Danes sem malo osvežil usnje na volanu z posebno barvo za usnje. Tudi Gelipterju sem posodil to žaubo, da je očedil volan na svoji benzinarke. Da,tudi na benzinarkah deluje.🤗 Uporabil sem pa tole sredstvo. Usnju povrne črno barvo in prekrije rahlo na"eto usnje.
Jaz bi jih ravno obratno,spredaj in zadaj črno in sredina nespremenjena pa še obribale se nebi!😊
Najrajše bi pa imel kot je tovarniško.👍
Ah, potem bi bilo šele smešno.🤪 Sem se žrtvoval za vas, da vidite ostali, da ni v redu, da so sanke cele črne ali šekaste in da se ne zastonj martrate s tem. Ampak kdor ne proba, ta ne ve. 🤗
Ja res je ,kot kaki ročaji od mreže za u štarcuno.....😆😂🤣
Samo so pa opazne. Celo poštar je pohvalil te moje šekaste sanke... pa soseda tudi.
V bistvu skoraj vsi. Je pa opazna moja 6- ka že od daleč, ko vidiš te sanke preko streh drugih avtov.
V bistvu, če govorimo resno, bi prišlo v poštev edino to, da se sanke nekako snamejo dol in potem, da se pobarvajo v mat črno barvo kot se zahoče s kompresorjem. Ta plasti dip gre prehitro dol, če bi kaj vozil na strehi. Ampak, resnici na ljubo, mi cele črne sanke izpadejo ful čudno. 🤔
Prav tako sem se lotil barvanja boss-ovih sank. Ko sem jih pobarval cele v črno barvo, mi ni bilo preveč všeč. Tako, da sem naredil nek kompromis. V živo izgleda kar odštekano.
Mazda 6 ima top notranjost. Na srečo sem edini, ki mu je notranjost CX-30 pusta.
Mogoče si se samo malo nerodno izrazil. Če si mislil s tem, da ima 6-ka lepšo armaturo kot CX- 30 se absolutno strinjam. 6-ka ima nasploh eno izmed najlepših armaturk. Pozneje so stvar "prečistili", kar pa ni nujno tudi bolje. Vsaka generacija ima manj stvari na armaturkiin vedno bolj ravne so. To, da je od 6-ke arkaturka všečna, mi vedno potrdijo, čeprav neradi, tudi lastniki bmw-jev in audijev.😉
Tudi meni je bila eden izmed razlogov za nakup notranjost avta. Brez nepotrebne navlake, raznih zaslonov na dotik ali kičastih stevcev. Vse lepo pregledno in kvalitetno. No kak majhen čriček se žal vseeno oglasi. Edino tisto svetlečo plastiko bi lahko že enkrat ukinili, pa baje naj bi bila še precej občutljiva na praske. S kom jo čistite?
Ne vem kaj rabiš še poleg tega kar ima Mazda za samo vožnjo? Eni so notri tako načičkani, da sploh ne veš, če si v avtu ali v letalu....
Potem pa vozi varno, če pa iščeš neke gumbe povso po armaturki... 😁
Itak. Mazda ima, za moj okus, eno izmed najlepših notranjosti. Pa ni to samo moje mnenje. Skoraj vsak, ki se vsede v mojo mazdo je podobnega mnenja. Upam samo, da je ne bodo digitalizirali preveč z raznimi cirkuškimi vložki ala večbarvimi zasloni. 🤔
Nič takega, to bi znal tudi sam razstaviti, verjamem pa da tudi vsak drugi na tem forumu 🙂
Ampak nazaj sestaviti pa zelo verjetno ne 😁 Se vidi @Deeyan, da imaš kar nekaj izkušenj, brez katerih tega vsekakor ni priporočljivo delati sam doma ... verjetno pred sestavljanjem temeljito očistiš naležne ploskve in vgradiš nova tesnila?
Za tole na servisu menda računajo cca 300 evrov.
