V prometni imam 1661kg ampak je res nenavadno, da pri?tevajo ?e voznika s 75kg. Realna je pol 1586kg. ?e zmeri velik ampak vseeno ne izgleda neki bistven prirastek te?e napram prej?nji generaciji.
Damn... sedanka je 18 kil la?ja.
Predelovalci se bojijo Skyactive motorja in vpra?anje, ?e je sploh kak?na v na?i domovini predelana na LPG.
Zakaj bi pa to delal, ?e pije itak 4,5 kot pravijo proizvajalci.
Ampak res, vsak pameten ne bo eksperimentiral s tla?enjem LPG-ja v visokokompresijsko ma?ino. Pa ?e dodatna jeba zna bit izklapljanje valjev, kar verjetno LPG injektorji ne bodo znali shendlat.
Bini - skoraj, ampak ne ?isto. Jaz sem stehtal 16" kolo in 18" ter je bilo 16" cca 20kg in 18" 25kg. to je sicer razlike 20kg pri 4 kolesih v masi, ampak ker gre za vztrajnostni moment vrte?ega predmeta je ta razlika kar ob?utna in se dejansko poleg ?irine pozna tudi sama masa kolesa.
Avto sem kupil 16. novembra, zimskih gum nisem dobil zraven, potreboval sem nekaj na hitro - ponudila se mi je odli?na prilo?nost in sem jo vzel (plati??e novo 50?, guma nova 60?).
Lani spomladi sem rekel da kupim 16" lita plati??a sam pole sem pozabil.
Te 3 mesece bom ?e zdr?al evo.
Mazdo sem kupil ker mi je res lep avto in vem da ji malo delam krivico
A rabi? 16" Mazda alu plati??a z zimskimi gumami Dunlop WS 5D? Sicer so gor ?e TPMS ventil?ki, sam ker jih ne rabi? jih lahko proda? naprej.
Meni je polico Tina v ponedeljek naredila super, tako kot pred dvema mesecema in zato z veseljem pridem naslednji? spet. Verjetno res nisem ena bolj zahtevnih strank pri lovljenju popustov pri zavarovanjih ampak se je Tina potrudila in na?la ?e popust/dobroimetje za Petrol kartico tako da hvala njej ?e 1x.
?e bi kaj podobnega spra?eval kako desetletje nazaj in bi takrat imel tolk stare gume bi ti rekel, menjaj. Zdaj je pa o?itno tehnologija tolk napredovala, da staranje ni ve? tak problem, ?e se je le malo mirkalo na gume in se jih ni pregrevalo - se pravi vrtenje gum v prazno in delanje dimnih zaves, ter bremzanje brez ABS-a ali pa vo?nja po razgretem asfaltu.
Boss, tebi se pa res ornk pozna da si ?e ?ez 50 ko tako komplicira?. Kaj se pa usaja? na voznem pasu (saj vem, lovil si rekordno nizko porabo da bi se lahko na forumu hvalil). Lepo bi vozil po prehitevalnem kot vsi normalni. A je res tako te?ko direkt z prehitevalnega na izvoz?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da bo Clio zmagal na koncu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani