Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

lih to je point za?asnih tablc, da lahko avto ki tehni?no ni brezhiben je pa vozen prepelje? nekam kjer naj bi se ga na to porihtalo, zdj ne vem kako je ?e povzro?i? nesre?o ker je avto tehni?no nepopoln.

lej, ko so men tablce pobral na izrednem, sm hotu dvignat preizku?njo, pa so mi rekl, da mi jih ne morjo dat, ker avto ni tehni?no brezhiben...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

amm kko sam parkat letno?? vem za modela k se skos fura na poizkusnih kr pa? avto nikol ne bo ?ez tehni?nga pr?ou :D

sam kolker js vem, preizku?enj sploh ne dobi?, ?e ni avto tehni?no brezhiben ;) tak da mo?no da se zmer vozi z enimi in istimi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

omg sam res !!! cak grem pogledat :) ce je temu tko bi mogu met 2 !!

aaaaaaaa rabm o?ala :) najdu 2 filtra na podstrehi !! deeeyaan kook da? :P

Zakon! :bravo:

Sam TUV bom pa enkrat vseen rabu :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

poi??i malo, veliko proizvajalcev ima na webu sedaj pdfje (to je dovolj)

a bo? sedaj vzoren Slovenec na cesti :hudicek:

jp, enkrat u ?ivljenju te pa vsaka stvar izu?i :) (vsej mene)

pa morejo bit papirji to?no od tega proizvajalca, ko ga mam zdej gor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:bravo:

se strinjam. dobro, 850i mi je simpaticen :hohoho: ampak zgleda bolj korveta kot pa bmw. al pa mogoce Italdesign Nazca C2/M12. :bravo:

Glih zato se mi dopade, ker ni BMW kot ostali BMW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Matr - kumi ?akam da dobim spet Mazdo v svoje lastni?tvo (?e 2 dni), pa magari naj mi pije 10 litrov, kar se bo tudi spodobno za to konjenico! :P

kaj se sekira?, ?e bo? na LPG :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

matda 2.0 diesel
Napisano

jaoo clovek :)

mazdin 2.0 dizel je super star, vec kot 20 let...je isti blok bolj ali manj se iz casov comprexa

nima veze s fordom

se prav, da je to nadgrajen motor iz 323F BJ, Premacy-a in 626? Starej?ih se ne spomnim, da bi ble 2.0 ampak 1.7

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e se ne motim je spojler original roba, pa? od GT-four. Sicer fajn avto, ?e se ima? ?eljo peljati relativno hitro. Ni pa ne vem kak?na raketa ne naravnst niti ?ez ovinke.

Wooferje sem pa ?e 5 let nazaj prerasel in mi je tole notri adijo pamet. <_<

Tako je, spojler je original, kar se pa wooferja ti?e, pa kot sm ?e enkrat omenu, mene za take stvari nebo nikol minil :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.