Skoči na vsebino
m6 sw 2007
Napisano

?lovek, to je original olje DEXELIA DPF samo, da je iz mazda autohi?e iz Nem?ije.....?e prinese? original olje zraven, ti noben nima kaj sikat..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Sej kaj pa mu sploh pomaga 200km fura v tem primeru. Regeneracija se mu ravno tako opravi lahko v 20-30kilometrih vo?nje. Ok, drugo je ?e se vmes prekinja. Ampak, ?e se ne, potem ne vidim razloga za dalj?e fure?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Hm, jaz sem pa zadnji? kuril ro?no na servisu ob menjavi sonde lansko leto julija. Od takrat zaenrat b.p. Hvala bogu..naredil pa 28.000 kilometr?kov...

Ko se spro?i regeneracija ga mal bl prtiskam, pa je to to :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ja, na?eloma ima? prav. Ampak, s temi prekinitvami je pomoje tako. Ko prekinja? se ne more tolk spucat, za kolkr se spet nabere. In to parkrat ponovi?, pa saje pridejo do nivoja, ko se ti za?ne lajt?ou...

Zmotno pa je mi?ljenje, ki ga ponavadi sli?im..v stilu. Aja ti ma? DPF..Pol mor? pa avtu ful ti??at..WTF. Ok, ti??i? ga takrat ko se regeneracija izvaja, sicer pa to nima nobene veze...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

?e lu?ka utripa te re?i samo ?e obisk servisa. Lahko da se je filter ?e tako zapacal, da ga sam od sebe ne bo mogel ve? s?istiti. Priklop na tester in ?i??enje filtra preko ra?unalnika ponavadi re?i zadevo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

V Cerkljah naj bi bilo baje -21 danes pono?i. Meni je mazdika v?gala. Mogo?e ene 2-3x ve? obrne preden v?ge. Ampak je pa. Je pa prvih nekaj minut tak zvok, da se mi motor kar zasmili :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

?e prav vem ena mala zmeda.

Od Ajvarja kartica pri meni ni brala ene par map. Moja pri njemu je delala b.p.

Od Mazde6combi njegova kartica pri njemu ni delala oz. je carlink spustil neke mape, pri meni je bral vse. Moja pri njemu je delala b.p.

Go figure.

Ajvar na leptopu v eni mapi ne vidi komadov, da kartico v carlink iz taiste mape ?pila muziko?? :-)

Tko bi rekel, zlo random vse skupi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Pomoje ni? takega, ?e mene vpra?a?. Sem pa tja se tudi pri moji v prostem tekku kaj takega zgodi. Da obrati tko malo zanihajo... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.