Skoči na vsebino
Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

Veliki test moto pnevmatik motorrada - test ko so nove, in potem 4000km pot nato spet test je na koncu imel povzetek voznikov:

VSI bi imeli Pirelli ?e se ne bi izrabil pri 3000km, vsi motorji so bili isti Tiger Triumf, a ta z Pirelijkam je med testom moral zamenjati celoten komplet ker je pri?el do belega pla??a.

O?itno je taktika delati mehko gumo, ki dela ko hudi? a kratek ?as. Kot v F1 :)

Zanimivo da zmagala je pa h?erinska Metzeler Tourance Next, in sem jih tudi vzel - tak test je pravi test, ?e posebej de?ni po 4000km (to je tako kot recimo 20.000km na avtu - tretjina dobe)

http://m.motorradonline.de/motorradreifen/enduroreifen-im-reifentest-2013/454797

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Vajper ma mogoce se komplet instalacijo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz v snegu moj klanec ne morem speljati s tcs, saj v trenutku vrze ven gas, on pa govori o klancu strmejsem kot Vrsic.

Zato so pa starejsi avti padali mimo. Zal je pozimi treba avto prirejati razmeram, pa speljevat z drugo brez tcs itd.

1.5 tone v klanec z el omejenim gasom ne more iti.

Lahko da se motim a ker je napisal da zmanjka moci ne more biti drugo, ce bi bile gume bi se vrtele v prazno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ima ta mazda tvoja tcs? Ali je bencinar? Ce mene vprasas niso problem gume ampak...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

spet izstopamo

Danes v Rovinju tankal dizla po 1,07?! Prosto oblikovanje cen je to omogo?il, prav sem napovedal, da je to dobro za trg, pa Boss ni verjel...sedja je nabavna cena nafte v podnu in se prilagajajo. Kljub temu da so tu samo 3 pumpe

http://www.hak.hr/info/cijene-goriva/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kar nekaj akcij je sedaj zunaj. Generalijevo kjer dobis celo zastonj sem opisal, sedaj se AMZS daje kupon za 6?, ki velja tudi za druge kategorije in polletne variante.

To gre na motor, mazdo pri gen, no se eno pa smo kriti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Winter / farm OZ Wheels replika recept

Pelji po gnojnici, pusti da se prime gor malo rumenega makadama in lepo konzerviraj z zmrznjenim zrakom. Pranje pozabi

8d15bba09aa1e1ea80940940cced3a66.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz pa danes tankal polno....podpiram vlado :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes v njo zlil ze 4 poln tank v dveh tednih.....skoda je v tujini. Pa sploh ne zre povprecje 6,6

spet je na rezervi ..........

marec 2014 = 170.000km

danes 207.000km, torej 4k na mesec / 5 tankov 50k na leto........., in to ob ?kodi.... ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Aja zanimiv, js pa nism n? opazu, da bi kaj dodatnega svetilo glede na obrate, edin piskal je pa skos neki  :zvizga:

Lahko pa da je lu?ka sam pri kak?ni visoki dodatni opremi.

ali pa celo kakih poznej?ih modelih, ker je prihajalo do te?av, to pa ne vem, sicer pa v navodilih lepo pi?e, da ?e tudi samo premakne? avto je OBVEZNO avto treba imeti pri?gan vsaj 5 min. in pred uga?anjem vsaj 10x pritisniti nad 3000rpm!

Kdo to dela? verjetno je 0,1% teh ki poznajo ta motor in berejo navodila

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

tista ki sem jo jaz vozil je imela, pa tudi beep za rde?e polje da ?alta? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Ok ti ze ves...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Pri 6k vbrizgava ne 4k, vendar zaradi porabe vsak spara in s tem unici motor, kdor ga zna voziti mu bo delal do konca. Ce se me motim lucka zagori ob 6k, zato tudi je

Problem je dase ta avto kupuje z ocmi.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava wankla
Napisano

Ti res mislis s tem avtom delat 100.000, 200.000?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Srce se ti para ko vidis kaj delajo s teh legend...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdrav vsem skupaj.

Mene pa zanima, imajo na uradnem servisu kaj tolerance glede na ?tevilo prevo?enih kilimetrov. Ne bo mi ?lo skozi, da bi ga pripeljal, imam pa ?e kak mesec in pol do izteka enega leta.

V servisni knji?ici pi?e po prevo?enih km... po tem predvidevam da je neka toleranca: 200-300 km al manj?

?e eno vpra?anje, pribli?ujem se 60.000 km in me zanima kolk ste kaj dali za servis, tisti ki imate mazdo 3 2012 1.6 tx (zdaj star model)?

Lep dan ?e naprej

Kaj je vzrok, da ne bo ?lo skozi? Ker ?e nisi v SLO ga lahko naredi? kjerkoli v EU samo da vpi?ejo v DSK

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje nove Mazde3
Napisano

A si probal krzisnik zagorje. Men so sami ponujal, res da samo za cas servisa. Samo po moje bi se dal zment za en dan glede na to sa si potencialni kupec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.