Soundman Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 Lp Sem nov na forumu, prvi? lastnik Mazde in sicer CX-7 2.2d Challenge 2010. Ko sem kupil avto, so bili na strehi montirani nosilci za "trugo". Rad bi jih snel, ker pri vi?jih hitrostih mote?e tulijo. Ko sem jih odvil, na strehi ostanejo luknje. Zanima me ali obstajajo za te luknje kak?ni pokrovi, ali se pusti kar tako? Hvala za info. LP Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2013 Prijavi Napisano 14. marec, 2013 LpSem nov na forumu, prvi? lastnik Mazde in sicer CX-7 2.2d Challenge 2010.Ko sem kupil avto, so bili na strehi montirani nosilci za "trugo". Rad bi jih snel, ker pri vi?jih hitrostih mote?e tulijo. Ko sem jih odvil, na strehi ostanejo luknje. Zanima me ali obstajajo za te luknje kak?ni pokrovi, ali se pusti kar tako? Hvala za info. LP Plasticni pokrovcki so - 4 je pravokotniki cca 1x 5 cm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.