No sej to ti pravim Boss.....torej dokler se nisem noter usedu mi avto ni naredu posebnega efekta....ko sem se usedu je blo pa to to...pol pa ti postane u?e? kot celota.....
To?no tako. Prej ima? mla?ne ob?utke ampak ko se pelje? ti na obraz prileze nasme?ek. Samo od sebe. Zoom-Zoom!
Nakup avta je pa vsaj zame itak iracionalna stvar. Ker ?e bi gledal racionalno bi imeli, kot si napisal vsi var?ne, poceni avte. Naprimer Logane, Thaile. Ve? pa, da ljudje itak vedno ho?emo nekaj ve?...
..... Njena notranjost....ko sem se usedel noter sem si reku da bo to moj avto....in sem ga kupil! Meni osebno je pri avtu na prvem mestu komfort in skladnst vsega v notranjosti....torej avto ho?em imet tak da ko se useden noter se po?utim lepo..... In mazda te pogoje enkratno izpopolnjuje.....
LP david
Jup tut men to fuul veliko pomeni. Ko se vsede? not in ti je vse takoj jasno, ti je doma?e, logi?no, udobno. Tut meni osebno moj avto od zunaj na za?etku ni bil ne vem kaj. Ampak ko sem se usedel sem bil kar zadovoljen. Kljub plastiki.
Evo, spet sem te?il zdaj grem pa spat - lahko no? SIM?KI
No tu sem se zamislil saj se res lahko zgodi, da kdo prepozno pride v rde?o, ko ?e drugi speljejo... Ampak mi lahko samo upamo na spremembe. Res pa je hec, kot si napisal z temi tablicami, nalepkami...
Ni mi jasno zakaj za vraga so se spomnili, da jih rabimo, ?e smo imeli zraven vseeno ?e prometno. In kot, da to ni dovolj se spomnijo, da so se zmotili in, da jih ne rabimo!!! Ali pa tablice, ko jih bomo lahko menjali vsako leto. Samo zato, da bodo nekateri slu?ili. 100% gre tu za zaroto (sploh pri nalepkah tam je 110%). Ta stvar me res jezi in, ?e mene vpra?ate so ti, ki imajo kaj pri tem naravnost za pred zid!!!
Boss ?ist za prav ti dam mi smo samo simov?ki, saj igralci, ki se igrajo z nami ne dobijo nobene krute kazni! Tu je problem...
Glede neprilagojene hitrosti imajo probleme tudi motoristi. Pri nas je za 70% njihovih nesre? kriv motorist. Tudi v EU je bilo tako, dokler se niso na?li junaki, ki so se odlo?ili popolnoma vsako malenkost pri nesre?i raziskati... Rezultati so bili presenetljivi:
37% nesre? zakrivijo motoristi, 50% po krivdi drugiv voznikov (izsiljevanje, spregledanje pri zavijanju levo- 36.6%...), ostali vzroki pa so napake na vozilu, okolje nesre?e (ceste, oznake, zjebana cesta).
Kar 13% nesre? se je naprimer zgodilo pri nesre?i od 0-30 km/h in kar 75% nesre? pod hitrostjo 50km/h!! In pri 30% nesre? je imela cesta hibe (pesek, valovita, drese?a ali pa naluknjana podlaga).
Pri nas za vse re?ejo neprilagojena hitrost. Celo za voznike koles z motorji (mopedov do 50ccm!!). Za foro vpra?ajte kak?nega policaja za to?no ?tevilko koliko je neprilagojena hitrost. Samo mencal bo najbr?... Aja in, ?e motorist umre gau je pa sploh najla?e okriviti, da je ?el z neprilagojeno hitrostjo...
Evo par zanimivosti z motoristi?nega sveta... Ljudje, ?e se vam motorist pribli?uje se mu enostavno umaknite kot to dela civilizirana Evropa. Uporabljajte ogledala in bo?ni pogled. In ve?krat preverite kri?i??e preden speljete saj lahko motorist/avto prileti zelo hitro izza ovinka... Res bo pridivjal ampak vseeno bi imeli vi pi?ukarije ker ste ga teoreti?no izssilili... Pa ?e vest je kurba.
jest ?e zdej ne vem kak?ne barve je moj avto, je full odvisen kako svetloba pade na pleh.
Gre pa nekako takole kolkr sem opazoval: metalno temno modra katera vle?e na temno zeleno. :ne vem:
A to je una barva kot Opli (Corse in taprve Astre). Kolega ima tak?no Corsico pa tut ne vemo kak?ne barve je. Mislim, da mu nekje pi?e zelena ampak malo vle?e na modro. Po drugi strani pa res na zeleno....
Priam, privatniki ja... ?e bi bil privatnik bi imel ?e tega u?timanega ali pa kaj mo?nej?ega.
symon original so 185 / 60 14 jst mam sicer 185 65 14 zimske gume, pa noben ne te?i, pa ?eprav niso homologirane.
Pri mni so homologirane 185/65 R14 60 pa ne... Pa ?e ene trinajstke (se mi ne spla? pogledat ali pa zapomnit, ker jih ne mism dat gor. Aja pa ?e ene 15ke ampak premajhne (185/55 R14, ?e se ne motim).
Jaz bi dal polet gor 195&50 R15 ali pa kak?ne 16ke. Avto ima res prevelke koloteke in rabi velke gume...
Druga?e pa ima ta avto ful kratek menjalnik v 5 se mi zdi saj ima ?e pri 130km&h okoli 4k obratov se mi zdi. Pol je pa kr dost glasen pri 185.
Po ravnem zaenkrat 185 km/h z gumami 185/60 R14 (mislim, da so serijsko 185/65 R14). Bogsigavedi kolk la?e ?tevec sedaj ko so druge gume. Aja 1.5. Kolk gre v dolino pa ?E ne vem.
Pomoje so original podatki, da gre tam okoli 180 mogo?e malo manj celo.
Pospe?ki: mislim, da kar blizu 10 sekund do sto. Od 100 do 200 pa nikoli oziroma najbr? kak?no leto turiranja.
-engine swap v BP 1.8 (115 al pa 130 konjev ni va?no sam da je 1.8 )
-al pa 1.5 ampak ?p. kolektor po naro?ilu+ cai pa ma da imam saj 95 konjev
-ah kurc kr zamenjam za eno drugo ?vau. Ampak po mo?nosti ko prete?e ta registracija, da bom imel vsaj nekaj bonifikacije.
Glede slik: A misli?, da je tolk norcev ki rihtajo tega jaj?kota? Ni to Honda Civic ki jo ima vsak tretji mul?k pa z pribli?no enakimi spojlerji. Tole je bolj Primera GT. Ampak brez unega GT.
Kaj pa 1.8 v BA karoseriji? So bili 100%. Vraga pa ravno tega podatka nisi dal. Ampak glede na to, da je tut 1.3 isti kot v BG je najbr? tut 1.8 samo malo ?vohotcenej?a verzija.
Vseeno pa hvala za tele podatke. Spomni me, da sem ti dol?an pija?o (itak si na sre?anju v LJ preve? ke?a dal in mi je ?e ostal )
Najbolje, da enga mehanika mal po?latamo o tej temi. Priam mislim, da bova ?la ta teden k onemu tvojemu majstru. Da ovidimo, ?e je dovolj nor. :mi pijemoo:
Samo pomoje je glavna uporabnost. ?e menja? fedre za Eibach pa da? ene hude gume je glavno, da se avto potem dr?i v nulo. To, da je avto ?e vedno Traktor (kt moj trenutno) je pa? stranski u?inek. Samo ?ez ovinke te ljudje ne bodo lovili ne glede na to, da izgleda ful visok.
Samo kilometrov ma malo veliko ampak druga?e je pa res eden najlep?ih Mx-6 kar sem jih videl. Res lepa stvar. Cena? (no saj ne, da bi menjal ampak takole informativno iz firbca, ker druga? ne bi imel za registracijo)
COBO sam tole se pa spla?a pogledat, ?e si resen kupec. Ampak samo, ?e me bo? potem en krog peljal in bo? moj prijatelj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oble?i ga v zelen sky. Po mo?nosti ?isto tak?ne zelene kot avto. Spodaj pa ene 5mm peno, da so robovi lepo zaobljeni. Zame to izgleda ful lepo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani