Slivka, ne vem kak?en obvlada? je ta va? Vseved, ampak pred ?asom sem sli?al, da naj bi imel tudi NSU Prinz (upam, da nisem kaj pome?al) Wanklov motor. Je pa res, da je to makina, ki je stara cca. 40 let oz. ne dosti manj.
Lahko ti odgovorim na vsa vpra?anja, razen glede 4x4 in avtomatika nimam osnovnega pojma kako se zadeva obnese.
Sam imam 2003 letnik, 2.3 166 KM motor. Trenutno imam prevo?enih 331.000 na ?tevcu in od tega z njo LPG sistem potuje ?e dobrih 250.000km. Mislim, da obe ?tevilki sami po sebi povesta, da je zadeva trpe?na in gresta z avtoplinom prijateljsko z roko v roki.
Bencinske Mazde6 tega letnika imajo (za razliko od njihovih dizelskih sodobnikov), VSI verigo in ne jermena.
Poraba vozila je pa lahko zelo razli?na, pri normalni vo?nji je nekje od 8 do 10 litrov, ?e ima? vgrajen sodoben LPG sistem velja ta potro?nja tudi za LPG gorivo.
?e te kaj zanima o Mazdi6 2.3 in predelani na LPG, si lahko prebere? v moji temi;
Svojo posodil prijatelju z Gorenjske, njegovo peljal na rahlo predelavo (denarnice), pri tem pa prevzel (nadomestno) Mazdo6. Vse tri so bencinske in 1 generacije ter imajo 5 vrat.
Vrnil Pelkovega Clia, ki sem ga imel od srede izposojenga ter prevzel svojo, vmes pa so mi majstri po?timali voznikova vrata, da ne vstopam ve? v avto kot Angle? ali Japonec, itd.
@MazdaBoy, odlo?itev je tvoja, dobro se pozanimaj in pretehtaj ponudbe. Cenovno bo verjetno tale SIGAS (akcija) najbolj?a, ker 1.050? je stra?no ugodno, pa ?e da so hkrati preverjeni mojstri v tej ceni.
Niti ne, ?e hodi to?it gorivo na Verov?kovo (nasproti Leka), je tam liter 0,7 ?, se pravi nato?i cca. 40 litrov goriva. To naj bi pomenilo, da ima LPG rezervoar dejansko prostornino 50 litrov, ker se tovrstne rezervoarje (?al) lahko polni le do 80% kapacitete.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred par dnevi je bila za kratek ?as na netu za 1.200?, ?e nisem slu?ajno kaj pome?al.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani