Noh ja kot da so originalne mazdine u la la, jaz sem menjal na xedosu, prvi mazdi 5 kar 3!!!!, in na prvi 6ki, vsak manj?i kamen?ek jo zbije. Pa misli? da mazda sama dela ?ipe - isti klinac, samo ?ig gor pa 3x cena.....konsolidacija stro?kov je na vi?ku
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
v?eraj zjutraj, Jure postavil diagnozo v 5 min, ko se lift ?e dodobra ni dvignil
danes zjutraj pustil avto, so zamenjal in avto prvi? odkar je pri meni nim ve? tok tok ?krip ?krip med ?altanjem...ni bila gibljiva cev auspuha, ki je bil na sumu, ampak spodnji nosilec motorja.
Cena? Sitnica, manj kot 100? za delo in material, s po?tenim dejanskim obra?unom pol ure!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Wizz je poceni, ali pa tudi ne, a zgolj v primeru da se ni? ne izgubi - pa? ponuja mo?nost voznikom, ki verjamejo, da ne bodi imeli ?kod
Druga?e pa je lahko lastna udele?ba tudi do jurja za vsako ?kodo - majhno ali veliko
500? = 900? lastne udele?be
710? = 100? lastne udele?be
Sam sem dal 590? redno zavarovanje brez odbitne pri osnovnih ?kodah, tudi to?i..... :ne vem:
torej - pla?a? manj a treba paziti, ker lahko pla?a? 3x ve? - vse je na vozniku.
wiz je super, sem imel na mx5 in imam z alfo...
sploh lani je blo carsko, ker me ni blo celo poletje tukaj, pa sem tehnicni za mx5 naredil enkrat junija, in potem julija preko neta uredil najprej wiz, potem pa se registracijo (pa se to lahko izbiras iz katere upravne enote naj ti posljejo prometno....sem zbral koper, ker poleg slovenscine je tudi italijanscina (tako je blo tudi prej)
in potem dobil vse preko poste, mene sploh ni blo v slo, avto pa je bil registriran...
je pa res, da za kaj vec kot osnovno zavarovanje wiz verjetno ni...
wiz je super, sem imel na mx5 in imam z alfo...
je pa res, da za kaj vec kot osnovno zavarovanje wiz verjetno ni...
E to?no to.
ha ha to je tista ladja ki jih je sesula in so jih morali uni?iti kot totalke za zavarovalnico - to ni falch parking (nimajo tablic pa rit ima ?e sesuto)
Kljuka nima tak?nim omejitev, omejitve ima avto in to nerazumne omejitve. Npr. Kljuka ima vertikalno obremenitev max dovoljeno 90 kg, a avto v homologaciji samo 75 kg, se pravi se mora? dr?ati homologacije.
Upam da ne bom imel kdaj te?av z modrimi...
vertikalno nikoli ne bo? presegel - to je zgolj to?kovno direktno na kljuki (na primer prtlja?nik za kolesa, ki visi v zraku, medtem ko se te?a prikolic prenese na lastno os - gume, ampak ndm se gleda glede na te?o avta in motor, ti lahko vle?e? do ndmja avta in skupne 3500.
koliko pa je 3ja la?ja od 6ke, na kateri sem imel prikolico z NDM 1400 (Hobby 560 KMFE, in jo je papir prenesel?
Po moje so ti dali kako poceni kljuko ki je homologirana samo do toliko. Namre? vsaka kljuka ima svoje podatke, medtem ko ne sme prese?i avtomobilove max nazivne. Vsaka kljuka ima svoj CE za model avta - in ta se vpi?e v homologo, avto ima samo max - 100% ker sem svojo zadnjo sam montiral in imel CE v roki, sam homologiral in ndm prepi?ejo iz CEja
nova mazda2 ima na primer 500/900kg....da niso dali kljuko za ta avto
No ja pozabili ste ceno....................................mazda ima ?e tako XXX dimenzije, ko pa gre? iz 16/17 na 18 ali 19 razred te srat prime, ena taka guma bo reci pi?i 200?, ?e ni glih kitajska
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dali so gor fw proizvajalca in rata tako kot aftermarket zadeva, nekaj funkcij se zgubi ampak pol sebjih ne rabi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani