Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Ok, na Vi?u ga ima? pa v dokaj?nji bli?ini Interspara oz. ?e bli?je je Po?ti Slovenije, ogromni stavbi. :D Lahko pa da je ?e kak?en na obmo?ju Lj. Vi?, ?e neki ?asa nisem ?abar, pa ne obvladam tolko te scene. :punk:

P.S. zavili smo s teme, gremo nazaj na bencin, ali je dra?ji ali cenej?i? :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

Ne vem koliko dr?i teorija, da ga pred meritvijo plinov na tehni?nem pregledu fajn "pregoni?", se pravi pohodi? k zmaj, po mo?nosti po kak?ni AC in naj se izka?lja kolikor se misli. Mo?no, da res u?inkuje, skratka se ti spla?a pozkusit. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Roky, ne ?elim se vme?avat v tvojo te?avo in neprijetnosti, kve?jemu ti pomagati v okviru svojih zmo?nosti. :prstgor:

Pri tem mi nikakor ni jasno, ko si se pred parimi dnevi hvalil kako je fajn ob?utek, ko te :policaj: zaustavi, mu da? homologacijski karton?ek in na njem vse ?tima, potem drugi? da te ustavi le zato, da preveri kater avto je to in koliko mo?i premore. :aaaaa:

Iz tega pa kar na lepem izredni tehni?ni? Nekaj v tej zgodbi enostavno ne ?tima, pa pustimo zdaj to. :unsure:

?e si zadost "faca", podrobno opi?i del poro?ila oz. zapisnika, ki se ti?e nehomologiranih delov na vozilu, pa ti v ponedeljek lahko sporo?im kaj je vne?eno v bazi glede predelav na tem tvojem "vragu", da te niso slu?ajno kje ?ejnega peljali ?ez vodo in navedli nerealnih podatkov, ti pa si pa? v strahu sogla?al z njihovimi ugotovitvami. Lahko mi verjame?, da ti ?elim pomagat in nikakor ne ?kodovat, saj vidim, da si v res zelo neprijetni situaciji. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V kolikor se bo? odlo?il za opcijo C, se pozanimaj kateri bli?nji odpadi v Avstriji imajo veliko Mazda kosov, se tja zapelje?, kupi? in zmontira?.

Katera opcija pa je tebi najljub?a in najbolj smotrna, pa se bo? seveda odlo?il sam. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

KR JAVLa so pa mal natunal na neki vmes med 1.6 in 1.8 :D (127konj)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7624521&show=1

Je pa ?e zmer isto pobu?kan okol in okol, tko da je tud cena temu primerna..

Pazite tekst spodaj, KMETAVZERAJ NA KUBIK, glasi se pa takole;

?E ?ELITE IMETI VETER V LASEH POTEM STE NA

PRAVEM NASLOVU

DESCI ?E BOSTE KUPILI TO VOZILO BO ZAKON V KRIZI

BEJBE SE LEPJO NA TAKE AVTE RESNI?NO

HUD AVTO RES TAK TAPRAV ZA NA VAS PRU NA VAS BO? Z NJEMU

VREDEN IN PRIPORO?AM NAKUP RESNI?NO

KLJUB TEMU,DA JE LETNIK 2001 ?E VEDNO SI FRAJER TAVELK Z TEM VOZILOM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Ne ?elim nabijat objav, ?e manj komentirat situacijo, ki je nisem videl na lastne o?i in je ne morem sodit.

V preteklosti sem tudi sam (verjamem, da nisem edini tule gor) mnogokrat vozil nekaj 10kmh preko omejitev (po naseljih vseeno bolj po pameti), kasneje me je konkretno prizemljila zverinska kazen in 9KT, od takrat naprej vozim po omejitvah (v naseljih najraje uporabim tempomat, da zihr ne bo ?lo kaj prehitro). Situacija, ki me lahko pripelje do dodatnih kazenskih to?k je pa tak?na, ko kak?en dreka? pelje 45 namesto 90kmh, kolikor je omejitev izven naselja. No v tem primeru sem zmo?en narediti kak?no neumnost. :harhar: Ali pa po AC (po mo?nosti v no?nih urah), da 2.3 motor?ek vsaj malo zapoje in zadiha. :D

Odkar sem ?lan ARAG-a, me vsi spra?ujejo, ?e sedaj divjam po cestah, pa jim kar hitro odgovorim, da nisem zato postal njihov ?lan, da bi bil imun na :policaj: ter s tem ogro?al ?ivljenja drugih, pa? pa mi je v?e?, da imam neko asistenco v primeru dolo?enih nepo?tenih zadev, ki se mi lahko zgodijo kot udele?encu v prometu (kjer ob?asno vlada velik kaos). <_<

KER SE MI ZDI TOLE DOKAJ PRIMERNA TEMA, APELIRAM NA VAS, DA V SEPTEMBRU ?E POSEBEJ PAZITE NA ?OLARJE, KI SO PONOVNO NA CESTAH, SAJ SO NEKATERI ZBEGANI KOT OV?KE IN TI LAHKO SKO?IJO PRED AVTO BREZ KAK?NIH PREDHODNIH ZNAKOV. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

Dejan, tole je pa res smola, ampak va?no da ni huj?ega. -_-

Ve?ina Mazda?ev bi ti priporo?ila AC Tomc, ki je v?asih tudi delal na uradnem Mazda servisu, tako da obvlada zadeve iz Hiro?ime. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6,2003l 100kw - olje
Napisano

Zamenjaj podlo?ke pri ?obah in spucaj cedilo v karterju in ti ne bo ve? zmanjkovalo olja...

NUJNO, ?e ne drugo iz ?iste preventive, da se ne zgodi kak?na zelo neprijetna zadeva, povezana z ogromnimi stro?ki. -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.