Bravo 👍 (škoda, da nisi moj sosed)
Tudi jaz bi znal to razstaviti. Celo televizijo sem enkrat razstavil. Vse lepo in prav, televizija je delovala, edino slike in zvoka ni bilo. Drugače pa je špilalo. Verjetno bi bilo enako tukaj. 🤗
Mater je kr neki razdiranja pa odklapljanja. Ker sm na tem avtu to prvic delu mi je kr vzelo celo popoldne, zacel sm ob cca. 11h zutri, koncal sm pa okrog 19h ure, s tem da sm sou umes se na kosilo 🙂
Uh, do tja je še daleč. Pohvalno, da, si se lotil tega opravila sam. Jaz si tega verjetno ne bi upal. 🤔
pred 8 urami je SpEkTr napisal:
Ja, pohvalno. Jaz pomoje do 180 tisoč ne bom prišel, bom že prej na turbo bencinarju
Dej, če se ti da. Ker če skos utripa pol ful zavaja in jaz bi tud zavil.
Sem pa prepričan, da če tole zadevo objavim na BMW forumu, da bo enozložno rečeno, da lahko desno, pa če imaš voljo lahko še mal podriftaš skozi, seveda brez vklopljenega žmigavca.
... pa z obvezno spuščeno šipo in roko obvezno zunaj.
Odločil sem se za nakup "nove" Mazde 6 letnik 2020 (dizel 1.5) pri pooblaščenem prodajalcu.
Gre za nadomestno / testno vozilo, ki je imelo 5500 prevoženih ob prevzemu.
Pred nakupom mi je bilo rečeno, da bo vozilo ob mojem prevzemu pregledano iz strani serviserjev - vendar v kolikor pogledam v digitalno servisno knjižico ni zabeleženih nobenih servisev. Zanima me v kolikor so takšni servisi obvezni ob predaji testnega / nadomestnega avtombila iz strani Mazdine politike?
Namreč občutek imam, da pri avtu nekaj ni popolnoma OK. Prestavljanje iz 1 v 2 brzino namreč "zaskoči" oz se prestavlja z uporom - težko bi to opisal z drugačnimi besedami. Menjava iz 1 v 2 brzino namreč ni "smooth" kot pri ostalih (npr. iz 2 v 3 ali pa iz 3 v 2, itd...). V kolikor je avto pri miru gre samo menjavanje popolnoma OK in brez nobenega upora.
V nakup tega (novega) avta sem šel v želji, da imam končno mir z servisi in popravili.
Vem, da je še avto v garanciji in bom šel vsekakor na uradni servis. Jezi me samo to, da če so pri prodajalcu vedeli za to težavo in mi prodali tak avto - namreč od moje testne vožnje in nakupom je minilo 7 dni. Vozilo je bilo v vmesnem času v uporabi.
Avto je v garanciji in če te karkoli muči, je sedaj čas, da ti to rešijo. Vztrajaj, da ti to popravijo, če ti ni všeč. Ne smejo te odpraviti z besedami, da je to normalno, če ti smatraš, da ni. Sicer pa kot so že drugi napisali to se da rešit pozneje z menjavo olja v menjalniku z najboljšim na tržišču.
Alex ne tega brat... se strinjam, kabrio res ne sme biti dizel in tukaj ni kaj za dodat. Ker to je fun car in tukaj poraba ni glih pomembna - raje enga turbaka al pa V6.
Saj midva Boss nisva zagrizena pristaša dizlov, se mi zdi. Ampak, če že benzinar, potem je zaželeno, da je dobro krmljen in z veliko konji in velikoooo navora. Vse ostalo so mlinčki. Zato pa raje dizel, ko se vsaj približno nekaj zgodi, ko daš gas, razen tuljenja motorja pri mlinčkih.🤗
Ampak, zanimivo je, kako uživajo prehitevati s temi prikolicami zadaj. Prav iščejo nesrečo. Nekaj podobnega sem videl lani na avtocesti proti Ljubljani
Samo, da je bil v glavni vlogi en švabo z bmw- jem, ki je zadaj vlekel prikolico s čolnom. Prav tako mu je pričela ta prikolica opletati po celi cesti a se je na srečo nekako ustavil na odstavnem pasu. In tudi ta me je prehiteval pri veliki brzini. Najbrž pozabijo, da vlečejo kaj zadaj. 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem malo osvežil usnje na volanu z posebno barvo za usnje. Tudi Gelipterju sem posodil to žaubo, da je očedil volan na svoji benzinarke. Da,tudi na benzinarkah deluje.🤗 Uporabil sem pa tole sredstvo. Usnju povrne črno barvo in prekrije rahlo na"eto usnje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani