Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

mal smeha

itd...mozne realne menjave, seveda za avtomobil ali kombi. lahko tudi z mojim manjsim doplacilom. registracijo pustim.l

kako pa reg. pusti?? :ne vem:

mogo?e je mislu cestni sklad... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sli? se sam neko hre??anje :P

V petek prlet na Raceland pa bo? sli?al Magnaflow v ?ivo :D

ma hr??anje odmisli? pa je to to :D

druga? ga bom pa tut pri seb kmal sli?u u ?ivo :P

post-1139-1306268774_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se ti zdi znano

Make and model: Ford Mondeo 2.3 Auto

On sale: Now

Price: ?17,695 - ?23,195

Engine: 2261cc petrol

Power161 PS at 6500rpm

Torque: 154lb ft at 4200rpm :hudicek:

ne mi re?t, da je spet Mazdin motor v fordu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja no sej u bistvu presega 1.3 oz. una 1.8, tko da vragsigavedi kaj je pol prov, no pa sej ni bistveno! :D

presega ?e, ampak ?e je pod 1350 se navzdol zaokro?i ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lih zarad te oznake 1.9 mam jaz na sumu da gre za tisto ve?-barvnico! :P

Ker ponekod se GT motor iz tastare generacije zasledi z oznako 1.8, drugod pa 1.9, ccm-jev ima namre? 1840! :hudicek:

to je bla podobna zadeva kot pri 323F BJ z 1.3 motorjem, ki jih pri nas ozna?ujejo z 1.4, prostornine ma pa 1324ccm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej a si ze ker starejsi rdec avto vidu da ni bil zbleden, poglej kaksnega golf 2 majka, so povecini ze kr usi pinky.

moj :harhar:

letnik pa konji sovpadajo z KLDE... :ne vem:

sam 1.9??!

zaka pa rdeci niso metalik (bili) ?

najbr? misli 1.8 BP :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zadnji letnik 16V pa po besedah kolega je avto res lepo ohranjen. Edino cena (ok pa feltne in pragovi) je glupa, tip ga je kupil nedolgo nazaj za 1800?. Druga?e pa zelo dober avto pa celo ABS ima kar je tudi redkost. Zaradi prostorske stiske je imel baje 16V ali klimo ali pa le ABS. :hohoho: S klimo ga ima samo moj kolega pa baje je ?e en primerek, za ABS pa ne vem, ?e jih je kaj ve?. :blink:

ko sm sliko na hiter vidu sm ?e mislu da je Williams :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo en update za nove feltne in gume. Zadevo sem ?el v?eraj zjutraj homologitrat, homologacija je potekala brez problemov, majstr je vn uletu s fotoaparatom in poslikal cel avto, izpolnu sem zahtevek za predelavo, ?el pla?at 49 ojri?ev ( homologacija in karton?ek za homologacijo, samo homologacija pride 34 ojrof ). med tem je pa mojster pogledu, ?e vse ?tima ( da so papirji pravi in gume prave dimenzije ) potem mi je pa samo ?e izdal karton?ek in rekel sre?no vo?njo :)

Orientacija stro?kov :

- Plati??a 200 e

- Gume Kumho Ecsta ku31 348 e minus popust se pravi 300 e z monta?o

- Nove matice 16 e

- Homologacija 49 e

- Kebab 3.5 e ... la?en sem bil pa?

Vse skupaj me je pri?lo 568.5 e

Pol se pa vpra?a? ?e se spla?a?... :D doda? ?e 200 e pa ma? novo F-ko :)

s tem gumam bo? ziher zadovoljn ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Pri tak?ni in druga?ni eksotiki bo? ves eventuelno prihranjen denar od benza zmetal v drage dele. ?e ?e bohnedej kaj crkne, naj bodo vsaj kosi dostopni, tud na to mor? mislit.

morem potrkat, js mam 21 let strga in zaenkrat nism menju ?e n? drujga razen prednjih diskov pa s platinam sm mel enkrat probleme, to je blo pa vse :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj je ta kako nulo preve? napisu za 20 let star avto 6000 EUR :vskalo::vskalo:

ne dolgo nazaj je bla cena 2500? in tega dnarja je vredna, ?e je v piko :angry: 6k? pa pod nobenim pogojem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dejan, ?e si padu tehni?nga, to vrjetn zstopjo d ni brezhibna makina - po neki logiki! :P

ravn o tem govorim :D

Ko ti enkrat vzamejo tablice zaradi predelav si ga itak oplel in ne dobi? niti preizkusnih. Dobi? kolikor vem posebno opombo, da so ja bolj pozorni.

Deeyan jaz bi na tvojem mestu vrnil avto v original stanje kar se ti?e zunanjosti in pustil tak?nega sleeperja kot ga je imel Zelc. ;)

v original stanju je ?e zdavnaj ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

js sm v trzinu tut lahk dvignu za avto s poteklim tehnicnim. :)

kao moral sem podpisat da osebno jamcim da je avto tehnicno izpraven.

men pa niso hotl dat niti tam kjer sm padu tehni?nega niti na AMZS-ju, pol je bla pa ?e itaq tolk ura, da nism mogu nikamor ve? it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.