Veliki test moto pnevmatik motorrada - test ko so nove, in potem 4000km pot nato spet test je na koncu imel povzetek voznikov:
VSI bi imeli Pirelli ?e se ne bi izrabil pri 3000km, vsi motorji so bili isti Tiger Triumf, a ta z Pirelijkam je med testom moral zamenjati celoten komplet ker je pri?el do belega pla??a.
O?itno je taktika delati mehko gumo, ki dela ko hudi? a kratek ?as. Kot v F1
Zanimivo da zmagala je pa h?erinska Metzeler Tourance Next, in sem jih tudi vzel - tak test je pravi test, ?e posebej de?ni po 4000km (to je tako kot recimo 20.000km na avtu - tretjina dobe)
Danes v Rovinju tankal dizla po 1,07?! Prosto oblikovanje cen je to omogo?il, prav sem napovedal, da je to dobro za trg, pa Boss ni verjel...sedja je nabavna cena nafte v podnu in se prilagajajo. Kljub temu da so tu samo 3 pumpe
Kar nekaj akcij je sedaj zunaj. Generalijevo kjer dobis celo zastonj sem opisal, sedaj se AMZS daje kupon za 6?, ki velja tudi za druge kategorije in polletne variante.
To gre na motor, mazdo pri gen, no se eno pa smo kriti
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aja zanimiv, js pa nism n? opazu, da bi kaj dodatnega svetilo glede na obrate, edin piskal je pa skos neki
Lahko pa da je lu?ka sam pri kak?ni visoki dodatni opremi.
ali pa celo kakih poznej?ih modelih, ker je prihajalo do te?av, to pa ne vem, sicer pa v navodilih lepo pi?e, da ?e tudi samo premakne? avto je OBVEZNO avto treba imeti pri?gan vsaj 5 min. in pred uga?anjem vsaj 10x pritisniti nad 3000rpm!
Kdo to dela? verjetno je 0,1% teh ki poznajo ta motor in berejo navodila
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pri 6k vbrizgava ne 4k, vendar zaradi porabe vsak spara in s tem unici motor, kdor ga zna voziti mu bo delal do konca. Ce se me motim lucka zagori ob 6k, zato tudi je
Problem je dase ta avto kupuje z ocmi.....
Mene pa zanima, imajo na uradnem servisu kaj tolerance glede na ?tevilo prevo?enih kilimetrov. Ne bo mi ?lo skozi, da bi ga pripeljal, imam pa ?e kak mesec in pol do izteka enega leta.
V servisni knji?ici pi?e po prevo?enih km... po tem predvidevam da je neka toleranca: 200-300 km al manj?
?e eno vpra?anje, pribli?ujem se 60.000 km in me zanima kolk ste kaj dali za servis, tisti ki imate mazdo 3 2012 1.6 tx (zdaj star model)?
Lep dan ?e naprej
Kaj je vzrok, da ne bo ?lo skozi? Ker ?e nisi v SLO ga lahko naredi? kjerkoli v EU samo da vpi?ejo v DSK
A si probal krzisnik zagorje. Men so sami ponujal, res da samo za cas servisa. Samo po moje bi se dal zment za en dan glede na to sa si potencialni kupec
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://cijenegoriva.info/CijeneGoriva.aspx
Danes.....0,47?, na petrolu 0,50?, mi se pa veselimo ko nam kost vr?ejo za en cent
ja dizel se pa bli?a evru
Povezava za deljenje
Deli na druge strani