Skoči na vsebino
Gretje zadnjega stekla
Napisano
pred 23 minutami je mazdaman napisal:

Meni na CX-5 zelo slabo lovi DAB, ko je grdo vreme mi po Mariboru preklaplja.

Kupi si avto.....😁

Meni na cx30 dela DAB u nulo četudi so vsi grelci vklopljeni; zadnje steklo,ogledala sedeži in volan....😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 9 minutami je Slivka napisal:

Ups, pomota. Na sliki je Volvo XC60. Pa saj so si vsi tako podobni...

Konec koncev, dva dni ni nihče ugotovil, da na sliki ni Mazda ampak Volvo...

Isto sanje ja..... 🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 minutama je Denlub napisal:

A mi lahko kdo razloži kako se na cx-30 v nastavitvah nastavi občutljivost avtomatskih dolgih luči, kaj pomeni za senzor medium, low in pa high..?je to občutljivost ali je koliko svetlobe mora biti / ne biti da se avto. vklopijo..? ,🧐😅

To je to zadnje👍

Dolge se ne nastavljajo... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 19 minutami je Slivka napisal:

Torej, na leto se porabi okoli 1800 evrov za nafto (če na leto prevozimo okoli 25.000 km), torej v petih letih 9000 evrov za gorivo, pa kakšnih 1000 za servise in še kakšnih 500 za gume. In pri taki cifri (okoli 10500 evrov v petih letih) bo problem 57 evrov na leto? Jah, se pozna, da sem kmet in s hribov doma, pa mi določene stvari niso čisto jasne...

So ti, so ti... 👍😄😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

👍

Očitno ni samo očetova akademska izobrazba, ampak tudi talent, smisel. Mama pa verjetno epidemiologinja, imunologinja, infektologinja ali nekaj podobnega? 😉

😂🤣:bravo::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Če ti sedaj, ko so velike tem.razlike ni počilo od tam naprej bo tako ostalo še naprej😊 Če je pa to pred voznikom in te moti pri vožnji ti jo pa menjajo brez problema. 😇

Bom slikal moj primer na službenem zaradi katerega se ne menja stekla dokler ne pokne naprej! 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

Proporci so čist kiksnjeni - SUV izgleda masivno z ogromno masko. Pol pa dajo miniaturne luči, da skoraj dostavni kombi izgleda bolje. Luč bi morala biti velike do maske in tista led črta, ki zareže v masko bi moral biti znotraj luči. Malenkostno manjša maska bi bila čisto OK, recimo toliko, da je tablica ne bi rabila prekrivat ne same maske ne spodnjih rež.

Ker gre za SUV bi lahko optično znižali sam avto z rahlimi temnimi obrobami okoli blatnikov, na spodnji strani odbijačev in pragov. Tole za moje pojme ni evropski dizajn ampak prej Ameriški in mislim, da bi moralo biti ravno obratno ter CX-50 prodajat tu, tega pa amerom.

CX-50

slika.png.6dd1d82491f51eeef7b73f09eff22eb1.png

Meni je tudi ta 50tka bolj všeč.....👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 4 minutami je SpEkTr napisal:

Ne ne Bini, sedaj si pa ti zašel. Trdiš, da tisti ki ima lizing, gre to na račun ostalih staršev :) Cmon...

Saj veš kako to gre, vsi morajo izkazati svoj dohodek z avtom vred nad vrednost xy in če to velja za vse potem greš tja in rečeš; tale mrcina za 30k€ je moja čeprav je na lizing pa mi ga zraven prištejte😲

E to pa ne bi bilo goljufanje.... 😉

Seveda ni nihče tako nor.... 🤪

V resnici se v teh primerih gre bolj za samohranilke na sociali in z več otroki pa vseeno živijo skupaj s partnerjem pa se vozijo z avti teh vrednosti, ker ga plačajo iz dela na črno, visokih socialnih prejemkih in še na koncu na račun brezplačnega vrtca.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 5 minutami je 50keda napisal:

Kaj veliko drugačna ne bo, definitvno pa nobena slika v tejle niti ne predstavlja končnega produkta, pol jo boste pa še v živo vidli, se bojo stare mazde kr prodajat začele xD

Možno, in s tem bodo cene starih Mazd padle, zato hitro prodat dokler še kaj dobite... 😀😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Malo ste zašli s tem lizingom🥴

Eni so se znašli in izigrali s tem sistemom vrtec in s tem posledično so se naredili norca iz ostalih poštenih staršev, ki plačujejo polno ceno vrtca glede na svoj dohodek.... 😟😓. To je vsa poanta tega in mene bi bilo sram, da kupim avto na račun drugih staršev, za zjokat.... 😭

pred 19 minutami je SpEkTr napisal:

Ne, ne. Tle se pa ne strinjam. BTW, tudi meni so vrtec zvišali za 30eur, pa ne iščem vzroka v tem oz ga ne vidim. Mislim, če dobi 20 jurjev, je morala že firma državi plačati precej več od teh 20 jurjev. Sedaj pa jaz s temi 20 jurji kupim avto na lizing, ali na keš. V obeh primerih imam avto za 20 jurjev, ki sem jih prislužil s svojimi rokami, nogami, možgani...s čimerkoli.

Torej zdej, neko senco metat na uporabnike lizinga je brez veze. Pa nimam lizinga. Samo povem. Gre pač za prislužen denar, za katerega je bila plačan pošten , res pošten davek. Saj ne gre za pranje denarja.

Zdej, da mi pa CSD potem teh 20 jurjev še enkrat šteje v neko kvoto je pa milo rečeno odiranje. Ali pa če bi teh 20 jurjev dal na varčevalni račun. Ista pesem.

Sicer pa, če bi hoteli bi lahko prišli do tega podatka , kdo ima registrirano premičnino. Nisem siguren, na koga se dejansko registrira avto v primeru lizinga? A v prometni piše lizing hiša? 

Piše lizing hiša... 100%.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.