihkar zavarovanje + komplet kasko s 50% bonifikacij pa je blo cca 770?. Lani recimo ob istih pogojih 850?. Se pravi kljub dra?ji cestnini sem vseeno ceneje pri?el skozi kot pred enim letom :ne vem:

Upam, da si kontaktiral tudi enega od na?ih klubskih zavarovalni?arjev, ker potem so pa to res najugodnej?e cene zavarovanja. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 ne vzge
Napisano

Bi samo prosil moderatorja, ?e lahko temi zdru?i - izbri?e oz. kakorkoli, ker se identi?na tema ?e vodi pod vzdr?evanje, te?ave in stro?ke.

Hvala! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 ne vzge
Napisano

?e imate kak?ne "?unga-lunga" kable (tak?ne imam tudi jaz), potem ?ez njih pride premalo toka in vse skupaj ne zado??a za zagon. Poskusite s kak?nimi debelej?imi kabli in pri tem naj bosta akumulatorja nekaj minut povezana, ne takoj poskusit zagnat motorja. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okrusena sipa flikat da ali ne
Napisano

Mazda?i, totalno vam priporo?am, da v prihodnosti zavarujete tudi stekla, ker naj bi imele Mazde6 GG generacije precej krhko vetrobransko steklo in je bilo ?e ogromno zamenjanih. No, ?e se ?e menja naj ne gre iz va?ega ?epa, se strinjate? :D:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okrusena sipa flikat da ali ne
Napisano

Fajn bi bilo, ?e prilepi? kak?no fotko trenutnega stanja stekla. :prstgor:

Sicer pa se je verjetno ?e najbolj?e zanesti na lasten instinkt, saj ?e ti tule na forumu npr. re?emo, da ni potrebno sanirati po?kodbe in se ti kasneje razpoka totalno raz?iri, da bo menjava stekla neizogibna, kaj bo? storil v tem primeru, zahteval povra?ilo stro?kov od uporabnikov foruma? (nekoliko v hecu napisano, da ne bo pomote). Nekateri vozniki so bolj "zihera?i", drugi imajo raj?i nekaj rizika (v upanju na zanje ugoden razplet), skratka razli?ni smo si. ?e ima? zavarovana stekla, bi jaz vsekakor to uveljavil, saj je ravno tak?nim primerom namenjeno tovrstno zavarovanje. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde v filmih
Napisano

Ravnokar gledal Hitri in drzni 6, pa sem opazil 323F BG (Lopatarco), ki jo med divjanjem po AC na fertig spe?ta tank. :ninja:

Pa v filmu Tr?eni profesor se na kratko pojavi Rx7 FB. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2014 Cx5 121Kw
Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Prijatelj in tudi ?lan na?ega AMD-ja, kupuje novo Mazdo Cx5, bele barve, emotion oprema in 121Kw bencinski motor. Letnik mora biti 2014 (tako ali tako naj bi bila ?akalna doba cca. 3 mesece, mi je rekel).

V?eraj je zasledil akcijsko ceno 19.990,00 ?, pa me je prosil, da opravim poizvedbe, ?e imamo Mazda?i ?e kak?no ugodnej?o opcijo kot navaden kupec, ki vstopi ta moment v Mazdin salon. :punk:

V po?tev pridejo seveda vsi Mazda trgovci v Sloveniji, razen pri Mazdi Mo?nik v KR, zaradi preteklih slabih izku?enj z njimi, nima nikakr?ne ?elje kupiti avta. :lol:

Zahvaljujem se vam za uporabne informacije v njegovem imenu in pa ?elim lep dan! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.