Skoči na vsebino
Nevarni servo volan na M6
Napisano

@Maat - tole se bere prav srhljivo, je pa fajn, da se je zaenkrat sre?no kon?alo (?e bi se ti zgodilo pri npr. 90 kmh v enem ostrem desnem ovinku, raj?i ne pomislim kak?en bi bil izid). <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brezpla?no testiranje amortizerjev
Napisano

Pozdravljeni,

ponovno vam po?iljam vabilo, da vas spomnim, da jutri v sredo in pojutri?njem v ?etrtek pri?nemo s predstavitvami Tenneco On Tour 2013.

V tem trenutku smo zelo pridni in postavljamo razstavni prostor za vas na parkiri??u E.Leclerc v Ljubljani na Rudniku ( spodaj sem prilo?il sliki kot dokaz J ).

Poleg zanimivih predstavitev, bo mogo?e brezpla?no testirati amortizerje na va?em avtomobilu, lahko pa se boste preizkusili tudi na simulatorjih.

Vabilo velja tudi za vse va?e ?lane!

Se vidimo!

Toni Jemec (Potokar d.o.o.)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Recimo, da nismo omenili ?e kak?nega Nissana ali Volvaka, ?e sta ti kaj simpati?na? :D

Accord aerodeck (prej?nji model) je res en tak mrli?ki wagen (?e bolj kvadratast kot sloviti Passat kvadratura - oblika do 2005). <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

@Riki - priporo?am ?e ogled zelo kvalitetnega japonskega vozila; Honda Accord. Audi A4 nisi ?e nikjer omenjal, ti ustreza?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Fantje a se tole izplaca?

http://www.bolha.com/avto-moto/tuning/tuni...clct=1368113000

Moti me da ni nikjer podatka kolko je to znizano, bi moral poklicat pa prasat :)

Naceloma sem pa bolj za eibach, samo je cena telih kar malo cudna :)

Mazda6 se je baje znala stra?no posedat na Apex-ih. <_<

Raje H&R, Eibach ali Vogtland. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Oj Mari?ka, kake cifre, sem mislu, da je ta ra?un le mit. <_<

Tak?en ra?un bi si obetal, ?e bi bil lastnik R8 npr. ne pa benz mazde 1.8 :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F kresnu :hudicek::danzoman::jupiii::ouje::cheers::punk:

?e bi bil ?leht, bi te malo dra?il, v smislu kaj si z njo po?el. :harhar::hohoho:

Jaz pa nato?il LPG-ja cca. 60 litrov (pa neki drobi?a je ?e bilo noter), tako da sva pr?timana za vsaj 700km, stro?ek pa komaj 45?. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

In kaka je?

Upam da bo spet gor ?ez kake pol leta. :zvizga:

Ko sem jo nazadnje videl, slabo leto nazaj, je bila v odli?nem stanju, grafitno siva barva pa je zame pika na i pri tem avtu. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

1.5i 16v 89 konjev pri motorju ni bilo skoraj nobenih te?av. Karoserijo pa bodi pozoren (kot pri marsikateri Mazdi tak?nih in kasnej?ih letnikov) in sicer; zadnji blatniki, pragovi in spodnji del (trebuh) vozila ter spodnji robovi vseh vrat.

Za 2 do 3 vijoli?ne bankovce zna? dobit res solidno vozilo letnika cca. 2000. Vso sre?o pri nakupu. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.