Skoči na vsebino
Kupovanje mazde 323f
Napisano

armature so zamenjal osmega mesca leta 97

prav tako koker znak na tej mazdi, od takrat naprej je tiz znameniti lete?i v

V F modelih? Oboje naenkrat?

Ker jaz imam, ?e se ne motim novej?o armaturo ampak tastar znake (hihi mogo?e ga zato ljudje zamenjujejo za Toyoto).

PS: ?e se ne motim tisto ni lete?i V ampak M.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Hja jaz imam C letnik 97 in ima novo armaturko. Z digitalnim ?tevcem kilometrov. Mislim, da je bila prelomnica OKOLI letnika 96. in 97. (mogo?e odvisno od opreme/zaloge/cene) Eni frajerji imajo pa celo novej?i znakec. (MadMax :bravo: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet utripajo?a zelena?
Napisano

Sicer pa ej.... sej gre z na?ih ?epov to.... :jupiii::danzoman:

:hohoho: Kva se sploh sekiramo. :ne vem:

To je res totalna bedarija. Tu gre samo za to, da en pokasira. Isto kot so se preseravali z nalepkami, ki za katere so govorili, da ne bomo rabili ve? prometne. Ja my ass!!! :angry: Samo zato, da so kasirali proizvajalci se je ?lo. Tukaj pa ?e nih?e drug bodo pa uni pokasirali, ki bodo spet preklapljali ?tevce.

?e mene vpra?ate so nekateri dobesedno za postrelit! Toliko za zgled bodo?im politikom.. MI NISMO SIMOV?KI! (uni liki iz iger SIM CITY kjer se lahko iz?ivlja? z davki, in podobnimi neumnostmi brez posledic)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

Ej mazda-mx3 malo off topic: si ?e bil v novi pizeriji v Morav?ah :D

Offtopic: Saj ?e jaz nisem bil. Nekako se mi zdi, da je emd vikendom kar ogromno prometa. :rispekt: Sodelavka je ni mogla prehvaliti kako prijetno je not. :P

Gremo enkrat naredit sre?anje? :D

Druga?e pa jaz ?e vedno navijam za kak?no Almero. Izmed vseh kandidatov bi bil to moj favorit. Sicer pa ?e se ne motim ima? ti z Nissani dobre izku?nje. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

Simon ?e te kaj potola?i....jest ga ?e ne bom zamenjal.... :P

Jah verjamem. :bravo: Pa saj nisem ?alosten, ker menjajo! :blink: Samo hecno se mi zdi, da kar naenkrat. Kot, da je sezona za menjati/kupovati avto. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

no, sel sem pogledat tistega roverja in mi zgleda uredu...malo je blatnik poskodovan pa zadnji odpbijac...ampak nic resnega...

v petek pa nacrtujem se enx ogled tega avtomobila pa tiste almerce...vsaj upam...zaenx sta to moja favorita.

:bravo: Navijamo zate!! :jupiii:

Zadnje ?ase vsi na forumu kupujete ene avte ej. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Glede uspe?nosti 007 pri pomanjkljivem mazanju pa navedem podatek, da je en japonski avtomobil prevozil relacijo 70km z okvarjeno oljno ?rpalko. Ta podatek lahko preveri Symon na japonskem servisu 1 km ju?no od njegovega kraja.

Suzuki? Ali Nissan? Predvidevam, da Suzuki, ker Nissan je v Morav?ah....

V vsakem primeru: mogo?e me bo? "po?asi" prepri?al, da ni tole neko nakladanje. :P Ampak ravno firbcat na servis pa res ne mislim hoditi... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

Pa ne mor? dat INO v mazdo. :o

Baje, da je Agipovo olje ful dobro. ?zmeden? Ampak INA mi pa res deluje socialno (vsaj glede na prito?be na?ih sosedov ?ez bencin).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

He he,ni blo ravno te?ko vpra?anje.... :whatever: Ena zgre?ena verzija Poscheja pa?.... :( Samo toti Porscheji (924,944,928) se pa res nikoli niso prijeli! :whatever:

Jaz sem bil ziher, da je en Japonc ampak ne to?no kateri. :whatever: Saj druga?e potem mi je takoj kapnilo ko je MADMAX napisal. :P

Nagrada? Hm ima? ?ast, da mi spolira? avto spomladi! :hohoho:

;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neprivezan - sledi pla?ilni nalog!
Napisano

ja vse se zmeni?, tip ti prizna, da je kriv. ?e je pa rahlo vinjen ti bo pa sploh vse priznal samo, da ne bo? :policaj: klical.

