Kateri motor je v 323 BJ in kako se obnese (poraba, mo?, ...), so kak?ni problemi z njim(serijske okvare, napake)? Na katerih mestih ponavadi za?ne rjaveti, ?e sploh? Je kak?na stvar na katero moram biti pozoren pred nakupom?
O?e ma 2.0 DITD (diesel), ma jo ?e okrog 5 let, dela BP, rja pa se zaenkrat ?e n? ne ka?e
za bencince ti pa ne znam povedat dost, razen za BA 1.5 vem, da mi je uredu delala tist 1 let, ko sm jo mel, ampak je bil to pre?voh mlin?ek zame, zato sm jo prodal
Se strinjam, da so predhodnice veliko bolj atraktivne, vendar pride v po?tev samo ta karavanska verzija (BJ ?e se ne motim). Avto je namenjen za star?e, ti si pa ?elijo prostor.
LP!
kar se prostora ti?e ti lohk js povem, da ni bistvene razlike med BA in BJ, mamo obe doma
Hehe, zdele ko sem tole primerjavo poslu?al, je moja tamala (20 mescov in 2 dni) pri?la pogledat kaj se to dogaja. Garant bo divja voznica, ?e zdej se ful rada hitro pelje v svojem kole??ku!
Js mam pa mal druga?n problem, vse dela ok, ampak ko uklopim vse 4 mi leva stran stalno gori (ne utripajo), desna ne dela. Ko izklopim vse 4 pa leva ?e 2x utripne. :ne vem:
ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega
?e re?emo, da ima 323F 1200kg in 170hp je to 7,05 kg/PS in bi avto bil po tej logiki sposoben imeti nekje med 7-8 sekund do 100. ?ista teorija seveda. Da zme?e? res vse ven in jo zlaj?a? bi imel tudi pod 7 sekund. Seveda, ?e predpostavimo, da ima 170hp. Koliko jih ima Deeyan realno pa ne vem, bi pa bilo za na dyno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani