Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolk je pa pol moja vredna 2.0 TE, letnik 2009 bemu, ?e zgubi 1/2 cene? :D

Moj fotr vedno pravi, da je vsaka stvar natanko toliko vredno kot ti je nekdo pripravljen zanj dat. To je kar realen odgovor. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

@Dpicul - lahko bi Mazda?e povabil na praznik ?e?enj, ki je verjetno enkrat v za?etku junija. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vi jih vsaj lahka ve? na enkrat vozte ane :D

V tvojem primeru se pa oseba po?uti toliko bolj posebno, ker je bil le zanjo ?e plac v avtu. :D

Eto, malo po?istu po avtu od znotraj, ker tamala ko ima malico, je kar zanimiv rezultat. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejmu raje celo paleto barv pa naj raje na zunanji strani kak?nega Picassa al pa Dalija izvede. :hudicek: Bo? ziher taglavna atrakcija.

Za tak podvig mislim da bi bila najbolj primerna C Xsara Picasso, donator bi bil pa lahko kar ti. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

tistega ki moti to naj se vpi?e na forum ali obiskuje stran zadovoljna.si! :jezicek::harhar:

Hvala za idejo, se bom registriral in jih mal podu?il od DPF filtru, to mora vsekakor vedet vsaka povpre?na ?enska. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?lanice
Napisano

Verjetno je avtomobilizem ?e vedno bolj ali manj domena mo?kih. Bi bilo pa super ?e bi bilo ve? ? spola, se strinjam. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

G. Sokol, mene pa zanima vsa zadeva v ?tevilkah; za za?etek na katerem vozilu in motorni izvedbi si zadevo testiral, kak?no vzorec si vzel, potro?nja goriva prej in po tem preparatu. Nikoli ne maram govorit ali poslu?at da je nekaj "na u?" 15% zmanj?anje. :party0035:

V nadaljevanju, ?e bo? predlo?il neke napredne rezultate, pa bo seveda na vsakem posamezniku ali ti zaupa ali ne. Dejansko je nategancije ?edalje ve?, tako da jaz osebno v?asih ?e sebi ne zaupam popolnoma. :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam spadam med "nejeverne" Toma?e in ?e bom kdaj tudi sam to testiral (ter opazil napredek), bom verjel, prej seveda ne, pa ?e greva stokrat na :cheers: skupaj in mi razlaga? kako super je ta zadeva. :D

Kako ?e pravijo; ?isti ra?uni - dobri prijatelji. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

?e ti uspe kaj takega izpeljat, pol si res pravi Mazda?. :D

Fajn bi pa bilo, da ne pride ravno na kak?nega od datumov, ko so razni avtoshowi; 15. in 22.6. ter 6.7. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tajerska?
Napisano

@Strela - nekaterim se nam ni te?ko vsest v avto in odpeljat ene 100km do vas. :punk:

?e se karkoli organizira, se bom max potrudu. V primeru da se prej ne vidimo, pa 6.7. na Scorpion auto-show (ra?unam, da bomo skupaj sestavli udarno Mazda ekipo). :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Priporo?am, da najprej pokli?ete na kak servis Mazda. Vam bodo povedali koliko Mazd je ?e zaradi plina zaribalo, popravilo je 3000 EUR. Mazde so ob?utljive na plin! V nekaterih seznamih se Mazda 3 pojavlja kot avtomobil, kjer se pojavi obraba ventilov po 60.000 kljub mazanju.

http://vozi-eko.si/si/top/mozne-tezave/maz...edelavi+na+LPG/

Ne trdim, da ni mo?no (ne vem kaj me lahko doleti v prihodnosti), vem pa da imam v tej 2.3i 6-ki ?e izpred 251.000 km homologirano LPG napravo in se to doslej ?e ni zgodilo. :punk:

Popravilo 3.000 ?? Odvisno koliko je lastnik iznajdljiv, osebno trdim da je tole nekaj-kratnik dejanskega stro?ka popravila. :)

?e nekaj zanimivega z njihove www strani;

http://vozi-eko.si/si/top/zanimivosti/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.