Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz mam se 2000L cisterno zakopano pod vrtom za plin. Da to zdaj nafilas pa pocakas da bo benz 2? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ne sekiraj se preve?, ker tale guma s slikce je ?e bolj na konc kar se obrabe ti?e tako, da bi jih moral za naslednje leto itak zamenjat.

ampak 30k?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

225/65/17 102v yokohama geolander

zanimivo, pa kmji? ali ima? v zavarovanju kako opcijo - meni na primer tilia krila 2 novi gumi ker sem jo presekal nedavno (opcija pnevmatika plus)?

http://www.consumeraffairs.com/tires/yokohama.html

o?itno neka serijska, tudi razna?alo jih je....

tale ga pa zmaga

Personally, this tire are not Worth time it took to manufacture. Durability is worse than a used condom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A teb avtov zmanjkuje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rent a car LJ
Napisano

Da bi prej vedel....oba avta mam doma, na morju z mopedom...

V pirnicah je en kao rent a car tabla tam na kriziscu pred lipo. Probaj pogooglat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Tale izgleda res lepo pa ?e Avtoplanet ima na?eloma OK Mazde. Je pa, kot omenjeno, tole kve?jemu 120kW model. Dodaten plus je ?e to, da je ?e imela preventivno menjano verigo.

Lahko bi bila to 2.2 180KM mazda. 185KM je imela 2 auspuha, potem so enega odvzeli in je bila najmo?nej?a z enim in CD180 :)

Ampak ja v opisu je 120kW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Ima nova trojka za??ito pred priprtjem pri zapiranju stekla? ?e ima, potem res ne vidim razloga, zakaj so to ukinili. Se je pa druga?e to res za?elo marsikje ukinjati po kar nekaj nesre?ah s priprtjem. Recimo pri Alfi so se mislim da 2003 pametno lotili te te?ave - ukinili so daljinsko zapiranje stekla, ohranili pa daljinsko odpiranje.

?e Labi pravi da nima niti avtomatskega zapiranja, pomeni da nima niti za??ite (ne more imeti)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In pol ti ti daje pravico da opisuje? kaj si naredu na nekem ?panske dizl?ku ki NI MAZDA ?   :hudicek:  :hudicek:

WTF ?

Itak, ?aki sam da ?e ro?ica pride pa bo predstavljena na mazda forumu  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naslov teme je kaj ste naredili na va?i mazdi in ne na va?em traktorju :)

Kot da je nisem jaz odprl :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Avtobus koncno spucal, srebrna barva je res hvalezna, namazal z mastjo vodila drsnih vrat, sem hotel se na tanko zadnje amortizerje ker jih poganja elektrika, pa so jih kvalitetni zascitili pred vodo in svinjarijo, ni treba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Tilia presenetila. Na podlagi slik so priznali dve gumi po tecaju kune 7,6 in celo dodatnih 88? za poskodbo feltne.

Pohvalno pa se to je 'pnevmatika plus' v kasku bila cist v smislu a vam dam se to za 5?...

Sedaj mora pa Anze povedat koliko je dejansko skode na dnu ker to je pa odbitna 380 ojro kar bo blizu skode.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pes izracun pa pravi 6,09 - se je medtem do mesta tudi bc dvignil na 6.0. V nulo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kot sem napisal - enka je vedno trip od vziga do ugasanja ( med-rovinj) 2ka je pa ko rocno sam resetiras - ob polnjenju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Frankfurtski tank se je koncal glih v Rovinju. Zadnji tank in zadnja relacija Medvode - Rovinj

Z lahkoto dosezes kataloske cifre. Happy

Range je pa se 110km

post-2637-0-38585300-1437203634_thumb.jpg

post-2637-0-93341100-1437203680_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

?e je komu kaj v tola?bo ... tud nov golf tega nima ve?, prej?nja serija pa je imela.

samo po moje je pri vagu res samo stvar programiranja, ker na novem leonu pa dela, sem probal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Tega je res ?koda mislim da je z 2013 to ?lo v fran?e.

Meni druga?e celo panoramo odpira - zapira s stekli in je avto takoj shlajen, je pa velika verjetnost, da je v mazdi to mogo?e programirat.

Meni na 6-ki 2006 letnik Faceliftani dela to brez programiranja tudi po ve?kratnem odklopu akumulatorja,, le da imam jaz kartico in ne klju?a.. LP!

tudi na M6 II FL je ?e delalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

in zakaj bi blo kaj narobe, ce tankas navaden dizel?

Boss bo ziher reku da je gnojnca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Germanija, pa nic ni narobe ce ta cnejs dizl tankas

post-2637-0-21660200-1436983413_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.