Domen Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 ?ivjo! Kolk vam kaj ?rejo va?e ki?te? Meni mazga2 1,4 dizel nikakor (kljub lepi vo?nji) ne pride pod 5,8 Lp, D. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 meni tolko zre mx3 z 1.6 SOHC masino, ce jo lepo, lepo vozim Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 meni pa 323C z 1.5 DOHC ma?ino pri lepi vo?nji pije okrog 7 litrov.Koliko konjev te ma? v mx3 da ti pije tak malo ? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
vuk Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 Premacy mi pije od 6 do 7 litrov;povpre?no porabo od takrat ko sem ga kupil pa imam 6,5 litra;tu je seveda v?tet tudi Webasto,ki porabi cca. 0,5 litra na uro (?e se prav spomnim) Za tak velik avto in seveda te?o ter mojo te?ko nogo sem zelo zadovoljen. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
mazda-mx3 Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 meni pa 323C z 1.5 DOHC ma?ino pri lepi vo?nji pije okrog 7 litrov.Koliko konjev te ma? v mx3 da ti pije tak malo ? Moja je 1.6 16V SOHC 66kW Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 Xedos6 2.0 V6 Poraba od 8,5 do 10,5l. V povprecju pa od 9,5-10l, za voznjo v sluzbo in po mestu z klimo, ki jo mam itaq skozi vklopljeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 7. april, 2004 Prijavi Napisano 7. april, 2004 WROAM ! meni ma MXa z V6takom pije od 9 do 12 brez klime (mam pa ?ibedah samo je nad 100km/h neuporaben) pa pri me?ani vo?nji samo... kadar gre, potem gre ! :D :D Citiraj LP KAALman
Guest sebastian Napisano 8. april, 2004 Prijavi Napisano 8. april, 2004 Mazda 6 120 CD, okrog 7 (avtocesta + mesto), sicer 6,5 avtocesta in 6 cesta z(vse z lahko nogo na pedalu). Citiraj
Domen Napisano 9. april, 2004 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2004 Ufff, bencinci o?itno sploh ne ?rejo tok ve? ??? hmmm Sem malo iskal porabe po netu, pa ne najdem ni? pametnega... po tem, kar sem prebral se tola?im, da se mora motor ?e vpeljat:)))) Lp, D. Citiraj
Jest Napisano 12. april, 2004 Prijavi Napisano 12. april, 2004 Mazda6 120 TE karavan... povprecno okoli 6,5 do 6,8 l/100 km... Klima je stalno na auto... noga pa je vcasih tudi mal pretezka... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bosti Napisano 13. april, 2004 Prijavi Napisano 13. april, 2004 Mazda 323 1.5, 90 KM, od 7.8 do 8.2 pribli?no. Kar precej v primerjavi z ostalimi. Citiraj
torstorm Napisano 13. april, 2004 Prijavi Napisano 13. april, 2004 meni isto pije, 7litrov mi pije pri zeloooooo lepi vo?nji.Jaz pa ve?inoma teram avto do rde?ega tak da , okrog 8-9 litrov. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
andrazzz Napisano 18. april, 2004 Prijavi Napisano 18. april, 2004 Mazda 6 120 CD, okrog 7 (avtocesta + mesto), sicer 6,5 avtocesta in 6 cesta z(vse z lahko nogo na pedalu). a to ti zre po potovalnem ali zra?unano na roko?? k pr men zre po potovalnem 6,3 ko pa zra?una? pride pa 7,1l/100!!!!Ali tudi komu drugemu toliko laze potovalni ra?unalnik pri mazdi 6? lp,andraz Citiraj
vuk Napisano 18. april, 2004 Prijavi Napisano 18. april, 2004 @andrazz...sej BC lahko priredi? da ti ka?e kolko tolko to?no;na nem?kem mazda6/atenza forumu najde? navodila zato:KLIKlp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
andrazzz Napisano 24. april, 2004 Prijavi Napisano 24. april, 2004 hvala za link, sam je na zalost v nemscini, ki pa je ne znam (mam druge jezike v soli)!!!!! lp Citiraj
cRaZY Napisano 27. april, 2004 Prijavi Napisano 27. april, 2004 Mazda 6 120 CD, okrog 7 (avtocesta + mesto), sicer 6,5 avtocesta in 6 cesta z(vse z lahko nogo na pedalu).a to ti zre po potovalnem ali zra?unano na roko?? k pr men zre po potovalnem 6,3 ko pa zra?una? pride pa 7,1l/100!!!!Ali tudi komu drugemu toliko laze potovalni ra?unalnik pri mazdi 6? lp,andraz Men 120km diesel kur od 6.1 do 7.4 (po racunalniku). Na roke zracunan pa v povprecju 0.5l vec. Citiraj
Jest Napisano 28. april, 2004 Prijavi Napisano 28. april, 2004 hvala za link, sam je na zalost v nemscini, ki pa je ne znam (mam druge jezike v soli)!!!!! lp Bom probal kolkor toliko prevest zadevo (probal tega sami nisem...) Tako, tukaj pa koraki za spremembo povprecne porabe potovalnega racunalnika! Seveda je ves tekst brez jamstva ... torej na lastno odgovornost! Drzite pritinjeno tipko za resetiranje stevca kilometrov na armaturi oz. pri stevcih. obrnite kontaktni kljuc v polozaj "ON" in tipko drzite ene 2 sekundi... ne zaganjajte motora! Pri prkazu kilometrov se prikazejo stevilke.Sedaj se s tipko za resetiranje dnevnih kilometrov premaknite do stevilke "50".Tu bi morala normalno biti vrednost "0". S tipko INFO zraven prikazovalnika potovalnega racunalnika lahko to vrednost spreminjate."+5 / +10 / +15 / -15 / -10 / -5 / 0" = To je vrstni red, ce pritiskate tipko INFO Stevilke pomenijio povprecno porabo v + oz. - v odstotkih (%). Avtor clanka je imel to vrednost na + 10 % in je zadovoljen z prikazano vrednostjo. Potrebno je poskusanje. Spremembe vedno lahko vrnete na rvotno stanje ali vrednost "0"! Avtorju samo nekajni jasno. Ali ostane nastavljena vrednost tudi shranjena. Ostalih prikazanih funkcij avtor ne zeli razlagati, ker tudi njemu ni vse cisto jasno.Zato tudi odsvetuje vsem ostalim, da bi spreminjali karkoli drugega.So pa to vecinoma samo kontrole funkcij in code napak.S tem se avtomobila ne da vreci v zrak Test Number / Code Displayed / Function 01 / on / unknown 04 / off / " 08 / off / " 12 / oo / speedometer check 13 / oo / tachometer check 14 / oo / beeper check 16 / on (blinks 3 times) / low fuel light chk 18 / on (blinks 3 times) / unknown 22 /053 / unknown 23 /oo / fuel gauge chk 25 /oo / water temp gauge chk all warning light check 50 / -- / unknown 51 / -- / " 31 /on|off / key in/out check * *when ignition is turned off, you'll see "31/on" (turn parking lights on to see display), removing key will show "31/off" (Avtor se zahvaljuje uporabniku Ripley za podatke) Pa se originalni tekst kopiran iz tistega foruma:So, hier nun mal die Schritte zur Ver?nderung des Durchschnittverbrauches des Bordcomputer?s ! Nat?rlich alle Angaben ohne Gew?hr f?r Richtigkeit & Funktion & auf eigene Gefahr ! R?ckstelltaste Tacho festhalten & Z?ndschl?ssel auf ?ON? drehen, das ganze min. 2 sec halten, nicht den Motor starten ! Es erscheinen Zahlen in der Kilometeranzeige. Diese nun mit der ?R?ckstell-Taste? Taste durchschalten bis zur Nummer ?50?. Dort m??te normalerweise ?0? stehen. Mit der Taste "Info" neben dem Display oben dann durchschalten. "+5 / +10 / +15 / -15 / -10 / -5 / 0" = Das ist die durchf?hrbare Reihenfolge. Die Zahlen bedeuten jeweils den Verbrauch + bzw - in %. Ich hatte z.Zt. auf + 10 % stehen & bin relativ zufrieden mit dem angezeigtem Wert. Einfach ausprobieren. Die gemachten Ver?nderungen sind jederzeit durch die genannten Schritte auch wieder ab?nderbar, auch auf ?0? ! Eins ist mir allerdings z.Zt. selber noch unklar, ob der eingestellte Wert auch abgespeichert bleibt. Die weiteren