V tem avtomobilskem razredu se karavanske izvedbe doslej niso ravno prodajno izkazale (naj vas spomnim Corse combi, pa Peugeot 206SW, Fabia combi), precej podobna pa je usoda 4-vratnih vozil v tem rangu (npr. Thalia, Polo limuzina, Fabia sedan, itd.).
@Kra?evec - ?e je pri tisti res motor nov, potem zna bit dober nakup, zlasti ?e obenem plo?evina ni ?isto na psu. Sicer bo pa dr. Pelko zelo pravi naslov, da hitro po?tudira v kak?nem stanju je celotna Mazda.
Uf, skoraj 11 litrov (skupaj z benzom ?e krepko preko) za 2.5 motor se mi zdi pa res "mu?ka" cifra, skrajno nenavadno (toliko Ajvarju MPS ne tro?i, pa ima 100KM ve? od tega 2.5).
A garancija pa propade v primeru vgradnje LPG?
Sicer pa va?no da si zadovoljen s tem kar fura?, tko da se ne sekiraj za deci ali dva, raj?i zoom zoom dalje.
Eh norca ne brijem iz tebe, se pardoniram, ?e si tako zastopu. Hotel sem povedat, da ?e ti potro?nja goriva toliko pomeni, bi te potem identi?na Mazda z npr. 2.5 motorjem + LPG pri?la ve? kot le 2 dcl var?evanja na 100 prevo?enih km-jev (govorim v cekinih). Zakaj sem dal primer ravno 2.5 motor, zato da ne bo? rekel, da 1.8 je pa itak ?katla, nepremi?nina, ki ?e omejitev ne dose?e (karikiram, da ne bo pomote), 2.0 pa prav tak apati?na zadev??ina
LPG je men zakon zadevca, ampak vseen ga pa dokaj pogosto stisnem krepko preko omejitve na AC, tko da se ne sekiram glih za "centilitre"
Mazda?i, tole je le debata, ne ?elim kateremukoli vsiljevat svojega mnenja, zato mi ne zamerit, ker ni mi?ljen provokativno, ok?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo Mazda?i!
?e se komu tole zdi zanimivo, smo zadevo prejeli na g-mail. Kolikor razumem je brezpla?no za vse obiskovalce.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani