eno upra?anje, da ne odpiram nove teme, bom upra?u kr tule. Nekje sm najdu eno temo, da je nekdo ?e montiru diske iz 6-ke na F-ko, pa me zanima kok je re?u problem z zadnjimi diski? Predvidevam, da ma 6-ka ?e na pesti rob za felgo, ki ga ma F-ka na disku, pa ?e srednja luknja je ve?ja pri 6-kinem disku ve? na slikah:
To ni ?ala, ?e te zanima eno leto star TDI karavan, dobesedno nov povej. Moj stoji (govora je o plehu) in sem dal oglas ne zaradi denarja ampak ker res stoji ga je pa ?koda prepolen opreme....?re 6-7, ?e se potrudi? tudi 5,0, sam to pa? ne gre s 170km
MX5 je prevzela njegovo mesto v polni meri, ?ena pa swifta fura...
Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina.
kaj se men bolj spla?a uzet navadne ultimax al Green stuff? (Gledam za Mazdo 6 2.3)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
eno upra?anje, da ne odpiram nove teme, bom upra?u kr tule. Nekje sm najdu eno temo, da je nekdo ?e montiru diske iz 6-ke na F-ko, pa me zanima kok je re?u problem z zadnjimi diski? Predvidevam, da ma 6-ka ?e na pesti rob za felgo, ki ga ma F-ka na disku, pa ?e srednja luknja je ve?ja pri 6-kinem disku ve? na slikah:
F-ka
6-ka
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani