Skoči na vsebino
dodatek k olju
Napisano

v dodatku se nahaja veika koncentracija teflona. kateri se prime na kovino.

Ja to sem pozabu napisat. Teflon je pa baje najbolj spolzka stvar takoj za mo?efitom.

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

jst sem prosil samo za fizikalno razlago...ker ?e motor-up deluje, potem le-ta mora biti.

No?em pa izpodbiijati nobenih va?ih dobrih izku?enj s tem sredstvom in jim povsem verjamem.

Hja razlaga. ?e se ne motim je nekaj podobnega:

Dodatek se prime stene cilindra, (pomoje predvsem tam kjer ne dihta dovolj) in naredi nekak?no za??itno plast. O?itno tudi bolje odvaja toploto. Bolj ma?e, manj trenja- ve?ji izkoristek.

Tako poenostavljeno. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Al sta SWIFT in MINI od iste mame?
Napisano

Zdaj si pa odkril toplo vodo... ;)

To so mu ?e takoj na za?etku o?itali marsikje (?asopisi, ocenjevalci). Ampak meni je v?e?. Resno prav v?e? mi je tale mal?ek. Res je malo majhen (omejena uporabnost :P) ampak ej, meni je v?e?! Nekje sem sli?al, da bo mogo?e pri?el ?e 4x4, GTi pa itak ?e pride. :bravo: Govori se okoli 150 konjih na 1.5 motorju.

?ivi ostali in videli. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top Gearova lestvica
Napisano

Sosedje bodo takoj mislli da prodaja? drogo in da si se iz po?tenega dr?avljana (?oferja ?kodilaka), prelevil v mafija?a! :hohoho:

Samo tale stereotip res dr?i. Takoj ko kupi? drug avto in naredi? malo ve?ji preskok ali pa, da se jim tako zdi (en kao ful drag avto od oka v resnici je bil pa lih tolk kot njihov Clio :P) si takoj nekak?en mafijec. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Jah pomoje je ta motor up pa? namenjen bolj starej?im motorjem. Oziroma starej?im po zasnovi. Zadeva je ameri?ka tam pa vemo, da so motorji narejeni z veliko ve? tolerance. In mu potem tole toliko pomaga. In tut starej?i evropejci so ?e bolj tako tako. Sploh kak?en Opel pomoje (ki je na ?alost pa? pod GM).

Sicer sem dal nekaj takega v svojo 106ko in ?e je bila razlika? Ne vem, mogo?e. Avto je v glavnem kar dobro letel pa glede na to, da je bil kar dobro nati??an se je kar dobro dr?al. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja mazda 323 BG sedan
Napisano

A tista ma?kara si ti? :bravo: Res lepa zgodba. Dru?inski avto iz roda v rod. Kot dru?inski zaklad. :cheers:

Dobre ima? kolege, da so ti tako presene?enje pripravili! Lepo. Prej je bil ?e bolj tak a sedaj.... Seveti se kot nov. :bravo:

In odpeljala sta se v son?ni zahod. Happy end. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nissan z350
Napisano

Tako so mi rekl mojstri na servisu, kaj je res pa ne vem.

Soti ampak tole so te ziher nategnili. Ali pa so mislili za menjalnik, bremze pa delo... :whatever:

Bremze ajde recimo 50 jurjev ne 500. :huh: Nemogo?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

tudi ?e pride nad 3000 obratov in ?e gas ne dr?i? avtgo n? ne cukne, ampak normalno hitrost pada...torej ni panike! Truga je pa zaradi zelo krhkega pleha in brutalne mo?i za to te?o..... TO JE TO!!! :bravo:

Kaj pa ?e. Saj ve? da? v ni?jo pred ovinkom in pohodi?. :ne vem: Vsaj jaz sem tako sli?al. :whatever:

Tisto o te?i in mo?i pa itak... Kot Swift GTi. Ko sem bil ?e bolj mul?kast bi ga kupil ampak mi ga doma niso pustili. :rispekt: Hvala. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Me pa prov zanima, kater stroj je pol po ?tevcu najhitrej?i tle gor, ker jih je kar enih par ko znajo letet 240, ?koda da se ?ofer RX7ke ni? ne javi, al pa se jo ne upa peljat ?ez 130! :ne vem: :hohoho:

Ene 270 ma da gre. :bravo: Vsaj od Shinerja 200 sx z 270 konji gre toliko. ;)

?eprav sem malo ?tudiral, ?e bi mel tak avto (Rx-7, 200 SX). Bi ampak si tut ne bi upal vedno gas do daske pohodit. Neomejeno konjev na zadnjih kolesih, turbina, ki te preseneti in dodatno rukne.... sramezljiv Zna biti grdo. Sem bral, da je bilo velikoo RX-7 razbitih na kak?nih ovinkih, ko je folk pritisnil gas, za?ne ?opat ?e druga turbina in takrat cukne, rukne in ode zadnji konec v jarek. :( Tut veliko Turbo petk so mul?ki takole zbili baje. Pred ovinkom v ni?jo, da bo hitreje potegnila ?ez ovinek. Takrat se je pa avtu odtrgalo, turbina na polno dovajala in hop v jarek.

