Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

sam teli podatki od 0-100 so pa mal ?udni :) pomoje bi morala 323f imet nekih dobrih 7,5s do 100

nvem, mogo?e je MX-6 te?ja? sam vseen nebi smel bit tolk razlike

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

sej to je moje mnenje, glavno da ti kupis nekaj, kar ti bo vsec...

sam sem recimo gledal novo jetto, amapk me ni prepricala...nasploh ti avti iz vw skupine so prevec genericni...

js bi dal raj?e malo ve?, ?eprav mi je oblika zadnjega dela mal mimo :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4597960&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

LOOOL! Moj Clio 2,0 bencinar pije 6-7 po AC pri 100 tako, da je tole zanj bolj negativna reklama. :hudicek: Rekord sem imel itak po AC Koper-Morav?e tempomat na 110 in s polnim gasom pri prehitevanju tovornjakov pa sem imel na koncu 6,8 porabe.

sre?ne?, js sm mel nazadnje na relaciji do obale pri 130km/h (razen tunelov kjer je omejitev 100kmh) 9.22 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

OK, da za?nem. Moj katalizator je na koncu, malo pre?gan. Univerzalc, najbr? za navadnega Clia in 2,0 motor ga je ?e skoraj skuril. Skratka skoraj tako kot, da ga ni. Renault Sport priporo?a vsaj 98 oktansko gorivo za ta avto, kar je napisano tudi na pokrov?ku goriva. Prijatelj z istim avtom in brez katalizatorja je rekel, da kadar tanka Petrol se mu pri?ge lu?ka za lambdo, ko tanka na OMV se mu ugasne. OK zdaj pa k mojim izku?njam.

Kadar tankam na OMV se mi slu?ajno lu?ka za lambdo pri?ge 1x na dva meseca. Ker imam en kitajski OBD2 scaner jo resetiram in se ne pri?ge ve? kak mesec ali dva. Zadnji? sem tankal 10l Petrolove 100ke (bi potem nafilal OMV 100 naslednji dan na , ko bi odprli). Zjutraj zalaufam avto, in se pri?ge lu?ka za izpu?ne pline/lambdo. Grem tankat polno na OMV 100, pri?gem avto in lu?ka sama ugasne. In v soboto grem na ?tajersko in v Lukovici tankam polno Petrol 100 ker je (?al?) na tej strani Petrol. Ko sem zve?er zalaufal avto se je lu?ka spet pri?gala. Dvakrat sem torej tankal Petrol 100 in obakrat sta lambdi zaznali slabo izgorevanje. O?itno ima Petrol kak?ne druga?ne aditive, ki ne prijajo mojemu RSu tako, da bom kar lepo tankal na OMV, ?e bo le mo?nost. Tak?na je moja izku?nja, vseeno mi je, za porabo ker je nerealno pri?akovati razliko ampak, ?e avtu bolj pa?e OMV 100 bom pa? to tankal.

Symon, ?e bo? menju katalizator mi jav, rabim izrabljenga (?e bo pasu. Ti dam ? itaq) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

Te?ko razumeti kako ena recimo Fabia ki stane 9000? ima in ena M5 ki stane cca 21.000? nima, Pa? ?e en nesmisel pri rigidnem razmi?ljanju Japoncev.

majo pa zato drugje razmi?ljanje pravo, ki ga nemci nimajo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bom poskusila spremljat, pa tud ni? narobe ?e me takrat kdo opozori preko zs ali sms, ko bo znan termin :blush::notworth:

?e ne druga?e bo na FB objavljeno pod skupino "Mazda drivers", bom pa tut vsem ki ste pod skupino poslal ZS-je ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5003486&show=2

1x airbag (na sovoznikovi strani!!!) :vskalo:

ri? od ri?a ri? :glare:

mene pa zadnji? na AC iz Kopra proti Portoro?u ganja ena Opel Insignia, ga pustim naprej, se po?enem za njim in na konc ugotovim, da je bla tale zver :zvizga:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4735207&show=1

sej mi ni za bavarce, sam tole bi pa mel sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

USA modeli imajo nekaj slab?ih delov, druga?ne konektorje, lu?i. Zabavno je ko pride? v ovinek 90 in te sam Bogec re?i, ker ne dojame?, da gre? 90 mph (prijateljeva izku?nja, ko ga je dobil za en dan). :hohoho:

Na?eloma so iz USA uvo?eni avti vsi bili nekaj butnjeni itd, tam ni? vredni, uvo?eni sem, sestavljeni in prodani naprej z dobi?kom. Sem govoril s Krulcom je rekel, potem pa prijokajo ker nimajo pravih lu?i (parabole), ker nimajo airbagov itd... :vskalo: Biznis pa?. :danzoman: Zdaj od kar je nov davek na uvoz (na CO2) se jim k sre?i ne spla?a ve? uva?ati teh zverin. Za M3 E46 naprimer je davka nekaj ?ez 30% vrednosti avta tako, da ?e en dobi? avto pol ceneje (z prevozom in homologacijo vred), se ne spla?a. In ve?inoma se ne da ?muglati z ceno avta ker niso neumni, preverijo tr?no vrednost, eurotax vrednost itd... Tako, da davek bo na realno vrednost, ne na uno na papirju. Un moder je pa ?e "na?" model, se vidi na bremzah. lepa barva sicer.

Labi rispekt, da ga pozna?. :bravo:

Jo?a, da ti takoj povem, Clarkson je sicer izjavil, da je to od Renaulta motor, v resnici je kontra, Espace je imel od 350Z motor. B) ?vohnej?ega sicer. 350Z je kar ?istokrven Japonc, za spremembo od kake Micre ali nasploh kakega v UK izdelanega "Japonca".

Ne Espace, ampak Vel Satis ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A je ni ?e prodal.

Ta avto bi ti moral videt, zgleda kot kletka za opice, sam je pa petarda. :D

baje da res, sm mu reku da mi nej kake slike po?lje, pa da se nej kej na forumu javi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dons u Kopru sm govoru z enmu gospodu, ki je v?asih vozu rally in ma doma eno dirkalno 323F GT bele barve, ki ma atest za dirkalno vozilo, proda jo pa za 4k?. Sm kr prebliske dobivu po glavi :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.