Naslednji dan se bo pa streznil in bo vse zanikal kar se je dogajalo prej?nji dan nakar bo samo tvoja beseda proti njegovi ?e posebej zato ker bo on predstavil nesre?o po svoje ti pa po svoje. Materjalnih dokazov ni ve? ker so avtomobili ?e premaknjeni, :policaj: ni naredil uradnega poro?ila in se lahko obri?e? pod nosom.

To?no! Meni je ?e in?truktor vo?nje to?no takole rekel. :bravo: ?im je treba kak?no ?kodo uveljavljati, klicati policijo.

Men se je v 106ko zabil sosed (ene 45 let- kao pameten in izku?en ?ofer a divja ?ez vas bolj kot jaz). Jaz v klanec gor, on dol ovinek okoli ?karfe, nepregledno skratka. In jaz se ustavim on pa samo: CVVVVIIIIILLLLL vame. ?koda Forman. :P ?koda? Ja pri meni po?en ?migavc in malo zbit blatnik, njemu je visel odbija?. Se pogledava, re?e on da preparkirava ker sva zapirala pot. In on za?ne, da sva itak oba malo kriva, da bova vsak svojo ?(?)kodo :D zrihtala. Glede na to, da ni bilo veliko sem se strinjal. Kaj ?em te?it sosedu. :ne vem: Pa ?e de? je bil in je bilo spolzko in ga na nek na?in ni8sem krivil. ?eprav bi policaji to jasno ozna?ili za neprilagojeno hitrost, ?e se ni mogel ustaviti... Najbolj na jetra mi je ?el takrat itak najbolj na jetra un, ki stanuje tam v ovinku in je naredil ?karfo (ko se je delal asfalt mu je bilo ponujeno, da se zgradi bajta zraven in bi bili brez ovinka, baje) ko je okoli unga soseda in gledal njegovo bogo ?kodo kako je zbita hodil, mene pa ?e pogledal ni. Kao ziher je mulc kriv. :angry:

No v glavnem ?ez par dni je ta sosed kleparju razlagal, da je itak mulc pridivjal in ga je kar neslo vanj. Ko mi je fotr to izjavil bi najraje soseda zaklal! resno ej.... ?ele potem sem za?el razmi?ljati, da je itak pes in, da bo jasno trdil, da sva oba kriva, ?e je njega neslo vame. Ampak ne, jaz du?ica ga nisem hotel zajebati in sem si mislil blatnik bom potegnil ven, ?migovc na odpadu fasal pa pozabil na to. ?e bi bil v resnici jaz kriv sedaj vem, da bi on gotovo klical policijo. Pa je sosed. ;)

Ko se je pa ?tudentka zaletela vame pa sem jo kar vpra?al, ?e pokli?em policijo, ker kriva je 100% ona. Ona ?e tako v ?oku :P prec, da ne ker bo zih ?e kako kazen dobila bla bla... OK potem pa lepo izpolnimo poro?ilo in ga podpi?i. Pa kupon?ek daj takoj. Potem nima ve? kaj praskati, kolikor mi je znano. ?eprav sem na njeni zavarovalnici (MB) moral ?e enkrat opisati celoten potek, ravno tako ona. Najbr? zaradi verodostojnosti.

?e bi ?lovek karkoli mutil bi sedaj 100% klical policijo. Me bo en kreten usiral, da sem vanj pridivjal, da me je neslo vanj. Najbr? je vmes "pozabil" povedati, da sem ?el v klanec gor on pa dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Upam da bo vredu, mam ?e eno na tistmu koncu za pogledat (za isti denar) sam da ima klimo pa 30.000 ve? prevo?enih sam to me ne moti. Bom vidu katera je lep?a pa kateri prodajalec bo manj mutil in imel ve? verodostojne dokumentacije, ra?unov ipd. :):bravo:

Bingo!!! :danzoman:

Mislim, da nima? potem ve? kaj dostiza misliti... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

Jaz navijam za Almero! :danzoman::jupiii:

Po mo?nosti ta prvo (?rno). :D Ma tut ?e ima v resnici 120.000 km ?e vedno bo delala isto. Na? Sunny ima zdaj ?e ?ez 205.000km pa ?e vedno dela BP! Avto nas ni niti enkrat pustil na cedilu. Najve?ja okvara je bila to, da je crknil motor?ek za pranje stekel (za brizganje :D). Ostalo je bilo ?lo v maloro zaradi mene (amortizerji- oto?ek sredi kri?i??a :angry: ). V glavnem zame eden najboj kvalitetnih znamk sploh (bolj kot moja Mazda, priznam).