Skratka konje je treba spo?tovati in se jih po malem bati. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

:bravo:

Saj jaz sem na za?etku tut kar po?iral podatke. Najde? vse mogo?e variante avtomobilov celo take, ki se v SLO niso prodajale in to vidi? in se sekira? zakaj niso.

Ja prazna polja so bedna. :whatever: Pa ponavadi ravno tam, ko bi te najbolj zanimalo (pospe?ki, kon?na :P ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a je to dober nakup?
Napisano

...edini tam je, ki j moker. mrbit je potou?en od to?e... :ne vem:

?e se jaz kaj spoznam je to slikano zjutraj pa je mogo?e ?e rosen? :whatever: Ali pa po de?ju... Saj moj je tut velikokrat moker in polhen kapljic pa ni potol?en. :lol:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a je to dober nakup?
Napisano

...je pa res da ni lih vro?a roba tole.

To bo najbr? to. ?e bi bil 5 vraten bi ?e ?el.

Hja 1. lastnik pa ?e servisna knjiga. :bravo: Tole se spla?a pogledat it, samo enga mehanika sabo vzemi. Edino motor je malo ?vohotcen ampak OK to je stvar okusa in potreb. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bi vozil kdo Tojoto?
Napisano

?ar Toyote MR2 je pa motor nad zadnjo osjo :) pa pogon zadaj :) poleg tega je avto relativno majhen in lahek... :D

Oh yeah!!!! Ferrari style. V bistvu je bil mi?ljen kot poceni Ferrari. :bravo: Samo cena je pa ubita?na. :huh:

Kva se mole tole dr?at (mi?ljeno bolj kot FR) pa ?ez ovinke it. Samo ko ti tole uide je tut bolj tako tako. Kt Por? k ma pa motor ?ist v riti. :hohoho: Zajebano te?i??e pa to. :ne vem: Ampak bi mel tole vseeno. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To realno al je blo kej (ful) klanca? :blink:

Pomoje, da ga je iz aviona vrgu. :P

Hja ve?ina nas z 1.5 motorjev se gibamo okoli 180km/h po ?tevcu tak da ne vem kje si ti dobu ta?no hitrost. :whatever: Dolina do kraja, ?etrta do blokade pol peta pol pa ?e zmanjka dolin pri nas (al pa so ovinki in mor? bit ?ist norc). :) In koliko so obrati kazali?

Skratka ne verjamem.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ta je na? ?
Napisano

Res je :rispekt: , cena je zelo zanimiva :cheers:

Hehe samo res je lastnik cel roman napisu. Za vse informacije pa pokli?ite druge, ki se prodajajo za 300.000 jurjev ve?. :hohoho: MODEL! :bravo:

Po?teno, da ponudi ni?jo ceno zato ker ve, da bo vsak zglihal na toliko, ?e bo dal za?etno ceno 700.000 ali ve? SITov. :whatever:

Ampak je res model! Nobelova nagrada za knji?evnost. :P

A una 6ka je ?la pa kar takoj v promet? RISPEKT prodajalcu!!! :rispekt: Tak?nih ljudi bi moglo bit ve?! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ta je na? ?
Napisano

Ma dej to pomoje en naklada. A ste vidli kolk opreme ima? :blink:

Al pa je to kao polog ostalo pa na lizing. Tut to sem ?e vidu. 306 S16 za kao 500 jurjev ?e enkrat tolk al celo milijon pa na lizing odpla?uje?. :whatever:

Sam je pa res lepa tale Mazda. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airless tire
Napisano

Kva so grde!!! Dokler jih ne bodo imeli vsi je ne kupim. Pa kr eni kravatarji hvalijo lego.... :whatever: ?e se res bolj? dr?ijo naj jih v F1 uporabijo, potem bodo ?le ziher za med. :bravo:

Sam men so tolk hecne. Tko od spredaj delujejo ful kvadratne od strani pa k dodatek k feltnami. Grd dodatek seveda. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.