Hja... zal je tako, da nisem imel kaj naredit... Ce bi zaviral, bi imel v prtljazniku parkiranega mopedista ... .. pa pernata zivalca bi verjetno vseeno nastradala ...
Hja, pol je velika verjetnost da jo je motor pokon?al - ker si jo v center fasal.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zgolj moje mnenje ampak Nexen N Eco blue 205 50 17 furam na Mazdi 5 sedaj jih ravno obuvam nazaj po prvih 25.000km. Guma izjemna, cena ?e bolj.
sodelavec jih je po mojem priporo?ilu dal na A6 in po eni letni sezoni tudi navdu?en.
Edit - ?e spremlja? moje objave bo? opazil da so te gume stalno zelo obremenjene - dolge poti, polna mazda 5 s trugo, kolesi, tudi prikolicam. Profil je ?e popolnoma cel.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
2.0 Cd140 je najbolj?a izbira od 'starih' ma?in - zelo zanesljiva, ampak 2.2 ni 136, nerjetno misli? Cd129 - je enakovredna le da ima ketno. ?e si v istem cenovnem razredu se sigurno odlo?i za cd129. Var?nej?a s ketno, in zaneslivej?a.
vse ki si jih navedel imajo tam okoli 120-140k, pri cd 140 je zelo pomembno da imajo narejen veliki servis pri 120k. Mazda ima elektronsko servisno, in ?e ti nekdo re?e da je nima se obrni, ker tile letniki MORAJO to imeti potrjeno vsaj prve tri leta ko je bila garancija, ali pa nekdo nekaj skriva.
preko dsk bo? tudi videl poreklo - prvi servis in realne km
Mene rabljena 5ka pri 211k danes za familjo pride manjnkot prej kateriklli ostali do sedaj. Res da velik posravfam sam ampak kasko 600? poraba za tako tezo primerna, drana vrata pa vsaj 2 parkinga na leto prisparata....gume so poceni ima 16 anpak tudi 17 ima clovesko dimanzijo...tle ima pa na voljo se benz na lpg.
Pa se crna ni mu ne bo vroce
Pa se danes to sploh se splaca? Odjavit prijavit? Saj te zavarovanje pride isto, mene za motor celo vec ce upostevam se odjavo in prijavo, cestnine, prometno.... (z istimi tablicami)
Vseeno rx8 bos imel se max 5 let recimo kaj pa potem? Tablice so tvoje do konca
Osebna tablica naj odraza lastnika. Tako da to mora priti s tvoje strani, ta tablica bo s tabo celo zivljenje in je neprenosljiva na drugeha smrtnika ali firmo, kar pomeni da neka tablica ki jo bos sedaj dal na primer go mazda ne bo imela blage veze na vwju in podobno....
Tako se v medvodah na primer vozi zelen golf KR MINI pa take....
Mone mnenje po uporabi take tablice ze 15to leto na cca 9h avtomobilih, tako dajaz ne bi druge spraseval o lastni osebni tablici. Lp
Davek in carina se gledata na vrednost izdelka ali na kon?no pla?ano ceno (torej s po?tnino v red)?
Koliko pa zna?a carina? Se gleda na vi?ino zneska izdelka?
Pa obstaja mo?nost, da ne pla?am davka/carine?
Recimo da mi na po?iljko napi?ejo, da je "darilo"
da dva ra?una, in 'priglasi?' manj?ega in te pride vse veliko manj, ali pa pla?a? v dveh delih s paypala in ko si pozvan s carine da? paypal izpis manj?ega zneska. Deluje samo ne sme biti taka stvar na primer 5? 50/50
Fantje glede na lastne izkusnje (imam kamero lastne vgradnje z aftermarket radiom ze na 3jem avtu) se osredotocite na to koliko vam sveti rikverc lampa. Od tega je najbolj pomembna kvaliteta nocne slike kamere in ne od kamere.
Mazda 6 sem moral za enako kamero dodati rikverc ledice, mazda 5 sedaj je slika kot da je dan.
Pomemdna je tudi pozicija kamere. Primerjajte jabuk z jabukom
Drugace glede kamere je veliko bolje kot sami senzorji, ce imas kljuko pa je priceless
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hja, pol je velika verjetnost da jo je motor pokon?al - ker si jo v center fasal.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani