Skoči na vsebino
rent a car LJ
Napisano

poraba tocno 7.0. vozil pa cisto po omejitvah, nic mesta, 330km, od tega 200km avtoceste, ostalo regionalne...

se pravi obupna poraba za tako kanto

Po kak?nem zdelanem potovalnem ra?unalniku ali si to "pe?" zra?unal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Ja pa kaj so to naredili iz tako lepega avta, kot je bila B-2500? Vsaka naslednja generacija B-serije je bednej?a. Se sploh ne ?udim, da je v Evropi sploh ve? ne prodajajo. Pa kdo bo kupil ta jajc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Po enem tednu sedel v BTjko in ugotovil, da je akumulator povsem, ampak res povsem prazen. Zdaj je na "infuziji", bom videl, kako bo zve?er...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Pazi, da te kdo ne prijavi ve?, da imajo danes dosti pravic.

Odgovor za ne-muslimane:

Vem, da jih imajo. Saj so hotele biti emancipirane. In jaz se strinjam, da je prav, da so emancipirane. In da imajo enake pravice, mo?nosti in dol?nosti kot mo?ki. In da se delo ne deli na spol. ?e lahko jaz premetavam kamenje, ga lahko tudi ?enske. ?e lahko jaz prekopavam vrt, ga lahko tudi ?enske. ?e lahko jaz kosim travo po dvori??u, jo lahko tudi ?enske. Meni ni prav nobenega problema pobrat perilo iz pralnega stroja v ?kafec, odnesti na podstre?je in ga obesiti ta?as, ko ?ena iz kasona me?e eno tono kamenja. Saj je povsem emancipirana ?enska in povsem enakovredna. Tako da mi nih?e ne more o?itati, da sem feminist in da ?enskam ne priznavam emancipiranosti in podobnih pravic.

Odgovor za muslimane:

https://sl-si.facebook.com/ateizem/posts/136914796469415

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

Gorican v moji izvedbi se nahaja na neki omari v kleti, hehe

Mogo?e mamo mimo, pa vseeno: ?e je Gori?an v tvoji izvedbi (tvojih gabaritov) na omari, mora biti pa po?tena omara...

Saj ne bom ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Najbolj se bo pocenil 100-oktanski bencin, in sicer za 2,6 centa na liter. Nova cena je tako 1,415 evra na liter. Pri polnem rezervoarju (60 litrov) boste tako prihranili dober evro in pol.

Cena 95-oktanskega bencina se bo zni?ala za 1,9 centa na liter. Zanj bo tako treba od?teti 1,353 za liter oziroma dober evro manj za pol rezervoar.

Pocenilo se bo tudi dizelsko gorivo ? za 0,6 centa, po novem bo stalo 1,22 evra za liter, kar pri polnem rezervoarju ne pomeni ve?je razlike, saj boste zanj od?teli le 36 centov manj.

Kurilno olje pa bo cenej?e za dva centa in bo po novem stalo 0,875 evra za liter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pi?e "l/100 km"... Edino ne vidi se dobro, ali je decimalna pika ali je ni ;) da ni kar 542 l/100 km :)

Je bilo kar 54,2 litra na 100 km. Nekaj ?asa je bila tudi ve?, pa preden je ?ena razumela, kaj bi rad, pa preden je zbrskala aparat in slikala, smo bili ?e skoraj na vrhu vzpona, pa je poraba ?e padala. ?lo je pa za mazdo 5, jaz, ?ena, ?tirje otroci, 12% vzpon, aja, pa ?e kamp prikolica na kljuki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Kupljen je bil pa pri A-Cosmos, kjer sem imel precej negativno izku?njo in jim po mojem mnenju Mazda lahko mirno vzame licenco za prodajo.

Lahko kak?na podrobnej?a razlaga?

Mislim, kak?ne te?ave sem imel z neko drugo AH (nepoobla??ene predelave na poobla??enem servisu,...), ne verjamem, da so kar vsi po vrsti taki. Sploh pa zdaj vozim na servis na A-Cosmos v BTC in sem povsem zadovoljen. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ni ravno tako nedol?no, se pa pri takem dogodku ne sme? trest ampak ukrepat. Takoj mobitel v roke in prijavit prometno nesre?o s pobegom. Policaji tako re? malo resneje vzamejo in ko pove?, v katero smer je ?el, ga ?e nekje pri?akajo in pripeljejo nazaj. ?e drugega ne, mu vsaj malo sitnosti naredi? in mo? se malo spoti, ko i??e izgovore...

Seveda je precej la?je, ?e se vozili oprasneta in so sledi nesre?e na obeh vozilih. Ker bi tako lahko sam npr. klepetal po mobitelu, tre??il s ceste in prijavil prvega, ki bi se peljal mimo, da je sekal ovinek in te zrinil...

Se pa skoraj vedno najde tudi kak?na pri?a. ?e pa pri?a pride povedat, kaj se je zgodilo, je pa ?e druga zgodba, ker se jih veliko tudi potuhne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Lokomotiva? :)

Lokomotiva in dva vagona... Sem bil presene?en, koliko 2,5 kubika sve?e in potla?ene trave tehta. Po ob?utku bi rekel, da smo imeli na prikolicah kar okoli tono trave...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda, laserski merilec in kazen ?
Napisano

ne, ker je laser na Mazdah spredaj

Se pravi, da je (vsaj teoreti?no) policaj lahko izmeril hitrost, ko se je avto ?e odpeljal mimo in pohitel za njim. Tu bo pa presneto te?ko dokazovati, kdo je koliko vozil.

Nekdo (mislim da s tega foruma) mi je enkrat razlagal, da je imel na slu?benem avtu GPS sledenje, kjer se je lepo razbralo, kako hitro je kje vozil, potem pa dobil od policije, da so ga ulovili pri precej vi?ji hitrosti. Pa ni mogel ni? dokazati, ker je policist imel na sodi??u ve? veljave kot posnetek GPS sledenja. Tako da imam ob?utek, da bo bolje pla?ati in si pri?parati precej ?ivcev, kot pa se lotiti dokazovati, ker bo vedno imel prav policaj... ?eprav vem, da bi mu raje razbil glavo kot pa pla?al, pa ?e bi bilo treba 10?, ne pa 250...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Velja le za tiste z radarskim tempomatom

Kaj pa policaj ve, katere to imajo, katere pa ne. In na trgu se dobijo napravice, ki imajo na radar podoben u?inek... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.