Skoči na vsebino
Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Mislim, da mora? to Nejca vpra?at  :P

Nejc je bil samo za Juresov izgovor na koncu. Za?elel nam je RIP oziroma nas je kar pokopal. Je bilo pa verjetno ve? vzrokov zakaj smo mu dojadili. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V prometni imam 1661kg ampak je res nenavadno, da pri?tevajo ?e voznika s 75kg. Realna je pol 1586kg. ?e zmeri velik ampak vseeno ne izgleda neki bistven prirastek te?e napram prej?nji generaciji.

Damn... sedanka je 18 kil la?ja.

Predelovalci se bojijo Skyactive motorja in vpra?anje, ?e je sploh kak?na v na?i domovini predelana na LPG. :)

Zakaj bi pa to delal, ?e pije itak 4,5 kot pravijo proizvajalci. :lol:  :lol:

Ampak res, vsak pameten ne bo eksperimentiral s tla?enjem LPG-ja v visokokompresijsko ma?ino. Pa ?e dodatna jeba zna bit izklapljanje valjev, kar verjetno LPG injektorji ne bodo znali shendlat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Ja, vsazga, ki ga ne poznamo, ga najprej zbrcamo in nalomimo ... ker nikol ne more? bit dovolj previden, lahko da je politik. :hudicek:

Ti kr prid... bo? vsaj kakega spoznal in videl da ni zgolj in le izmi?ljeno ime na forumu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Samo verjetno se nisi nic rabil zavarovanja ... ;) Ker takrat se izkaze, ce je OK ali ni... ;)

To je edino kar je bistveno ... ko jih rabi?, takrat ?ele ve? ali si naredil dober deal. Seveda govorimo za kasko.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bini - skoraj, ampak ne ?isto. Jaz sem stehtal 16" kolo in 18" ter je bilo 16" cca 20kg in 18" 25kg. to je sicer razlike 20kg pri 4 kolesih v masi, ampak ker gre za vztrajnostni moment vrte?ega predmeta je ta razlika kar ob?utna in se dejansko poleg ?irine pozna tudi sama masa kolesa.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Lepo ali ne, je funkcionalno in poceni

Avto sem kupil 16. novembra, zimskih gum nisem dobil zraven, potreboval sem nekaj na hitro - ponudila se mi je odli?na prilo?nost in sem jo vzel (plati??e novo 50?, guma nova 60?).

Lani spomladi sem rekel da kupim 16" lita plati??a sam pole sem pozabil.

Te 3 mesece bom ?e zdr?al evo.

Mazdo sem kupil ker mi je res lep avto in vem da ji malo delam krivico :(

A rabi? 16" Mazda alu plati??a z zimskimi gumami Dunlop WS 5D? Sicer so gor ?e TPMS ventil?ki, sam ker jih ne rabi? jih lahko proda? naprej.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Meni je polico Tina v ponedeljek naredila super, tako kot pred dvema mesecema in zato z veseljem pridem naslednji? spet. Verjetno res nisem ena bolj zahtevnih strank pri lovljenju popustov pri zavarovanjih ampak se je Tina potrudila in na?la ?e popust/dobroimetje za Petrol kartico tako da hvala njej ?e 1x.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

?e bi kaj podobnega spra?eval kako desetletje nazaj in bi takrat imel tolk stare gume bi ti rekel, menjaj. Zdaj je pa o?itno tehnologija tolk napredovala, da staranje ni ve? tak problem, ?e se je le malo mirkalo na gume in se jih ni pregrevalo - se pravi vrtenje gum v prazno in delanje dimnih zaves, ter bremzanje brez ABS-a ali pa vo?nja po razgretem asfaltu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Stari,

Tale tvoj kri?ev pot do nove Mazde je pa way better od tur?kih ?ajfanc biu...

May you drive it well!

P/S: menjaj opis pod avatarjem ;)

Hehe, je BIU, zdaj je pa PIU.

Model avta sem zamenjal, sliko pa moram narest ob bolj?em vremenu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Boss, tebi se pa res ornk pozna da si ?e ?ez 50 ko tako komplicira?. Kaj se pa usaja? na voznem pasu (saj vem, lovil si rekordno nizko porabo da bi se lahko na forumu hvalil). Lepo bi vozil po prehitevalnem kot vsi normalni. A je res tako te?ko direkt z prehitevalnega na izvoz?

You got me ...  sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.