Skoči na vsebino
Alfa Romeo
Autobianchi
Bentley
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Citroën
Cupra
Dacia
Daewoo
Daihatsu
Dodge
DS
Ferrari
Fiat
Ford
GMC
Honda
Hummer
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
KIA
Lada
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lincoln
Mahindra
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Proton
Puch
Renault
Renault
Rolls-Royce
Rover
Saab
Seat
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Škoda
Toyota
Volkswagen

Volvo

in gotovo sem še kakšno zgrešil,

je prva misel: BMW...

Ta je dobra.....:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ja pol bi pa sigurno dobu sodnika za prekrške pa krepko kazen. 😶

Glede tega, da je Slivka samo pomagal, spravit kamion iz zoprne situacije ga noben sudija ne bo preganjal. V kolikor pa bi kdo bil smartass pa se lahko vedno postavi kontra vprašanje a pri nesreči ne sme nihče opozarjat na možnost naleta, če ni policaj ali pa redar.

Drugače pa tukaj ni druge kot da se vsak dan kliče policaje naj naredijo red na dostavni cesti. Če ne pridejo pač klic ponavljaš.

Saj ga tudi jaz nebi,zaslužil si pa je 🥴

Boste morali zarisat gasilsko pot in bo mir,verjetno.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Danes opravijo dobavo s "šleperjem" oz. z vlačilcem s polpriklopnikom. Zaradi množice napačno parkiranih avtomobilov šofer nima kje obrnit, zato se dva sodelavca postaviva na glavno cesto in jo zapreva, šofer pa porikverca šleperja v krožno križišče, da bo potem odpeljal naprej. Med tem, ko je šofer rikvercal v krožno križišče, pa se en model (znamke avta namerno ne bom zapisal) odloči in prehiti kolono, ki sem jo ustavil, ter pripelje v krožno križišče mimo mene. Seveda ni pričakoval šleperja v križišču in se mu ni uspelo ustaviti. Škode ni bilo veliko, je pa možakar takoj klical policijo. Ko je policija prišla, začnem jaz razlagat, da šofer ni imel kje obrnit in da sem jaz na tej strani ustavil promet. Pa se model oglasi in razloži, da jaz nisem uradno pooblaščen, da lahko usmerjam promet in da nimam kaj ustavljat promet, da to lahko naredi samo policaj ali medobčinski redar in da mora policaj še mene kaznovati, ker sem skakal po cesti in s tem ogrožal sebe, ker bi me lahko kdo povozil in še promet sem oviral, ko sem skakal po cesti...

Policaj je samo vse popisal in zdaj čakamo poziv k sodniku za prekrške. Moram pa na kakšnem koledarju preverit, če ni mogoče kakšna ta-prava luna...

Če nisi onga v BMW-ju na g***c si zapravil edinstveno priložnost....😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ADITIV DATACOL - MAZDA 2.2 Dizel
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Po opravljenih parih regeneracijah so se le-te ustalile na vsakih nekje  235-240 kilometrih. Tudi 250 je bilo nazadnje. Tako, da tudi tukaj vidim izboljšavo oziroma so se intervali znatno podaljšali. 👍

Super,še malo pa bo čist kot bencinar.....🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 3 urami je Deeyan napisal:

Js sm si bolj kot ne iz fore narocu tele, pa morm za1x rect 👍 napram Boschu, ki so res ze novi cvilil, pa ni blo vazno mokra al pa suha sipa. 

€ 12,97  47%OFF | Car Wiper Blade for Mazda 3 6 CX-3 CX-5 CX-7 Car Accessories for Mazda3 Mazda6 Axela Atenza Front Windscreen Windshield Wipers
https://a.aliexpress.com/_mOZSNn2

Po ročaj kako bodo prestali zimo in poletje..... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 57 minutami je Slivka napisal:

Pri tej Mazdi 626 berem spodaj v opombah: "Prvi lastnik, zelo ohranjen."

Zdaj pa mi ni jasno, a je zelo ohranjen prvi lastnik ali je zelo ohranjen Mazda...

😃😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 47 minutami je NevLado napisal:

Ej sm odpru za foro k sm meu vse pod zaznamki v brskalniku. Prej sem imel svega in svašta bookmarkano. Zdaj sem pa malo čistke naredu, ni potrebno več dnevno spremljanje trga. :D Uglaunem cene so zelo zanimive, takšne kot najine 2017 izpod 22 jurjeu sploh ne dobiš več. Tudi če je shitty.

Ta je pa res huda,da daš za avto 17 letnik 25k in več.....Rajši kupim avto iz zaloge po stari ceni in je to to. Pa če tudi ni prave barve....😂 

Ps; še pravi čas ste menjali z mano vred....👍

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 47 minutami je NevLado napisal:

Mislm okej, gledam zdej in obstaja tudi bencinska različica.

