Skoči na vsebino

Pozdrav?ek !

Sicer ne vem ?e je ta problem ?e bil kje opisan, verjetno je bil ampak jaz ga ne najdem :)

Pri F-ki mi daljinsko zaklepanje ne deluje ve? centralno pa deluje normalno. Baterija v daljincu je bila menjana kar pomeni, da z daljincem naj nebi bilo problemov... ali pa? !?

Mojstre bi prosil za pomo? :)

1. Kaj bi bil lahko vzrok?

2. kje je centrala za daljinsko zaklepanje?

3. Izku?nje s temi problemi ter menjanjem sistema in vgrajevanja nove centrale ali pa alarm sistema.

predvidevam, da ma? to originalno daljinsko centralno? problem je lahko v vezju na daljincu ali pa v samem modulu. Kje se pa original modul nahaja pa js ?al nimam pojma, ker sem daljinsko centralno naredu takrat ?e na C-jki aftermarket, Rendy pa ravno tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 letnik 2000
Napisano

Fajn, da se vrti. Saj bom moral sploh zadevo sprobat, da vidim kako in kaj. Osebno imam sicer raje motorje z navorom spodaj :D.

Kar se pa ti?e srednjih let je pa ?e nekaj ?asa do tja :P. Ampak ?eljo po hitrosti pote?im na druga?en, bolj varen na?in :bravo: . Po cesti pa lagano...

piste? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4561027&show=1

Nova, po dolgem ?asu mal "zrihtana"

edn redkih avtov ki dejansko nekak zgleda brez emblema

lepa :ljubezen:

?e neki kar pri RX-8 seriji ?e ni blo debate. Kok je kej z rjo pri teh modelih (pri 6-kah itak vemo kok je...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Shinari
Napisano

Nima mazda ekskluzivne pravice do Wankla, ima samo nekatere dele patentirane.

sam kolker sm js nekje bral ne smejo nikjer drugje izdelovat wanklovih motorjev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Shinari
Napisano

Taka jutri na?a Mazda....

http://www.moller.com/index.php?option=com...0&Itemid=58

Eno vpra?anje, pa da ne na?enjam nove teme: ?e gre za Wanklov motor, a to pomeni da je edino Mazdin ali ima ?e kdo "pravico" do izdelave Wanklovega motorja?

Mazda ma vse pravice pridr?ane, tako da je edina ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisva tako dale? stran od nje. :P V glavnem, ?e pa koga zanima kaj ve? ali ima veze na uradnem servisu, da preveri zgodovino po VIN kodi (servisna knji?ica) jo pa tudi lahko zrihtamo. Je pa sprednji odbija? baje bil rde?, zadaj manjkajo eni ?epki, ki se ponavadi snamejo ko se avto ?triha, notranjost je lepa, pod motorjem je pa baje listja za celo ?talo postlat. Za pogledat je. Po uni strani (kot eurotax) je vredna 12.000? ampak, ?e je bila kaj dosti ?trihnjena je vpra?anje kaj je bilo. Pa feltne niso original (18 col so original, tole so pa 17ke in ?e se ne motim celo zimske), ?e ima original pa ne vem. :blush: V glavnem toliko vem. Sicer pa hud avto. :hudicek:

THX za info ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

men so mercedezi grdi. edini lep mi je tanov SLS... res mi je hud.

se Mclaren SLR mi je bil ogaben, pa mi je drugace F1ka eden najlepsih avtov na svetu.

armaturke mi majo pa ?vedi dobre (volvoti in saabi), sploh higher end so tut materiali dobri. S60ka sploh, pa saab 9-3.

?ist tavlki avti majo vsi tisto grdo ravno linijo, al iz Aluja al pa iz lesa... yuck...

into ?ist vsi. BMW 7, Audi A8, Volvo S80, VW Phaeton in Passat CC, VSI.

Js pa kr sm do zdej vidu armaturk se mi najbolj dopade od koncepta Shinari

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.