Skoči na vsebino
avtoplin
Napisano

Nekako sem se ze 99% odlocil za Sigas..

Ne morem se odlociti kateremu monterju naj zaupam vgradnjo plina .. Kaksni nasveti/reference? :):cheers:

Niham med Gorenjo vasjo, ki mi je sicer bistveno blizje in med Jesenicam na Dolenjskem ..

:ne vem:

Primo?a in Toma?a, oba poznam, fajn majstra, priporo?am. :prstgor:

Ve? naj pa Yavarje pove, ko ima ?e dodatne informacije

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Jaz pa niti slu?ajno, ker vemo v kateri "drugi ?vici" ?ivimo in na sre?o ?e nismo ni?je dol ju?no oz. vzhodno. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Spomnim se ?asov, ko je bil identi?en Golf (2.serije), no in so vsi ?eleli nem?kega, ker TAS je bil bolj ?lampasti izdelek. <_<

Nekateri pravijo, da je recimo Milka ?okolada, kupljena v Avstriji ali Nem?iji precej bolj polnega okusa kot ?e jo kupi? v RS. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Takle Audi? je bil pred 10imi leti eden najhitrej?ih avtov na cesti, zdej pa vpra?anje ?e ga bo uspel prodati;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6771597&show=1

sem kar ljubitelj poliestrske navlake, ampak tole na zadnjih vratih je tudi zame mal prehuda;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7173252&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V tem avtomobilskem razredu se karavanske izvedbe doslej niso ravno prodajno izkazale (naj vas spomnim Corse combi, pa Peugeot 206SW, Fabia combi), precej podobna pa je usoda 4-vratnih vozil v tem rangu (npr. Thalia, Polo limuzina, Fabia sedan, itd.). :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CD136, l. 2004, lastnik tri leta, kupil pri 120kkm, zdaj jih ima 237kkm. Popravila:

• menjava leve spodnje roke (pri cca 180kkm)
  • pokvaril se je rolo: popravil sam
  • menjava bakrenih podlo?k (takoj, ko sem jo kupil)
  • nekaj pregorenih ?arnic
cena servisa na 20kkm pod 100?, zdaj me ?aka veliki servis. Kdo ve koliko pride pri Simonu?

Sem kar vpra?al Simona direkt in je rekel da za na?e ?lane SAMO 450?. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Dol?an sem vam ?e tale podatek o gumah 225/45/18 (smo pravkar dobili z nekoliko zamika, na na? mail in posredujem);

Zdravo,

?isto sem spregledal un prej?nji mail, sedaj se ga nekak ?ist naklju?no opazil.

225/45 R18

Rockstone 74?

Nexen 75?

Kumho KU31 123?

Hankook K115 134?

Uniroyal Rainsport 2 161?

Bridgestone Potenza RE050A 177?

Continental Sport Contact 3 179?

Nokian Z Line 170?

?e enkrat, se opravi?ujem za pozen odgovor.

Sem pa tudi jaz dobil ?e svoj izvod pogodbe.

--

Lep pozdrav,

?IK Vulkanizerstvo

Dario ?ikonja s.p.

Tribu?e 4

8340 ?rnomelj

GSM: 040/162-726

GSM: 040/156-100 => AVTOVLEKA 24 UR

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Uf, skoraj 11 litrov (skupaj z benzom ?e krepko preko) za 2.5 motor se mi zdi pa res "mu?ka" cifra, skrajno nenavadno (toliko Ajvarju MPS ne tro?i, pa ima 100KM ve? od tega 2.5). <_<

A garancija pa propade v primeru vgradnje LPG? sramezljiv

Sicer pa va?no da si zadovoljen s tem kar fura?, tko da se ne sekiraj za deci ali dva, raj?i zoom zoom dalje. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Eh norca ne brijem iz tebe, se pardoniram, ?e si tako zastopu. Hotel sem povedat, da ?e ti potro?nja goriva toliko pomeni, bi te potem identi?na Mazda z npr. 2.5 motorjem + LPG pri?la ve? kot le 2 dcl var?evanja na 100 prevo?enih km-jev (govorim v cekinih). Zakaj sem dal primer ravno 2.5 motor, zato da ne bo? rekel, da 1.8 je pa itak ?katla, nepremi?nina, ki ?e omejitev ne dose?e (karikiram, da ne bo pomote), 2.0 pa prav tak apati?na zadev??ina :D

LPG je men zakon zadevca, ampak vseen ga pa dokaj pogosto stisnem krepko preko omejitve na AC, tko da se ne sekiram glih za "centilitre" :cheers:

Mazda?i, tole je le debata, ne ?elim kateremukoli vsiljevat svojega mnenja, zato mi ne zamerit, ker ni mi?ljen provokativno, ok? :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.