Recimo da vsak mesec natankam 100ko vsaj 1krat. Pa da tisto spuca sistem. Ventilov itak ne more spucat zaradi direktnega vbrizga. Nevem kaj bi mi to doprineslo zares. :huh:

Šobe ti spuca....😉 kot jih 100tka,če ti jih....🤔

pred 2 urama je Alex napisal:

Največja in najbolj opazna razlika je ta, da liqui moly ne veže vode nase, ki je v rezervoarju in v pa v samem sistemu goriva. To se pozna tudi pozimi, ko tako izloči veš parafin. 

Datakol veže vodo nase, pri tem zviša malo temperaturo izgorevanja in  posledično tako tudi voda skupaj z gorivom "zgori". Druga, pomembna stvar je ta, da izredno lepo topi nečistoče, ki se pojavljajo v sistemu in samem motorju. 

To smo lepo videli ob predstavitvi. Tudi injektorje fajn "spuca". 

To sicer opravi tudi liqui moly, a mnogo slabše in nekako na pol. Takoj sem opazil zjutraj boljši in takojšen zagon motorja. Pa tudi nekako bolj tiho deluje, odkar sem vlil flaško noter. 😊 

Nisem zaposlen pri tej firmi, samo svoja opažanja povem. 🤗

Te bojo zaposlili,če jih boš tako hvalil.....😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 5 urami je dvorjan napisal:

Včeraj zvečer sem veselo zavil na Trojane na krofe. No, da se mi še dolgo ni ne dremalo, še manj spalo, pa je poskrbela srna z metodo "brake check". Ja, ko pohodiš do konca, zavore res primejo, čeprav na mastni cesti in z zimskimi gumami.

Epilog: avto in srna brez kontakta in brez škode, jaz pa imam kako minuto življenja manj. 😃

Žvižgača nabavi in ti ne bo potrebno bremzat pa še živel boš dlje in brez skrbi..... 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 20. 1. 2022 ob 13:37 je Bini napisal:

Zaenkrat še nisem nič naredil,sem pa od Mazde dobil tole obvestilo za posodobitev zemljevidov in bo treba kaj naredit na tem ,hvala Mazda..... 😊

Screenshot_20220120-132828~2.png

Evo ,uspešno sem posodobil navigacijo na moji CX30.....😊 :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Že takoj lahko opaziš razliko. Mol je lepo prozorne barve, petrolova je zelo motna. Ko ju streseš in premešaš, se petrolova zelo peni, kot kako pivo, molova sploh nič. Tudi v dodanih aditivih, ki ščitijo motor, prednjači mol. Omv- jeva naj bi bila podobna Petrolovi. Tako, da se že veselim mol-a v Sloveniji namesto omv. 👍

Pri nas je MOL-a kolikor hočeš.... 😀

Nekaj je naredil svojih potem pa jih je kupil od Tuš-a in AGIP-a.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 34 minutami je Slivka napisal:

Danes čakam tovornjak z jeklenkam kisika. Končno zvoni telefon - kliče šofer:

- "Ja, jast pa danas ne morem k vam."

- "Možakar, ne se mi zezat, za čez vikend nimamo dovolj, pridi, pa če še tako pozno, tu bomo čakali. če ne jaz, pa popoldanski."

- "Ne, ne, ne razumijete. jast sem že pri vas, ampak ne morem do vas."

- "Eee, kaj?"

- "Pa prit pogledat sem gor, jast ne morem do vas."

Grem pogledat in...

IMG_20220121_124852970.thumb.jpg.234363009da75a0ed5f32ba9b6016a7e.jpg

... presenečenje. Ni ne BMW ne Audi. Potem sva s šoferjem povedala nekaj stavkov, ki ne sodijo na forum ter ročno zložila jeklenke s tovornjaka, jih odkotalila kakšnih 50 metrov naprej, jih dvignila na rampo in spravila v naše skladišče. Nato sva pa prazne jeklenke ročno sneai z rampe, jih odkotalila 50 metrov v drugo smer in jih ročno dvignila na tovornjak. Ko je tovornjak odhajal, je bil ta avto še vedno tam.

Mimogrede omenim, da ima vsaka jeklenka okoli 60 kg, v njej je pa 14,5 kg plina. Prazna torej tehta okoli 60 kg, polna pa okoli 75 kg. V vsaki paleti pa je 12 jeklenk. Koliko je bilo fizikalcev? Bilo jih je eden, pa še ta razvajen, saj vozi Mazdo. Ja, pa še šofer je pomagal...

Vsaka ti čast,takega jaz rabim za drva cepat.....😊😃😂

Opa,pa novo profilno imaš.....:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 26 minutami je NevLado napisal:

Evo jaz sem dobil kitajski merilček!

Nažalost je natančen samo na eno decimalko ker kaže v mm????... ko pomerim pokaže 0,1 ali pa 0,05, nema izmedžu :( 

Ampak ja, je potem tako kot pravite, tam okoli 100 mikronov, očitno zaokroži na dol.

Screenshot 2022-01-21 at 08.55.54.jpg

Nič sekirat, ko ti bo zaokrožil na 0.00 ga nehaj prat pa čimprej prodat....😁 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.