Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir.
To zadnje je najpomembnejše....👍 Koliko so pa bili € ?🤔
Mama mija je zglancana pa lepa na fotkah, komi čakam, da damo spet te letne felge gor, ko tole primerjam z trenutnimi mojimi zimskimi, me kr srt prtisne
Ko pa jaz palamudim vsako jesen,da dajte iste velikosti za zimske pa me ne poslušate,zdaj pa imate,šlika pac......😁
V bistvu je omejitev samo casovna... in lahko posodabljas ves cas... ce so seveda na voljo posodobitve ... Te pa so res po dosedanjih izkusnjah samo enkrat do dvakrat na leto ... Po preteku tega obdobja zadeva ostane seveda delujoca... le posodabljati ne mores vec, dokler ne placas nove narocnine ...
Jo bom kar enkrat letno, ker tako uporabljam Google map preko ekrana, mi je boljše zaenkrat pa hvala.
Na racunalnik si namesti program za posodabljanje Mazda Toolbox, se vpisi ali registriraj, ce se nisi… in ko vtaknes kasrtico v citalec, ti napise, za koliko casa imas se narocnino…
Pa sej v bistvu je bolje kot nekateri, ko samo pipneš bremzo pa te nalima. Sej pri moji m3 moraš tud malo bolj pohodit samo pri cx-30 pa še precej bolj. Ko sem šel rikverc bi kmalu butnil.🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Zaenkrat še nisem nič naredil,sem pa od Mazde dobil tole obvestilo za posodobitev zemljevidov in bo treba kaj naredit na tem ,hvala Mazda..... 😊

Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani