Skoči na vsebino
Zavorne plo??ice
Napisano

eno upra?anje, da ne odpiram nove teme, bom upra?u kr tule. Nekje sm najdu eno temo, da je nekdo ?e montiru diske iz 6-ke na F-ko, pa me zanima kok je re?u problem z zadnjimi diski? Predvidevam, da ma 6-ka ?e na pesti rob za felgo, ki ga ma F-ka na disku, pa ?e srednja luknja je ve?ja pri 6-kinem disku :glare: ve? na slikah:

F-ka

Objavljena slika

6-ka

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

To ni ?ala, ?e te zanima eno leto star TDI karavan, dobesedno nov povej. Moj stoji (govora je o plehu) in sem dal oglas ne zaradi denarja ampak ker res stoji :blush: ga je pa ?koda prepolen opreme....?re 6-7, ?e se potrudi? tudi 5,0, sam to pa? ne gre s 170km :hudicek:

MX5 je prevzela njegovo mesto v polni meri, ?ena pa swifta fura...

kaj pa pozimi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

po trm ko to naredis naredi en DIY...bi marsikomu prov prislo..

evo bom naredu posebi temo ;) tukile na sliki so u bistvu ?e razma??ene :) sam ?e zbrusit, pa grejo v ?prickit (na rde?e seveda) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

?e koga zanima,si lahko pogleda tukaj:

http://kitarskiforum.si/viewtopic.php?f=39&t=22147

Druga?e pa kar gre,samo kaj,ko moram stalno ?akati kose.Pa nekaj naredim,pa spet naro?im,pa ?akam... :D

js sm tut mal za?el kot samouk ?pilat, ampak mi ne gre :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kristjan, mislim da ti dobro ve? iz kerga avta je volan - BG serija, jasno brez zra?nih vre?! <_<:P

in to 323F, HB mislim, da je mela spet druga?nega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

To?no tako. Ampak rde?e niso spet toliko huj?e. Naslednja stopnja so yellowstuff. O greenstuff nisem sli?al ni? dobrega. :blush: Niso ne ti? ne mi?. ;)

sam za Mazdo 6 GT se dobijo samo navadne ultimax in greenstuff, yelow pa red sploh ni :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

Glede na to, da bo upgrade bo ultimax ?isto kul.

ql, ?eljusti ?e mam, dobu za 50? komad :D diske pa tut dobim rabljene kmalu, prevo?enih majo cca. 50kkm, jih dam sam podrejat pa je to to :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina. :bravo:

kaj se men bolj spla?a uzet navadne ultimax al Green stuff? (Gledam za Mazdo 6 2.3) :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

DA nebi primerjali tegale.

Duel : Mazda 6 MPS vs Mazda 3 MPS

mislim, da smo o tem ?e mel govora, pa? 4x4 je na ravni progi sama izguba, pa ?e la?ja je 3-jka :)

na progi jo pa pomoje nese? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Cele trojane se je vozila ?kodi?ka za mano pa ni mela nobene lu?ke zunaj, samo 2 modela ki sta mi sledila vsak centimeter.

tist Mondeo, ko sm ga prehitu 5 mescev nazaj tut ni mel nobene vidne lu?ke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.