Iz razpredelnice se lepo vidi, da od vsakega litra goriva pla?am skoraj 5 centov okoljske dajatve.
Mi pla?amo okoljsko dajatev, ker kao onesna?ujemo luft. Ta denar gre dr?avi. Kaj pa dr?ava naredi s tem denarjem, da bi zrak o?istila???
Po moji logiki bi moral ta denar it npr. za cenej?i in dostopnej?i javni prevoz, ker bi to posledi?no zmanj?alo obremenjenost zraka s CO2jem (dostopnej?i javni prevoz = manj avtov na cesti = manj onesna?enja)... A ne? Tako pa mi onesna?ujemo zrak, pla?ujemo okoljsko dajatev, dihamo ?e vedno isto svinjarijo kot ?e ne bi pla?evali, samo politiki imajo ve? denarja za kupovanje raznoraznih neumnosti ... Potem bi tej dajatvi raje rekli "dajatev za lep?e ?ivljenje politikov" in bi bilo vsaj iskreno.
Okoljska dajatev my ass ... In, ko smo ?e pri riti, ?e dobro, da je vsaj prdenje zastonj, da nimamo ?e na to "okoljske dajatve"... Ali pa so stvari druga?ne, kot si jih predstavljam?
Mah, najde? drugo. Saj jih vsi delijo in to zastonj: Radio Robin, Radio Aktual, Zavarovalnica Generali,... Kamorkoli se obrnem, povsod so jumbo-plakati, da delijo vinjete in kateri koli radio pri?gem, jih tudi ponujajo zastonj. Meni, na primer, jo je podarila kar ta??a...
Sem kmet in s hribov doma, ampak sam osebno menim, da z vinjetnim sistemom ni ni? narobe in sem zelo vesel, da ga Slovenija ima. In se mi ne zdi ni? narobe, ?e tudi druge dr?ave uvedejo vinjetni sistem oz. bi bil ?e bolj vesel, ?e bi obstajala Evropska vinjeta, s katero bi lahko vozil po vseh avtocestah Evropske skupnosti.
?eprav imam ob?utek, da mo?akar ni dobro razumel. Jaz posku?am primerjati, ?e bi to bilo edino vozilo (ne kot zimski avto). Registrirat ga mora? pa ?e je na plin ali nafto, zavarovat tudi,... Je pa res, da bi bilo bolje, ?e bi primerjal dva enake velikosti ali pa celo dva enaka avta, enega na plin in drugega na nafto.
Sem pa presene?en, kako majhna je razlika med ceno na prevo?en kilometer na plin ali pa na nafto. Mislim, glede na to, kako vsi hvalijo, kak?ni so prihranki... Najprej da? 1000? za vgradnjo, potem je pa en evro na sto kilometrov razlike...
Da se ne bo tople vode odkril s temi grdimi nalepkami in ker je po novem baje moderno fotkat ra?une, prilimam eno temi primerno:
Kr sprejemljiv stro?ek za prevo?enih:
Aja ?e se komu ne da ra?unat; 24?/725km=3,3? na 100km
Sicer je drvarnca za vozit ampak za namen zimskega ?parov?ka mu to ne gre zamerit
?akaj malo!
Sem kmet pa s hribov doma, pa tega ne razumem ravno najbolje, zato bi prosil, ?e mi ?e enkrat razlo?i?.
Na?a Mazda 5 pokuri od 5,5 litra (odprta vo?nja) do 6,2 litra (po teh na?ih hribih, ko se vozim v slu?bo in nazaj). Glede na trenutno ceno nafte (ja, vem, jutri se poceni) to znese od okoli 5,6 do 6,3 ? na 100 km. Pa gre za nekaj ?tevilk ve?je vozilo...
?e pa v ra?un vzamem ceno, po kateri dobim nafto iz Avstrije po ceni 0,80? za liter, je pa stro?ek od 4,4 ? do 5 ? na 100 km.
Aja, zdaj se mi je posvetilo: jaz nimam ?parov?ka na plin, ampak ?isto navaden dvo-litrski turbo dizel s 100 kilowati, pri katerem mi ni nerodno, ko lezem ven!
Opral BTjko in opazil, da ji to mo?no ?koduje: povsod po podvozju in ?asiji so se pokazale sledi rje. ?im se odtali in najdem blato, jo spet zapeljem vanj, da se vsa ta rja ne bo ve? videla in bo umazan kot nov...
Tast mi je iz Avstrije pripeljal 100 litrov nafte za vsega 80? - brez tastove subvencije. Bi bilo dobro malo razmisliti, ?e ne bi enkrat nalo?il kak?ne sodove v BTjko in za?el ustvarjat biznis...
?e si imel porabo 8,1 l/100 km, potem si se vozil prazen. Ker energija ne more iz ni? nastati in se ne more v ni? spremeniti. Osnova fizike. Jaz sem ?el iz Nove Gorice s kompozicijo, ki je tehtala preko 2800 kg, vra?al pa sem se s kompozicijo, ki je presegala 5 ton. To je skoraj polna obremenitev (maksimum je 6030 kg). Pri taki obremenitvi nikakor ne more biti poraba 8,1. Sploh v Vi?njegorski klanec ali pa od Vrhnike do Logatca. Da tistih od Solkana do Lokovca niti ne omenjam...
?isto vsega nisem prebral, imam pa ob?utek, da je lastnica in avtorica prve objave Kralji?na na zrnu graha...
?e mene vpra?a?, bi kot minus (pri Mazdi 5) omenil premalo prostora med gumo in blatnikom. Ko mora? montirati verige... Prekolne? Mazdine in?enirje za vsaj pet generacij nazaj...
Enkrat letno peljem v BTC, kjer BTjko zaupam g. Majesu in mehaniku Juretu. Cena kompletnega letnega servisa je ni?ja kot so bili letni stro?ki vzdr?evanja npr. Rene Clio ali Oplove Frontere. No, glede na Frontero dale? ni?ji... In to je vse od vzdr?evanja, kar ga je to vozilo dele?no. De? ga pere, sneg ga polira, veter ga su?i, blato je za dodatno protikorozijsko za??ito... Razen ?arnic v ?arometih in enega semeringa na sprednjem diferencialu je vse ?e original - vklju?no z akumulatorjem!
Jaz sem ?e v osnovi kupil banjo, ki je bila prirejena za nadgradnjo in ni imela zavihkov ?ez zgornji rob kesona. Zato mi pa ni bilo jasno, kaj naj bi rezal...
Ni bilo druge, kot zamenjat stikalo za nastavljat ogledala. No, pri meni je gretje delalo, tako da mogo?e najprej prebrska? varovalke: tako tiste v motorju spredaj desno kot tudi tiste pod volanom... Pri teh stikalih je najbolj nerodno to, ker so na vratih in ko odpre? vrata, ti de? in sneg napadata gor oz. noter in potem lepo zaoksidirajo kontakti. Pa? ni tako zelo neob?utljivo vozilo, kot bi se pri?akovalo. Je pa baje lepo estetsko in ergonomsko (ali nekaj podobnega) oblikovano. Baje. In baje je pri delovnih strojih estetika izrednega pomena... Tako pravijo...
Ne, lepo pa?e. Tesni pa ne ve? prav hudo, ker je ?e "malo utrujen"...
?pranje od 2 cm ni nikjer, je pa popustilo tesnilo med kesonom in nadgradnjo. Pa tudi pri zadnjih vratih malo potegne noter, predvsem ob hudih nalivih.
Sem mislil nekaj takega tudi jaz napisati, ker sem imel reno z bencinskim motorjem. A ker ni skrivnost, da sem vriskal od sre?e, ko je ?ena naredila totalko, sem se raje vzdr?al...
Danes z BTjko prevozil 360 km, od tega kar neverjetnih 310 po avtocesti.
Zdaj se moram dogovoriti na servisu, da mi zamenjajo motorno olje, ker je gotovo povsem pre?gano, saj smo se nekaj ur vozili s hitrostjo 100 km/h. Ne vem samo, kako je z oljem v diferencialu: a ga je uspelo dovolj hladiti ali je pre?galo tudi njega in bi ga bilo dobro zamenjati?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jo tako temeljito ublatil, da se ne vidi barve ne zunaj ne znotraj - ?e sede? je blaten, kaj ?ele tapiserija.
Ostalo pa raje drugod...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani