Skoči na vsebino
avtoplin
Napisano

Hehe, Slivka, sem mislu da ti bo glede na razmeroma nizek dru?inski prora?un zanimiva ideja, ampak o?itno ti ni. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

@MazdaBoy, odlo?itev je tvoja, dobro se pozanimaj in pretehtaj ponudbe. Cenovno bo verjetno tale SIGAS (akcija) najbolj?a, ker 1.050? je stra?no ugodno, pa ?e da so hkrati preverjeni mojstri v tej ceni. :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Nimam pojma o tem, lahko pa pokli?e? Primo?a iz SIGAS, ?e kaj ve o tem. Upam, da se dobro zmenite, saj bo vo?nja zate kreeepko ugodnej?a. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

uff, ma pa majhen rezervoar ?e ga nafila za 28? -_-

Niti ne, ?e hodi to?it gorivo na Verov?kovo (nasproti Leka), je tam liter 0,7 ?, se pravi nato?i cca. 40 litrov goriva. To naj bi pomenilo, da ima LPG rezervoar dejansko prostornino 50 litrov, ker se tovrstne rezervoarje (?al) lahko polni le do 80% kapacitete. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde v filmih
Napisano

Danes sem gledal film "Smrt in ?ivljenje Bobbyja Z" v njem se ve?krat pojavi rde?a Miata NA serije, ?isto tovarni?kega izgleda. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal?

namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem:

?e govorimo o cekinih, vsekakor. Za kak?ne dirka?ke podvige in izginotje konji?kov glede na benz vo?njo, vsekakor ni. :jezicek:

O teko?i fazi je bilo ?e marsikaj napisanega, no malo kaj od tega pozitivnega. Ivar celo svetuje, da se ji izognemo v velikem loku. -_-

Jaz pa sem danes natankal LPG na Very, cena 0,70 ? za liter. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Najprej sem jo v rikverc malo za?altal in je za?krtalo (tipi?en blesav japonski menjalnik pa?, ?e pri vseh JAP avtih sem imel doslej te?avo z vzvratno prestavo, ko je ob?asno potrebno sklopko ?e na pol popustiti, da prime menjalnik v vzvratno). <_<

Kasneje pa zlezel ven in se ponovno vkrcal z desne strani, ker ?e nisem popravil voznikovih vrat. To bo v prihodnjih dneh po?timal kar dr. Simon Pelko. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde
Napisano

@Mickey, si potem kaj kupil?

V teh vro?ih dneh bi ti ?e priporo?il izdatno preveriti delovanje klimatske naprave (precej krhka zadeva pri Mazdi6 1.generacije). <_<

Meni recimo trenutno spu??a (baje na ZELO tipi?inem delu za 6-ke 1.gen) na cevi za nizek tlak do kondenzatorja (ko jo napolnim dr?i cca. mesec). Diagnozo ji je postavil mazda?ki obvlada?, dr. Pelko. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@?mego, ?e ve?krat smo ugotovili, da je nekaj nastavljena cena in zami?ljena s strani prodajalca, drugo pa tista, ki jo dolo?a tr?i??e (izjema pri tem je, da lahko tudi najde? fanatika na to?no dolo?en tip vozila, ki odkarta mu?ke cekine), skratka vsota ? ali $ za koliko se zadevo kasneje tudi proda. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.