Skoči na vsebino
Nakup 2014 Cx5 121Kw
Napisano

Pozdravljeni Mazda?i!

Prijatelj in tudi ?lan na?ega AMD-ja, kupuje novo Mazdo Cx5, bele barve, emotion oprema in 121Kw bencinski motor. Letnik mora biti 2014 (tako ali tako naj bi bila ?akalna doba cca. 3 mesece, mi je rekel).

V?eraj je zasledil akcijsko ceno 19.990,00 ?, pa me je prosil, da opravim poizvedbe, ?e imamo Mazda?i ?e kak?no ugodnej?o opcijo kot navaden kupec, ki vstopi ta moment v Mazdin salon. :punk:

V po?tev pridejo seveda vsi Mazda trgovci v Sloveniji, razen pri Mazdi Mo?nik v KR, zaradi preteklih slabih izku?enj z njimi, nima nikakr?ne ?elje kupiti avta. :lol:

Zahvaljujem se vam za uporabne informacije v njegovem imenu in pa ?elim lep dan! :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lohk bi bla pa oba z Viperjem lisca, bi js naredu z nejm menjavo, pa pol Viper od mene 6-ko ubavu :D

?mego, sli? se super na prvi pogled, ampak finan?no pa zate to ne bo preve? ugodno. Ho?em povedat neki v smislu, da je isto kot ?e bi ti ta moment dal tvoj avto na net za 3.700 ali pa ?e manj, s tem da bo? povpre?nemu kupcu la?je prodal dizla 2006 letnik z 80KW kakor pa benz 2002 letnik s 122KW. Ok, prodal bi jo lahko naprej Viperju, ampak on je pa Lisac, pa ti bo ponudil samo ?e 3200? recimo. In ?e se zmenita za teh 3200, pri tem pa ima? ?e nekaj stro?kov, ?e bo? ?elel rumenko ob menjavi najprej nase prepisat, pa vo?nja gor in dol, skratka v tem primeru si na istem kot ?e tvojo 3-ko ta moment proda? za okrogle 3 Jur?ke ? in ni? kaj ve?. Slaba matematika za zaposlenega v trgovskem poslu. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Js sm mu ponudu 3-jko za zamenjavo :P

?e je Ga?per zadost lisac, mu bo pa z ? bankovci pomahal pred faco, pa da vidmo ?igava ponudba je bolj mikavna. :cheers::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 ali Premacy?
Napisano

Osebno bi veliko raj?i vzel Mazdo6, prav tako je na njeni strani "ketnca". 1.8 je zelo vzdr?ljiv motor, njegove zmogljivosti pa so pa? v okviru 120-konjskega atmosferskega bencinskega motorja. :D

Pri Mazdi6 naj se posebno pozornost posveti morebitni rji na karoseriji; zadnje obrobe blatnikov, pragovi, spodnji robovi vseh petih vrat in "trebuh" vozila. :party0035:

Pa sre?no pri nakupu! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena se mi nikakor ne zdi pretirana (zadnja cena je ponavadi ?e stvar tega kak?en ma?ek ste v pogajanjih in zbijanju), ?e le vse deluje kot se zagre. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.