angezeigten Funktionen m?chte ich hier nicht weiter erkl?ren, da auch mir nicht alles gel?ufig davon ist. Ich ratte daher auch jedem ab, irgendwelche Daten zu ver?ndern. Sind allerdings in der Mehrzahl nur Funktionskontrollen bzw eventuelle Fehlercodes. Man kann dort nicht den Wagen in die Luft sprengen o.?. Test Number / Code Displayed / Function 01 / on / unknown 04 / off / " 08 / off / " 12 / oo / speedometer check 13 / oo / tachometer check 14 / oo / beeper check 16 / on (blinks 3 times) / low fuel light chk 18 / on (blinks 3 times) / unknown 22 /053 / unknown 23 /oo / fuel gauge chk 25 /oo / water temp gauge chk all warning light check 50 / -- / unknown 51 / -- / " 31 /on|off / key in/out check * *when ignition is turned off, you'll see "31/on" (turn parking lights on to see display), removing key will show "31/off" (Besten Dank an Ripley f?r die weiteren Daten) Se dodatek (naslednji komentar v istem forumu):za shranjevanje: Da bi shranili nasdtavljeno vrednost je potrebno po nastavitvi obrniti kljuc v polozaj OFF in izvleci kljuc. Ce prej spremenite na kaksen drug prikaz ali ce zelite spremeniti vec paramtrov hkrati to ne gre In spet originalni tekst:zur speicherung: damit der verstellte wert gespeichert wird, muss man einfach nach der neu-einstellung die z?ndung wieder ausschalten! wechselt man aber vorher in ein anderes men? oder will man mehrere werte gleichzeitig ver?ndern -> funkt's nicht. [/i] Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
andrazzz Napisano 1. maj, 2004 Prijavi Napisano 1. maj, 2004 Ful hvala!! a je to mogoce kdo od vas ze probal??? lp,andraz Citiraj
Jest Napisano 2. maj, 2004 Prijavi Napisano 2. maj, 2004 Ful hvala!!a je to mogoce kdo od vas ze probal??? lp,andraz Jaz se nisem... ker niti ni bilo cajta... niti nisem imel potrebe po tem... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
OOTBOXZY Napisano 20. maj, 2004 Prijavi Napisano 20. maj, 2004 Jaz sem probal, ampak mi zadeva ne ostane v spominu. Sem probal vzet kljuc ven in je stvar ostala na nastavljeni vrednosti, vendar se je cez nekaj casa (se nisem pogruntal koliko) vrnila na default vrednost. Ali mogoce kdo pozna resitev? Citiraj LP OOTBOXZY
kawsk Napisano 26. maj, 2004 Prijavi Napisano 26. maj, 2004 jz pa nardim z enim tankom pri lepi vo?nji (ne grem ?ez 3500obr) samo 430km. Se mi zdi da porab tm nekje 9.5l/100km. Ne vem, sam to je kr dost. Kaj se vam zdi? je pa mazda mx3 1.6 dohc Citiraj
Blazslo Napisano 29. maj, 2004 Prijavi Napisano 29. maj, 2004 Mazda 6 120 TE Sport mi zre po racunalniku konstantnih 6.1, po na roko obracunanem pa cca 6.4 L / 100 km. Je pa nov - 35 dni (nekaj cez 3000 km ), sam sem pa 'dresiran' dizelas. Citiraj Mazda6 CD120 TE
LabiGT Napisano 3. junij, 2004 Prijavi Napisano 3. junij, 2004 evo ?e moja poraba: min: 5.4 max: 8.7 (l/100km) po cca. 40.000km, povpre?je 7.2 l/100 km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
andrazzz Napisano 4. junij, 2004 Prijavi Napisano 4. junij, 2004 zanima me ?e je ?e kdo probal spremeniti nastavitve na ra?unalniku (BC) in kako se je obneslo?!?!? Se je shranilo za vedo ali ne? Zanima me tudi, ?e mogo?e kdo ve kaj je ne?teto drugih funkcij? lp,andraz p.s.jst sm zdele probal nastaviti, vam povem cez nekaj tankov kako se bo obneslo! Citiraj
Mazda323 Napisano 16. avgust, 2004 Prijavi Napisano 16. avgust, 2004 Premacy poraba 6,5-7l druga?e pa je prvi? pila iz Mb do Rosenheima (Nem?ija) 5,6l. Za 323 pa vpra?anje koliko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.