Zadnji letnik 16V pa po besedah kolega je avto res lepo ohranjen. Edino cena (ok pa feltne in pragovi) je glupa, tip ga je kupil nedolgo nazaj za 1800?. Druga?e pa zelo dober avto pa celo ABS ima kar je tudi redkost. Zaradi prostorske stiske je imel baje 16V ali klimo ali pa le ABS. S klimo ga ima samo moj kolega pa baje je ?e en primerek, za ABS pa ne vem, ?e jih je kaj ve?.
ko sm sliko na hiter vidu sm ?e mislu da je Williams
Evo en update za nove feltne in gume. Zadevo sem ?el v?eraj zjutraj homologitrat, homologacija je potekala brez problemov, majstr je vn uletu s fotoaparatom in poslikal cel avto, izpolnu sem zahtevek za predelavo, ?el pla?at 49 ojri?ev ( homologacija in karton?ek za homologacijo, samo homologacija pride 34 ojrof ). med tem je pa mojster pogledu, ?e vse ?tima ( da so papirji pravi in gume prave dimenzije ) potem mi je pa samo ?e izdal karton?ek in rekel sre?no vo?njo
Orientacija stro?kov :
- Plati??a 200 e
- Gume Kumho Ecsta ku31 348 e minus popust se pravi 300 e z monta?o
- Nove matice 16 e
- Homologacija 49 e
- Kebab 3.5 e ... la?en sem bil pa?
Vse skupaj me je pri?lo 568.5 e
Pol se pa vpra?a? ?e se spla?a?... doda? ?e 200 e pa ma? novo F-ko
Pri tak?ni in druga?ni eksotiki bo? ves eventuelno prihranjen denar od benza zmetal v drage dele. ?e ?e bohnedej kaj crkne, naj bodo vsaj kosi dostopni, tud na to mor? mislit.
morem potrkat, js mam 21 let strga in zaenkrat nism menju ?e n? drujga razen prednjih diskov pa s platinam sm mel enkrat probleme, to je blo pa vse
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mogo?e je mislu cestni sklad...
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani