Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 2 urama je Liuch napisal:

Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir. 

To zadnje je najpomembnejše....👍 Koliko so pa bili € ?🤔

pred 44 minutami je Denlub napisal:

Oj Bini, kje si pa nabavil to?na withcar?

Ne,to so kar neki.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz bom moje zimske, ko jih dam dol spomladi, prebarval v satenasto črno barvo. Jih vsaj ne bo tako videti kot sedaj. 🤗

Škoda,da nisi one 'moje' pobarval in obdržal in te 17'tke prodal.....:nevem:😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 36 minutami je 50keda napisal:

Mama mija je zglancana pa lepa na fotkah, komi čakam, da damo spet te letne felge gor, ko tole primerjam z trenutnimi mojimi zimskimi, me kr srt prtisne :D

Ko pa jaz palamudim vsako jesen,da dajte iste velikosti za zimske pa me ne poslušate,zdaj pa imate,šlika pac......😁

In še dva meseca jih boste gledal.....?zmeden? 🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 minutami je NevLado napisal:

Tale zgleda res lepo!

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G194 AT Revolution Top èrno usnje, letnik:2019,27300 EUR :: www.Avto.net ::

Meni je tako lim.lepša in elegantnejša kot karavanka😊pa zato tudi manj praktična,za nekatere...😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Sem. V skrinji jo imam. Gluha čist :lol:

Tista pa ne dela škode 😃 ampak je škoda,da že ni v želodčku.....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Denlub napisal:

Vse vredu, dokler ne naletiš na gluho srno😅.

😲 Hahahaha... si že videl kdaj gluho srno..... 🤔😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 60
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Nekaj slik nove cx 60, ki bo na voljo tudi na slovenskem trgu  (cx 50 ne bo) je že na spletu. 

Dobro, da ne bo kvadratnih plastičnih obrob. Rdeča je lepša. 🤗 Zdi se mi, da nekako bolj "široko" stoji kot cx 5. 

Screenshot_20220117-171320__01.thumb.jpg.a89498ef0fb1cd66c992e521a5803398.jpgScreenshot_20220117-170644__01.jpg.63b4680c70eff04ff31296d89991f413.jpg

Na zgornji sliki je po maski že kot Jaguar....😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Prvo, kar sem naredil, sedaj ko sem zdrav je to, da sem opral mazdo. Ne more bit umazana. 😊

Tudi jaz sem jo opral a zaradi soli,ki jo je na Rogli skoraj kot snega.....😬

Res dobro solijo,še z letnimi prideš kamot do smučišča......😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Jest napisal:

V bistvu je omejitev samo casovna... in lahko posodabljas ves cas... ce so seveda na voljo posodobitve ... Te pa so res po dosedanjih izkusnjah samo enkrat do dvakrat na leto ... Po preteku tega obdobja zadeva ostane seveda delujoca... le posodabljati ne mores vec, dokler ne placas nove narocnine ... 

Jo bom kar enkrat letno, ker tako uporabljam Google map preko ekrana, mi je boljše zaenkrat pa hvala. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 43 minutami je Jest napisal:

MAZDA.WELCOME.NAVIEXTRAS.COM

image.thumb.png.c5fda7bbae6584064a3a6e0fdd3ea12c.png

Na racunalnik si namesti program za posodabljanje Mazda Toolbox, se vpisi ali registriraj, ce se nisi… in ko vtaknes kasrtico v citalec, ti napise, za koliko casa imas se narocnino… 

https://mazda.welcome.naviextras.com/how-to-update.php

To pomeni, da ni omejitev 3x ampak 5 let 2x letno. 😀Kaj pa po 5letih,ostane zadnja verzija ali se blokira? Hvala za odgovore... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je Gregster napisal:

Pa sej v bistvu je bolje kot nekateri, ko samo pipneš bremzo pa te nalima. Sej pri moji m3 moraš tud malo bolj pohodit samo pri cx-30 pa še precej bolj. Ko sem šel rikverc bi kmalu butnil.🤪

Saj ti sama zapremza 😀👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 21 minutami je Gregster napisal:

Na testni cx30 sem opazil, da je treba na zavore kr konkretno pritisnit da primejo. To me je poleg počasnega avtomatskega menjalnika kr razočaralo.

To z zavorami se navadiš po par 100kil. in potem je vredu,sploh po snegu,ko lahko lažje nadzoruješ  vožnjo po spolzkem.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.