Skratka z Almero ne more? zgre?iti! Sicer sem tut sam gledal takrat ko sem avto kupoval Almero in Roverja 216 pribli?no iste letnike ampak sem po spletu okoli??in (Rover je bil zbit pa je lastnik zatajil, Almer 3 vratnih 1.6 ravno takrat ni bilo na spregled... :()

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

hmmm.....kon?no nekako realna cena glede na letnik/kilometre/opremo ?e je seveda vse res :)

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=652647 ...bo treba poklicat tegale :)

TAKOJ!!!! Tole ?e je res vse tako kot je bo hitro ?lo v promet. ;) Ma ?e zdajle ko bere? tole pokli?e? si ?e prepozen. Bi mogu ?e takrat, ko si ti post napisal klicati in se zmenit za ogled. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano
Tut o teh letnikih sem ?e razmi?ljal samo... Zakaj bi nabavljal tole, ki je najbr? ?e preve? predihana, manj varna in opremljena, ?e lahko ?e malo na?param, prodam tole in imam recimo l.97 ali celo novej?o. :danzoman: Ker potem kupujem avto za malo dalj?e obdobje. Saj ve?: dokler bo ?lo, pa magar ?e 10 let! Ampak kje je ?e to. :mi pijemoo: Zadnje ?ase ne na?param niti 30 jurjev mese?no.... :whatever:

Druga?e pa naj ti svetujem nekaj, Raje malo po?akaj in kupi nekaj bolj?ega. ?e se bo? zagnal in kupil zdaj nekaj samo na podlagi cene in letnika bo? ?ez pol leta ugotovil, da to ni to kar si hotel. Vsaj jaz to vedno bolj ugotavljam. Imam super avto, dokaj zanesljiv (malenkosti gor ali dol), prakti?en ampak ni to kar "rabim" jaz. Nekaj kar ima ?e serijsko ?porten duh, se da dodatno natunat in porihtat :ouje: (pa ni nujno, da bi avto rihtal, samo da vem, da se dobi dele, da se lahko hvalim kaj se da lahko na avtu naredit :P:D ).

Skratka po?asi in zanesljivo i??i avto! Ne bo ti ?al. Raj?i daj tistih 20 jurjev na mesec zdajle za avtobus kot pa takoj ko bo? kupil avto nanj ?e 50 jurjev za popravila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

To je isto kot Primera GT. Dve se prodajata (sta se) l. 97 enako opreme, na eni ne pi?e kilometrov.

Pa ena ko?ta 650 jurjev druga pa 1.200.000 SITov. :whatever: Je pa vseeno cenej?a bolj realna cena vsaj glede na Nem?ijo kjer ko?tajo od oka od 700 jurjev+.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ampak predvsem zaradi lastne varnosti, ker se nekak ?udno po?utim, ?e nisem privezan, ko vozim.

:bravo: To se tut meni dogaja. Enostavno se bolj po?utim dela avta ?e sem privezan. Bolj pribit v zic. :P

Sam sem zaenkrat fasal eno samo kazen. Ker sem se ?ez glavno avtobusno v LJ peljal. Pa sploh nisem vedel, da se ne sme, ker se vedno ljudje tam vozijo. To sem tut policaju rekel. Druga?e pa sem bil ?isto tiho, ker bi lahko na 106ki na?el kak?no kazen za prevelike gume (samo ?akal sem kdaj bo rekel to. Kako mi je srce ropotalo). Lepo sem ga poslu?al, si vzel na znanje to, da se tam ne vozi ter pla?al kazen. Pa je mir. In hvalabogu je bila to edina izku?nja s policaji! Korektno zaenkrat. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tu se tudi jaz strinajam s Casperjem. Sam se namre? vedno prive?em. Oziroma se ne kve?jemu ?e grem res max. 200 metrov naprej in sem 100% da ne bo policajev niti nesre?e.

Ljudje privezujemo se zaradi lastne varnosti ne zaradi policajev!

Pla?aj in po mo?ko po?ri tale dogodek. Bolje vrabec v roki kot golob na strehi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.