Vrnil Pelkovega Clia, ki sem ga imel od srede izposojenga ter prevzel svojo, vmes pa so mi majstri po?timali voznikova vrata, da ne vstopam ve? v avto kot Angle? ali Japonec, itd.
@MazdaBoy, odlo?itev je tvoja, dobro se pozanimaj in pretehtaj ponudbe. Cenovno bo verjetno tale SIGAS (akcija) najbolj?a, ker 1.050? je stra?no ugodno, pa ?e da so hkrati preverjeni mojstri v tej ceni.
Niti ne, ?e hodi to?it gorivo na Verov?kovo (nasproti Leka), je tam liter 0,7 ?, se pravi nato?i cca. 40 litrov goriva. To naj bi pomenilo, da ima LPG rezervoar dejansko prostornino 50 litrov, ker se tovrstne rezervoarje (?al) lahko polni le do 80% kapacitete.
Najprej sem jo v rikverc malo za?altal in je za?krtalo (tipi?en blesav japonski menjalnik pa?, ?e pri vseh JAP avtih sem imel doslej te?avo z vzvratno prestavo, ko je ob?asno potrebno sklopko ?e na pol popustiti, da prime menjalnik v vzvratno).
Kasneje pa zlezel ven in se ponovno vkrcal z desne strani, ker ?e nisem popravil voznikovih vrat. To bo v prihodnjih dneh po?timal kar dr. Simon Pelko.
V teh vro?ih dneh bi ti ?e priporo?il izdatno preveriti delovanje klimatske naprave (precej krhka zadeva pri Mazdi6 1.generacije).
Meni recimo trenutno spu??a (baje na ZELO tipi?inem delu za 6-ke 1.gen) na cevi za nizek tlak do kondenzatorja (ko jo napolnim dr?i cca. mesec). Diagnozo ji je postavil mazda?ki obvlada?, dr. Pelko.
@?mego, ?e ve?krat smo ugotovili, da je nekaj nastavljena cena in zami?ljena s strani prodajalca, drugo pa tista, ki jo dolo?a tr?i??e (izjema pri tem je, da lahko tudi najde? fanatika na to?no dolo?en tip vozila, ki odkarta mu?ke cekine), skratka vsota ? ali $ za koliko se zadevo kasneje tudi proda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnja je najmanj slaba, predzadnja je pa ?e malo slab?a.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani