?e sem iskren, sem kar vesel, da sem danes dobil nazaj svojo. Sicer pa mislim, da 1.8 120KM popolnoma zado??a za vsakodnevne potrebe in povpre?no umirjenega voznika.
Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju.
Ti razvajas mazdico z 5000km manjsim intervalom al je kaka posebnost? Vsekakor moja je bla prejsni teden na sistematskem pregledu in servisu Naslednji teden pa zamenjat ta nesrecni nosilec masine.
Jaz sem z mojo 6-ko tako zadovoljen (za razliko od predhodnice R Lagune), da ji z veseljem privo??im nadstandardno storitev.
Delam na tem, da bo tudi njen prihodnji lastnik zadovoljen in mu bo ?e dolgo zvesto slu?ila.
Dr. Pelko je moji Mazdi naredil redni servis, ki ji pripada na 15.000km, kasneje sem jo po od veselja mal prehitro pelju po nekaterih odsekih in cestah.
Jaz sem mel glihkar zavarovanje + komplet kasko s 50% bonifikacij pa je blo cca 770?. Lani recimo ob istih pogojih 850?. Se pravi kljub dra?ji cestnini sem vseeno ceneje pri?el skozi kot pred enim letom :ne vem:
Upam, da si kontaktiral tudi enega od na?ih klubskih zavarovalni?arjev, ker potem so pa to res najugodnej?e cene zavarovanja.
?e imate kak?ne "?unga-lunga" kable (tak?ne imam tudi jaz), potem ?ez njih pride premalo toka in vse skupaj ne zado??a za zagon. Poskusite s kak?nimi debelej?imi kabli in pri tem naj bosta akumulatorja nekaj minut povezana, ne takoj poskusit zagnat motorja.
Mazda?i, totalno vam priporo?am, da v prihodnosti zavarujete tudi stekla, ker naj bi imele Mazde6 GG generacije precej krhko vetrobransko steklo in je bilo ?e ogromno zamenjanih. No, ?e se ?e menja naj ne gre iz va?ega ?epa, se strinjate?
Fajn bi bilo, ?e prilepi? kak?no fotko trenutnega stanja stekla.
Sicer pa se je verjetno ?e najbolj?e zanesti na lasten instinkt, saj ?e ti tule na forumu npr. re?emo, da ni potrebno sanirati po?kodbe in se ti kasneje razpoka totalno raz?iri, da bo menjava stekla neizogibna, kaj bo? storil v tem primeru, zahteval povra?ilo stro?kov od uporabnikov foruma? (nekoliko v hecu napisano, da ne bo pomote). Nekateri vozniki so bolj "zihera?i", drugi imajo raj?i nekaj rizika (v upanju na zanje ugoden razplet), skratka razli?ni smo si. ?e ima? zavarovana stekla, bi jaz vsekakor to uveljavil, saj je ravno tak?nim primerom namenjeno tovrstno zavarovanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
2., 3. in zadnja so mi v?e?.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani