Sicer ne vem ?e je ta problem ?e bil kje opisan, verjetno je bil ampak jaz ga ne najdem
Pri F-ki mi daljinsko zaklepanje ne deluje ve? centralno pa deluje normalno. Baterija v daljincu je bila menjana kar pomeni, da z daljincem naj nebi bilo problemov... ali pa? !?
Mojstre bi prosil za pomo?
1. Kaj bi bil lahko vzrok?
2. kje je centrala za daljinsko zaklepanje?
3. Izku?nje s temi problemi ter menjanjem sistema in vgrajevanja nove centrale ali pa alarm sistema.
predvidevam, da ma? to originalno daljinsko centralno? problem je lahko v vezju na daljincu ali pa v samem modulu. Kje se pa original modul nahaja pa js ?al nimam pojma, ker sem daljinsko centralno naredu takrat ?e na C-jki aftermarket, Rendy pa ravno tako.
Eno vpra?anje, pa da ne na?enjam nove teme: ?e gre za Wanklov motor, a to pomeni da je edino Mazdin ali ima ?e kdo "pravico" do izdelave Wanklovega motorja?
Nisva tako dale? stran od nje. V glavnem, ?e pa koga zanima kaj ve? ali ima veze na uradnem servisu, da preveri zgodovino po VIN kodi (servisna knji?ica) jo pa tudi lahko zrihtamo. Je pa sprednji odbija? baje bil rde?, zadaj manjkajo eni ?epki, ki se ponavadi snamejo ko se avto ?triha, notranjost je lepa, pod motorjem je pa baje listja za celo ?talo postlat. Za pogledat je. Po uni strani (kot eurotax) je vredna 12.000? ampak, ?e je bila kaj dosti ?trihnjena je vpra?anje kaj je bilo. Pa feltne niso original (18 col so original, tole so pa 17ke in ?e se ne motim celo zimske), ?e ima original pa ne vem. V glavnem toliko vem. Sicer pa hud avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tti golfu so mi pa u?e?, ?e so spedenan v German style
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani